Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle ilişkiniz şu günlerde askıda. Sorunları konularak çözemediğiniz için ilişkinizi dondurdunuz. Fakat sizin gönlünüz onda, onun da gönlü sizde. Kısa zaman sonra herşey eskisi gibi olacak. Merak etmeyin.

İşinize olmadık zamanlarda müdahale edilmesinden hoşlanmıyorsunuz. Fakatyerinizde sık sık bu durumla karşılaşıyorsunuz. Sırf bu yüzden işinizi değiştirme planları kafanızda oluşuyor

Maddi konularda gelişmeler yaşayacaksınız. Bu durumun sizi sıkabileceği ve etrafınızla bu yüzden tartışmalar yaşayabileceğiniz görülüyor. Parayla ilgili konular sizi çok sıkmaya başladı.

Bazen duygularınızı ifade etmekte zorlanıyorsunuz. Bu durumlarda yanlış anlaşılmak sizi çok korkutuyor. Bugün bu tip bir gelişme için hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz ile kötü giden ilişkinizin nispeten düzeleceği bir gün geçireceksiniz. Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir takım problemleri bugün aklınıza getirmemek için uğraş sarfedeceksiniz. Bu yüzden arkadaşlarınızla kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz. Akşama doğru geçici karamsar duygular yaşayacaksınız.

28 Ocak 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Salı günümüz saat 07:04 Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Ay-Oğlak burcu seyir günlerinde, işinizle, ailenizle, finansal konularla da yakından ilgilenme gereği duyarsınız. İşlerinizi, sorumlu ve disiplinli şekilde halletmenizde fayda vardır. Bu enerji,hayatımızla ilgili konuları da ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Sözleşme yenilenmesi veyaortaklarımızla aramızdaki güven hissinin sağlam bir zemine oturtulması bizi oldukça rahatlatabilir.

28 Ocak 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda geçici heveslerle yaşamak istemiyorsunuz. İş konusunda güvendiğiniz bir kişiyle çalışmak içinizi rahat ettirecektir. Kazançlarınızda daha fazla artış sağlamak için, yeni yapılanmalar içinde olabilir ve olanak sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz düştüğü zaman,veriminiz azalıyor.

28 Ocak 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların aciliyeti veya önemi konusunda ikna etmek ya da uyarmak istediğiniz kişiler söz konusu olabilir. Ancak, bu kişiler olaylar neticelenmeden olan bitenin farkına varamayacak gibi duruyorlar. Tüm burçlar için gün geneli: Belli mesajlarınızın, fikirlerinizin veya düşüncelerinizin herkes tarafından anlaşılmasını isteyebilirsiniz. Bunu yaparken olayları nasıl sunduğunuza, karşı tarafın sizi nasıl algılayacağına ve diğerlerinin doğrularına da dikkat etmelisiniz. Büyük resmi görmeye çalışmalı ve popülist akımların, kolay yaklaşımların, kolaycı düşüncelerin, popülist kişilerin ve uygulamaların arkasından gitmemelisiniz.

28 Ocak 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Şu dönem kendinizden çok başkalarının beklentileri ile ilgilisiniz. Farklı öneriler beklediğiniz ortaklıklarda anlaşmaların eşiğinde iken daha sakin olmaya çalışın. Özel hayata yansıyan huzursuz edici temalar da eklenince size çokdüşecektir. İkili ilişkilerde değerlerinizi sorgulamak, bağlarınızı yeniden gözden geçirmek için anlayışlı olmanız gerek.

28 Ocak 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL yönleriniz ön plana çıktığı zaman, mantığınız yardıma geliyor. Sürekli ikilem yaşadığınızı düşünenler yanılıyorlar.

28 Ocak 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizle ilgili her türlü konu ya da işle ilgilenebileceğiniz, bir gün geçirebilirsiniz. Evle ilgili bir süredir ihmal edilen bir konu gözünüze çarpabilir. Bu konuyu bugün halletmeye bakmalısınız. Beklentileri karşılamak ve yarına rahat başlamak için işlerinizi bitirmeye odaklanın. Ertelemeyin.

28 Ocak 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 27" R
Ay
Boğa
25° 54' 08" R
Merkür
Başak
22° 15' 15" R
Venüs
Terazi
28° 49' 38" R
Mars
Yengeç
10° 03' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 09"
Satürn
Balık
14° 58' 35"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 01"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 47"
Lilith
Terazi
09° 23' 15"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>