Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İş Hayatın Hareketleniyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken daha sabırlı olmalısınız. Ufak tefek anlaşmazlıkları da gözünüzde büyütmekten kaçının. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamanız gerekiyor.

Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermek isteyeceksiniz ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmalısınız.

Elinize geçen maddi gücü doğru değerlendirmeyi başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan da kaçınmalısınız. Her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik yaşantınız hızlanabilir ve yeni insanlarla tanışmak, uğraşlar edinmek için uygun bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınızda hareketlilik yaşanabilir ve sosyal çevrenizde kendinizi gösterebilirsiniz. Zihniniz dolu olacak, bu yoğunluğu yönetmek için sakinliğe ve pratikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal anlamda derin bir arayış içine girebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olayları irdeleyebilir, duygularınızı daha derinlemesine anlamlandırmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle empati kurmaya ve onların duygularını daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve hassas bir tutum sergilemeniz, ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyebilir. Bugün, iç sesinizi dinleyerek ruhsal anlamda da kendinize zaman ayırabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan Yengeç burcuysan, hiç ummadığın kurumsal bir firmadanteklifi alabilirsin. Teklifi hemen kabul etmek yerine biraz düşünmeyi tercih edeceksin. Birikimlerinle gayrimenkul yatırımı yapmak isteyebilirsin. Bu konuda tecrübeli olan bir arkadaşından sana yardımcı olmasını isteyebilirsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşantınız hızlanabilir ve yeni insanlarla tanışmak, uğraşlar edinmek için uygun bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınızda hareketlilik yaşanabilir ve sosyal çevrenizde kendinizi gösterebilirsiniz. Zihniniz dolu olacak, bu yoğunluğu yönetmek için sakinliğe ve pratikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni bir şeylere başlamak kolay olmayabilir. İşlerinizde yardımlaşmak işleri kolaylaştırabilir. Ani duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Sosyalleşmek iyi gelebilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusursuz giden bir ilişki sürecine girebilirsiniz ancak ilişkinize odaklanırken mesleki konularda önemli noktaları fark etmeden gözden kaçırabilirsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi her açıdan daha popüler hissetmeye başlıyorsunuz. İyimserliğinizden doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın önemini unutmamalısınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bazı konuları net bir şekilde görmek zor olabilir. Hedefleriniz, planlarınız ve ilişkileriniz konusunda bir karışıklık yaşanabilir. Gerçeklik ile hayal dünyası arasındaki farkı ayırt etmekte zorlanabilirsiniz, bu nedenle önemli kararları ertelemek en iyisi olabilir. Odaklanmak zor olabilir ve dikkatinizi dağıtacak içsel veya dışsal etkenlerle karşılaşabilirsiniz. Planlarınız hakkında ne kadar çok konuşursanız, o kadar kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. İlerleyen süreçte, özellikle finansal konularla ilgili daha fazla netlik kazanacaksınız. Bazı projelerden vazgeçme kararı alabilirsiniz ancak bu süreçte ilerleme kaydedebileceğiniz alanlar da olacak. Yavaş ve emin adımlarla ilerlemek, daha bilinçli kararlar almanıza yardımcı olabilir.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjiniz biraz düşük olabilir, enerjinizi yükseltecek kişilerle vakit getirmek iyi gelecektir. Dış görünüşünüzle alakalı değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konular gündemde olabilir. Çocuklarla zaman geçirin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinize zaman ayırmak, kişisel gelişiminizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizle ilgili şaşırtıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde daha verici davranışlar içine girmelisiniz. Kabuğunuzdan çıkıp yeni insanlarla tanışmanın vakti geldi. Onu hala unutamadınız ama başka biriyle tanışmanın vakti geldi. Herkes aynı olacak diye bir kural yok. Sizi gerçekten mutlu edecek kişi belki de çok yakınınızda. İş yerindeki negatif tavırlarınız, arkadaşlarınızla aranızın bozulmasına neden olabilir. Biraz daha pozitif davranmaya özen gösterin. Dinlenmek için eğlenceli konular bulun. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız.

29 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>