Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok zorluyorsunuz. Israrcılığınız onu size yaklaştırmıyor, aksine uzaklaştırıyor. Onun istediği gibi bir süre daha arkadaşça götürmeyi denemeli, sonrasına da razı olmalısınız.

Yoğunluğunuz bugünlerde biraz azalacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Henüz zamanı gelmeden borçlarınızın sıkıntısını yaşamaya başlıyorsunuz. Bugünlerdeki sıkıntılarınız dönemsel görünüyor. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Sabırla sonucu beklemeniz gerekiyor. Bu ilginin alanı sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevinçli, mutlu bir gününüzdesiniz. Yeni dostlarınızla günün tadını çıkartıyorsunuz. Yeni tanışmalara karşı çekingen davranan insanlar size anlaşılmaz geliyor. Ama yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırıyor ve biraz itici görünebiliyorsunuz. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz olacak.

28 Ağustos 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 28 Ağustos saat 05:05-15 Ekim saat 14:05 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Aslan burcu seyri,  maddi ve manevi anlamda kazançlı çıkmak arzumuzun öne çıktığı bir süreçtir. İşimizden arzu ettiğimiz kazancı elde etmek isteyeceğiz. İş girişimlerinde bulunurken isteklerimizi kabul ettirmekten yana hareket edeceğiz. Kazandığımız yeterli ise, bu dönemde harcamalarımıza dikkat etmekte yarar var. Çünkü parayı bir güç aracı olarak gördüğümüz için,  onunla satın aldığımız, sahip olduğumuz her şeyi göstermek arzusu duyabiliriz. Ancak kazanç yeterli değilse ve biz buna rağmen harcamalara dikkat etmezsek sonrasında zorlanan biz oluruz. Buna dikkat etmemizde yarar var. Bu süreç aşk evimizin yöneticisi olması sebebiyle, lider güç olma isteğimiz işaret eder. Hatta gücümüzü maddi ve manevi göstererek, karşı tarafı etkilemeye çalışabiliriz. Ben bu dönemde özellikle borsa, spekülasyon, şans oyunlarından uzak durmanı tavsiye ediyorum. Paranızı riske etmeyiniz. Şimdi birlikte Mars geçişindeki önemli tarih ve görünümleri inceleyelim. Enerjinin hangi alanlarda ne gibi etkileri olacağını anlayarak dönemi değerlendirelim.

28 Ağustos 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki hırslarınız size başarı getirecek. Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Dengelerinizi korumaya çalışın.

28 Ağustos 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değişim için uygun bir zaman. Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın. Bazı başvurular ya da girişimler maddi gelirlerinizi arttırmanıza veya pozisyonunuzu güçlendirmenize yardımcı olabilir. İletişim ağınızı geliştirmeli ve fikirlerinizi paylaşmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Üstlendiğimiz konularda diğer kişilerin nasıl tavır alacağını veya ne tür bir hamle yapacağını tahmin etmekte zorlanabileceğimiz bir gün. Günün belirsizlik içeren, yanıltıcı olabilecek ve ön görüde bulunmayı zorlaştıran sisli atmosferini göz önünde bulundurarak hareket etmekte ve tedbirli ilerlemekte fayda var.

27 Ağustos 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönde alınganlıklar, kafanızı karıştıran endişeler öne çıkabilir. Biraz kendinizi akışa bırakmalı, geçmişte yaşananları unutmalısınız. Elde olmayan faktörler, kardeşlerle ilgili iletişim kopuklukları sizi huzursuz edebilir. Aynı zamanda kendinizi ifade edememenin getirdiği kaygılar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmaya gayret edin.

28 Ağustos 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Erime... Bugün dostluklar aşka dönüşebilir. Hiç ummadığınız kişiden evlilik teklifi alacaksınız. Evliler için de mutlu bir gün olacak.

28 Ağustos 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

28 Ağustos 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 44' 16" R
Ay
İkizler
25° 49' 54" R
Merkür
Başak
26° 15' 31" R
Venüs
Akrep
01° 27' 31" R
Mars
Yengeç
11° 15' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 57"
Satürn
Balık
14° 49' 15"
Uranüs
Boğa
27° 02' 41"
Neptün
Balık
28° 25' 27"
Plüton
Oğlak
29° 42' 58"
Chiron
Koç
22° 07' 23"
Lilith
Terazi
09° 37' 36"
True Node
Koç
06° 39' 21"
Son Güncelleme : 24/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>