Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İyi Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişi ile alakalı kafandaki soruları çözmek sana iyi gelecek. Bugün bu kişiyi daha iyi tanımak ve kendi hislerinden emin olmak isteyebilirsin. Bunun için gözlem yeteneğini iyi konuşturman gerekecek.

Bugün bir umut duygusu hissedebilir ve iyi bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi, dayanıklılığınızı ve dürtülerinizi arttıracaktır. Bu aşırı enerjinin tümünü, ertelediğiniz zor projelerin üstesinden gelmek için kullanabilirsiniz. Ağır biryükünün üstesinden gelmek için yeterli zihin açıklığına sahip olacaksınız, bu yüzden zorlu işlerden uzak durmayın. "Yapılacaklar" listenizdeki işleri kontrol ederken kendinizi iyi hissedeceksiniz.

İyi niyet ve sakin bir tavır birçok sıkıntıyı çözmende sana faydalı olacak. Parasal açıdan seni yoran ve üzen mevzuları çözmek için sakin kalmalı ve dikkatli davranmalısın. Niyetini bozmadan, kalp kırmadan hareket etmek sana daha iyi sonuçlar getirebilir.

Vücudunun ihtiyaçlarını duymak için zamana ihtiyacın olabilir. Günlük iyi bir denge tutturmak vücudunun genel olarak nasıl tepkiler vereceğini gözlemlemende faydalı olacak. Sağlığına özen göstermek için dikkat etmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk konuları öncelikli olacak senin için. Bazı konuları yoluna koymak seni daha mutlu edebilir. İlişkiler konusunda kararlarını netleştirmek ve sevdiğin kişiyle daha iyi bir iletişim kurmak sana iyi gelecek.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kariyerinizle ilgili hedeflerinize odaklanma eğiliminde olabilirsiniz. Yeni fırsatlar yakalama ve hırslı projeleri gerçekleştirme şansı elde edebilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir döneme adım atabilirsiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan ofisini tanışman gündeminde olabilir. Ailenden kardeşinin hakkında olumlu bir gelişmeyi telefon aracılığı ile haber alabilirsin. Yeteneklerin konusunda somut kararlara varabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin ailesi seni çok seviyor. Bu sevginin saf bir sevgi olduğu kanaatindesin.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yazılı işleriniz ya dagörüşmelerinizin beklediğiniz gibi sonuçlanmaması, netleşmemesi huzurunuzu kaçırabilir. Her şey olacağı vakti bekler. Siz bu vakit gelene kadar sorumluluğunuzda olan diğer işlerle ilgilendiğinizde hayatı başka bir yerinden daha yakalama şansı bulabilirsiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda farklı konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi, yeteneklerinizi dikkatli biçimde ortaya koymalısınız. Gün içindeki değişiklikler sizi yorabilir. Aşkta önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları fazla zorlamamanızda fayda var. Zevk aldığınız işlere zaman ayırabilirsiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki konularda ise dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. Sağlık veya estetik alanında karar vermek ya da aksiyon almak için uygun bir gün.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaptığın işlere daha farklı bir tutkuyla sarılmak iyi olabilir. Daha ciddi çabalar peşinde koşmak hedefine daha kolay varmana yardımcı olacak zira. İşine tutkuyla sarılmak daha iyi gelişmeleri kapına dizebilir.

27 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında daha güçlü bir amaç ve vizyon duygusu hissedebilirsiniz. Kolay bir yaratıcılık akışından ve hoş iletişimden yararlanırsınız. Eğlendiren ve sağlıklı bir gelişim sunan etkinliklere yöneliyorsunuz. Yaptığınız şeye tutkulu bir ilgi başkaları için çekicidir ancak bugün aklınız daha sonra başka yerlere kayabilir ve dikkatinizin dağılması muhtemeldir. Her şeyi net bir şekilde göremeyebileceğiniz için, şimdi büyük bir karar almaktan kaçının. Zaten dolu olan tabağınıza daha fazlasını eklemek yerine sağlıklı, mutlu aktivitelerle rahatlamak ve huzursuzluğu uzaklaştırmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kincilik yönleriniz ortaya çıkabilir. Geçmişte yapılan yanlış bir davranış biçimi içinizdeki öfkeyi tetikleyebilir. İntikam duyguları içinde karşınızdaki kişiye, politik ve iğneleyici bir şekilde dersini vermek isteyebilirsiniz.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

27 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal açıdan zorlu günler geçirdiğinizi düşünüyorsunuz. Gelir-gider dengesi yapıp harcamalarınızı dengelemek için uygun bir zaman. Bu konuda biz uzmana da danışabilirsiniz. Uplifers önerisi:“Kakeibo” yu hiç duydunuz mu? Japonların tasarruf sanatı olan Kakeibo’dan finansal dengenizi sağlamak için faydalanmak isterseniz: Kakeibo: Japon bütçe ve tasarruf sanatı Aslan

27 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler, sizin gerçek düşüncelerinizi tahmin etmekte güçlük çekebilirler. Bugün araştırmacıyönünüzü kullanarak, bazı olayları kısa sürede çözeceksiniz. Düşünmenin avantajlarını görecek ve yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız.

27 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 05" R
Ay
İkizler
01° 37' 58" R
Merkür
Başak
23° 00' 09" R
Venüs
Terazi
29° 19' 05" R
Mars
Yengeç
10° 17' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 29"
Satürn
Balık
14° 56' 50"
Uranüs
Boğa
27° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 28' 21"
Plüton
Oğlak
29° 43' 53"
Chiron
Koç
22° 11' 47"
Lilith
Terazi
09° 25' 56"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>