Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmiş Aklınıza Geliyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ekim 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi ifade ediş tarzınızın değişiklik gösterme ihtimali var. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışacaksınız. Genel olarak daha huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi biraz olsun köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Hata yapmaktan kaçınmanın yollarını aramanız gerekiyor. Dengeleri lehinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki dengeyi koruyamadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuzlukların son bulması için harekete geçmeli ve dengeleri tamamen lehinize çevirmeye çalışmalısınız. Kendinizi her açıdan daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz drumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz takdirde üstesinden gelebileceğinizi de unutmamanız gerekiyor.

27 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konulara odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı gözden geçirerek bütçenizi düzenlemelisiniz. İş yerinde başarılı olma ihtimaliniz yüksek.

27 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Müşteri odaklı bir işte çalışan Yengeç burcuysanız, iletişimsel olarak bazı problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yengeç burcuysanız, bugün sık sık eski partnerinizi düşündüğünüzü fark edebilirsiniz. Onu geri dönmek isteseniz de eskisi gibi olmayacağınızın farkındasınız. İş arayan bir Yengeç burcuysanız, istediğiniz bir yerden olumlu geri dönüş alabilirsiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile meclisinde görüşeceğiniz konuşmaları siz belirleyebilirsiniz. Karar veren, fikir üreten olmanın olumsuz yanlarını geride bırakmalısınız. Hayatı her zaman aynı düzlemde yaşamayacaksınız, dolayısıyla konuşma sırası size geldiğinde bu fırsatı kaçırmayın.

27 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda önemli bir süreçten geçebilirsiniz. Yenilenmelere açık olmayı başarmanız halinde hayatınızda olumlu yönde çok şey değişebilir. Kendinize daha farklı hedefler belirlemek üzere harekete geçebilirsiniz. Aldığınız sorumluluklar da belirleyici olacak. Bu arada yükselentemposu duygusal olarak sizi yorabilir. Tepkilerinizi üstlerle ilişkilere yansıtmaktan kaçınmalısınız.

27 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda gördüğünüz sonuçların iyi olması keyfinize keyif katabilir. İkili ilişkilerde şansın yanınızda olması size hareket edebilmek için olumlu fırsatlar sunacak.

27 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle beraber daha çok zaman geçirmek için daha istekli olacaksın. Onlarla birlikte geçireceğin zaman kendini ister istemez daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Olumlu kalmana yardımcı olacak insanlarla bir arada olmaya özen göstermelisin.

27 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi en iyi performansı sergilemeniz ve elinizden gelenin en iyisini yapmanız konusunda baskı yaparken, aynı zamanda hedeflerinizi kontrol etmek için de iyi bir zaman. Başarma, çalışma ve başarılı olma arzusu güçlüdür. Öğrenmek ve paylaşmak için iyi durumdasınız. Bugün aşk için çok önemli ve muhtemelen insanların size karşı her zamankinden daha düşünceli olduğunu göreceksiniz. Arandığınıza veya desteklendiğinize dair size iyi bir fikir veren dostane alışverişler olabilir. Duygusal güç hissi bugün sizi neşelendirmeye yardımcı olur. Ayrıca hayatınızdaki biriyle benzerlikler bulmak daha kolaydır ve bağ kurmak için iyi bir zamandır. Bugün anlamlı bağlantılar şekillenebilir.

27 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kincilik yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiye iğneleyici bir şekilde dersini vermek isteyebilirsiniz.

27 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

27 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz. Ev-iş konusunu dengelemekte zorlanabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizde sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

27 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınız bu günlerde çalkantılarla dolu. Sevdiğiniz kişiyle aranızda süregelen huzursuzluk bugün de sürecek. Kendinizi dinlemeye ve duygularınızı kontrol etmeye çalışın. İşyerindeki söylentilerden fazla etkileniyorsunuz. İş hayatınız yakında düzene girecek ve eski sıkıntıları çabucak unutacaksınız. Bir ödemeyle ilgili evrak işlerini ihmal ediyorsunuz. Üzerinizde baskı hissetmenize neden olacak olaylardan uzaklaşmazsanız sağlığınız bozulabilir.

27 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>