Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı aşırı mantıksal hareketler sergiliyorsunuz ve ilişkinizde duygusallığa yer vermiyorsunuz. Bu yüzden sevgilinizin sizden soğuması söz konusu olabilir.

İş çevrenizdeki insanlara karşı saygıdan eksik etmiyorsunuz ve çok seviliyorsunuz. Bu sayede kendinize geniş birçevresi edindiniz ve kariyeriniz konusunda önemli bir adım attınız.

Harcamalarınıza ağırlık verdiniz ve bu konuda çok dikkatsiz davranıyorsunuz. Böyle devam ederse ay sonunda sıkıntıya düşebilirsiniz.

İletişimlerinizde bir artış olabilir ve bu hoşunuza gidecektir. Karşınıza çıkan fırsatları olumlu olarak değerlendirebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunsuz ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Aslında kafanız karışık ve bir konuda pişmanlık duyuyorsunuz. Bugün hissettiğiniz bu pişmanlığı bir dostunuzla paylaşabilirsiniz. Ondan duyacağınız güzel sözler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Ailenizden birisinin size beklemediğiniz bir yardımı olacak.

27 Ocak 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Yay burcu geçişiyle yeni haftamız başlıyor.  Parasal konularda getirisi yüksek ve kısa vadeli olan yatırımların doyurucu olabileceğini,  ayrıca gözden geçirilmiş ve faydalı olacağı kesinleşmiş işlerinizi yoluna koyacağınıza dair kafanızın içinde planlar yapabilirsiniz.

27 Ocak 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, karşıt burcunuzda geri giderken, duygusal ilişkileriniz, mantıklı bir şekilde ön plana çıkıyor. Temkinli ve dirençli bir yapı sergileyeceksiniz. Maddi konularda özgürce davranmanıza rağmen, yatırım konusunda değişik düşünceler içindesiniz. Yarım kalan işlerden hoşlanmadığınız için, planlı davranmanızda fayda var.

27 Ocak 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin ortaya koydukları işleri, yaklaşımlarını veya fikirlerini objektif gözle eleştirebilir ve tamamen yapıcı amaç güdüyor olabilirsiniz. Ancak, karşınızdaki kişiler iyi niyetinizden şüphe edebilirler veya eleştiri ya da şikayetlerinizi demode olarak nitelendirebilirler. Yorumlarınızı buna göre yapmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Diğerlerinin istek, ihtiyaç veya beklentilerini göz ardı etmememiz gereken veya gözardı edemeyecek durumda kalabileceğimiz bir gün. Daha net cümleler kurmalı, samimi ve dürüst olmaya dikkat etmeliyiz. ‘' Önümüzdeki yıl tatile birlikte çıkalım'' cümlemiz ‘' Ben uçak biletlerini şimdiden ayırtıyorum'' sağlama cümlesiyle biterse sözlerimi daha iyi anlayabilirsiniz sanırım. Karşımızdaki kişiler(veya biz!), şüpheci veya yalanı doğrudan ayırt etme konusunda kararlı olabilirler. Dolayısıyla, dürüstlük imaj zedelememek adına önem taşıyor bu hafta sonu.

26 Ocak 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha heveslisiniz ve çokçıkarabileceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz. Günlük hayatın getirdiği yükler sürerken, organize edilmesi gereken işler ön plana geçebilir. Başkalarına destek olacağınız çalışmalar yanında, sağlıkla ilgili olumlu hizmetlerin alınması söz konusu. Kardeşlerle ilgili ortaklaşa bir paylaşım, yasal konular gündeminizde daha fazla yer tutabilir.

27 Ocak 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MESLEKİ konular bugünlerde hayatınızda ön sıralarda. Ertelediğiniz işlerin birikmesine meydan vermemelisiniz.

27 Ocak 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yükümlülüklerinizin farkındasınız ve yapmanız gerekenleri yapmak için zaten çabalayacaksınız. İnsanlar bunu fark etmeden size bazı şeyler dikte etmeye çalışırlarsa alttan alın ve görevlerinizi yerine getirmeye devam edin.

27 Ocak 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 02" R
Ay
Boğa
25° 48' 10" R
Merkür
Başak
22° 14' 29" R
Venüs
Terazi
28° 49' 07" R
Mars
Yengeç
10° 03' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 07"
Satürn
Balık
14° 58' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 48"
Lilith
Terazi
09° 23' 12"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>