Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz hep kendinize çok uzak ve sizi hiç anlayamayacak insanlarla birlikte oluyorsunuz. Bu da sizi yıpratıyor ve insanlara karşı kendinizi savunmasız hissetmenize neden oluyor.

İş hayatınızda da yeni bir döneme giriyorsunuz. Birdeğişikli yapabilir ya da güzel birfırsatı yakalayabilirsiniz. Yeni fikirler üretebileceğiniz, fikirlerinizi uygulayabileceğiniz hareketli biristiyorsunuz ve bu işe giden yolda bazı tanıdıklarınızla konuşacaksınız.

Maddi konularda son zamanlarda ailenizden destek görüyorsunuz. Onların desteği ile yeni bir hayat kuracaksınız. Bu arada bir takside girebilir ya da yüklü miktarda bir parayı borçlanarak alabilirsiniz.

Bir konuda kesin karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Duygularınızı bir kenara bırakıp mantıklı olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yengeç burcu Marsın etkisiyle yaşadığı sorunlardan ve kötü günlerden kurtulmaya başlayacak. Çevrenizdeki dostlarınız ve ailenizin yakın ilgisi karşısında duygusal anlar yaşayacak ama kendinizi daha kısa zamanda toparlamaya başlayacaksınız. Uzun zamandır halledemediğiniz bir probleminizi ailenize açacaksınız ve onlar yardım etmek için elinden geleni yapacaklar.

29 Ağustos 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:44-30 Ağustos saat 14:32 arasında İkizler burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, bir iki konu üzerinde bir hayli kafamızı yorduğumuzu gösteriyor. Bazen mantıklı düşünüyoruz bazen de dağılıyoruz.  Böyle bir etki altında tam bir odaklanmanın sağlanması kolay değil. Hislerimizi bizi şefkatli olmaya yöneltirken, içimizdeki ses mantıklı düşün diyor.

29 Ağustos 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizde sezgisel davranışlarınızın payı çok fazla büyük. Fikirlerinizi paylaşma konusunda farklı bir tutum izliyorsunuz. Çalışma yaşantınızla ilgili yeni durumlar söz konusu olacak. Görüşeceğiniz kişilerin, sizin için önemli bir performans sergileyeceğini biliyor ve yaşam rotanızı farklı bir yöne kaydırmak istiyorsunuz.

29 Ağustos 2013, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yumuşak başlı olmak, agresif tepkiler vermekten daha faydalı sonuçlar doğuracaktır. Sakin kalmaya çalışın. Vereceğiniz kararlarda arkadaşlarınızın etkisi büyük olabilir. Aile içinde aranızda yaş farkı bulunan kişilerle karşılaşacağınız sorunlarda alışılmadık metotlar kullanmanız gerekebilir. Uzlaşmacı olmanız güzel, ama sizi rahatsız edecek konularda ödün vermemeye dikkat etmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bardağın boş değil dolu tarafına odaklanmamız gereken günler. Çevremizdeki kişiler, hatta en yakınlarımız dahi, bizi hedeflerimiz konusunda cesaretlendirmek yerine, yolumuzdan uzaklaştırmaya boş işlerle vakit kaybettiğimizi düşündürmeye çalışabilirler. Burada özgür irade devreye girmeli, ölene kadar yalnız olan benlik güçlenmek için artıları düşünmeli, hatırlamalı, çok çalışıp, kazanmalı. Moral bozmanın değil, moral toplamanın önem kazandığı günlerdeyiz, keyif almaya çalışın.

29 Ağustos 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinde bulunduğunuz beklemeler sürmekte. Biraz şansınıza ve kendinize güvenmeli, sabırlı olmalısınız. Eldeki işleri tamamlamaya çalışarak günü daha verimli geçirebilirsiniz. Başkalarına yararlı olacağınız fikirler üreterek işe başlayabilirsiniz. Son derece bilinçli olacağınız kişisel adımlar ise size heyecan ve heves getirecektir.

29 Ağustos 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Dost çevrenizde sürekli partnerinizden bahsetmek istiyorsunuz. Oysa her insanın sırları olmalı. Dedikodular artabilir.

29 Ağustos 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

29 Ağustos 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 39' 22" R
Ay
İkizler
24° 42' 47" R
Merkür
Başak
26° 06' 16" R
Venüs
Akrep
01° 21' 26" R
Mars
Yengeç
11° 12' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 42"
Satürn
Balık
14° 49' 36"
Uranüs
Boğa
27° 02' 46"
Neptün
Balık
28° 25' 35"
Plüton
Oğlak
29° 43' 01"
Chiron
Koç
22° 07' 36"
Lilith
Terazi
09° 37' 03"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 24/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>