Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Krizleri Yönetiyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2024, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmadığınız takdirde istediklerinize ulaşmanız da zor olmayacak. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Daha kontrollü olmanız gerekmekte.

Kendinizi kandırmaktan kaçınmalı ve üstesinden gelebileceğiniz adımlar atmalısınız. Pozitif enerjiler altındasınız ve bu da yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşmasını sağlamalısınız.

Finansal olarak yeni girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz. Moralinizi bozabilecek bazı sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilme şansınız var. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçsel dünyanıza dönüp, kendinizi daha iyi anlamak isteyebilirsiniz. Bugün, geçmiş konuları değerlendirip, duygusal olarak kendinizi yenileyebilir ve içsel huzur bulabilirsiniz. Artık bazı konuların sizde bir takıntı oluşturmasına müsaade etmiyorsunuz.

27 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, hassas olabilirsiniz. İletişimde dikkatli olmak ve gerektiğinde sakin kalmak önemli olacaktır. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilir, duygusal konularda derin düşüncelere dalmak isteyebilirsiniz. Ani kararlar vermekten kaçının ve hislerinizin sizi yönlendirmesine izin verin. Uyumlu ve anlayışlı davranarak olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çıkan problemlere hızlı çözümler üreterek ön plana çıkabilirsin. Kriz anlarını fırsata çevirebiliyor olman motivasyonunu koruyor. Akşam bedensel ve zihinsel olarak yorulduğunu hissedebilirsin. Kendini bir Türk kahvesi yaparak tüm yorgunluğunu atmak isteyeceksin.

27 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Derin düşüncelere, duygulara dalabilirsiniz. Bu bir korunma, savunma mekanizması olsa da hayatı kaçarak yaşayamazsınız. Uzun vadeli planlar yapmak, yaşamınıza yenilikler katmak için kullanacağınız enerjiyi olumsuz konularda heba etmeyin.  

27 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün planlarınızdaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizi beklemeye alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşanan olaylar nedeniyle içinize kapanabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konular gündeme gelecektir. Sevdiklerinize tepkisel davranışlarda bulunmamaya özen gösterin.

27 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal gel gitler yaşayabileceğiniz ve duygularınızın yoğunlaşabileceği bugünlerde alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz.

27 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda kendi kendinizi sorunlar içerisine çekebilirsiniz. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayamadığınız takdirde her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenebileceğini unutmamalısınız.

27 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün duygusal olarak kendinizi yenileme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Günün büyük bir bölümünde, duygusal olarak toparlanma ve içsel bir yenilenme arayışı içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla iletişim kurarken, adil ve dikkatli bir yaklaşım benimseyebilirsiniz. Özellikle fikir alışverişleri yaparken, bu süreçten tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz. Duygusal bir destek arayışındaysanız, bu dönemde muhataplarınıza samimi bir şekilde yaklaşarak, ilişkilerinizi daha güçlü bir hale getirebilirsiniz. İnsanlar, samimiyetinize karşılık verecek ve bu da güçlü bağların oluşmasına katkı sağlayacaktır.

27 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli saklı konulara eğiliminiz artabilir sevgili yengeçler. Araştırma yapmak, odaklanmak için güzel bir gün. Sağlık konularına odaklanabilir, sorunlarınızın psikolojik nedenlerine yönelebilirsiniz. Bugün kendinizle baş başa kalın.

27 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

27 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün seyahatlerde, inançsal ve fikirsel konularda biraz tartışmacı bir üslup sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar yaşayabilirsiniz. Ailenizin sözlerini ona nakletmeyin. Bu sorun yaratabilir. Sevdiğiniz yoksa kendinden emin çekici biriyle tanışacaksınız. İlgi göstermekte tereddüt ettiğiniz biri, ilk adımı atabilir. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü birinden destek var. Maddi alandaki sıkıntıları daha rahat ve çabuk atlatmak için bir şeyler yapmalısınız. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için sağlık kontrolü yaptırın.

27 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>