Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Gönül Alıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atmak isteyecek ve kontrolü elinizde bulundurmanın yollarını arayacaksınız. İstenmeyen ne kadar sorun ve sıkıntı varsa üzerine gidecek ve çözüm yollarına yöneleceksiniz. Genel olarak istediğiniz huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurma şansınız var.

Mesleki olarak kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacak olmanız da önemli. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Parasal durumunuzu çok fazla kafaya takabilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyer vehayatında dikkat çekici gelişmeler olabilir. İşyerinde veya toplumsal pozisyonunuzda kendinizi ifade etme fırsatları bulabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize odaklanmanız, amacınıza uygun olmayan ortamlardan uzaklaşmanıza yardımcı olabilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. İletişimde dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. İletişim kurarken duygularınızı daha net ifade etmeye çalışın. İçsel dengenizi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler size iyi gelebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek de duygusal dengeyi sağlamanıza yardımcı olacaktır. Umarım keyifli bir gün geçirirsiniz!

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının kalbini kırdığını fark edebilirsin. Kalbini kırdığın arkadaşının gönlünü bir şekilde almasını biliyorsun. Kredi çekmek için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almak isteyebilirsin. İlerleyen günlerde bankaya kendin gidip detaylı bilgi almak isteyeceksin. Online alışverişte birtakım sorunlar yaşayabilirsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklıklar ve ilişkilerde daha ciddi bir yaklaşım benimsemelisiniz. Açık ve net olmanız, yapılması gerekene göre hareket etmeniz her şeyi değiştirebilir. Duygularınızın sizi düşürmesine değil, mutlu etmesine yardımcı olun. 

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olumlu düşünceler geliştirmek ve arkadaşlarla bir arada olmak size rahatlama getiriyor. Yaratıcı alanda daha başarılı olabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle mesleki konularda fikir danıştığınız kişilere dikkat etmenizde fayda var. Maddi kararlara dikkat edin. zararlı çıkabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uyku sorunlarınız karşısında bilinçsizce hareket etmek yerine bir doktorla görüşmeniz faydalı olabilir. Ama en iyi tedavi bile olsa yanıt vermediğinizde hiçbir şeyin işe yaramayacağını unutmamalısınız. Bugün kendinizi toparlayabilmek adına yaşadığınız yeri düzenlemek ve alışkanlıklarınızı gözden geçirmek önemli olacaktır.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün pratik meseleler hakkında konuşabilir ve sorunlara gerçek çözümler geliştirebilirsin. Anahtar, eski sorunlara yeni bir açıdan veya perspektiften yaklaşmaktır. Parayla ilgili konuşmalar, özellikle geçmiş fikirleri ve çabaları gözden geçiriyorsan, çok faydalı olabilir. Şimdi bilgi topluyor, işliyor, inceliyor ve geri dönüştürüyorsun. Doğaçlama yapmaya hazırsınız ve fikirleriniz özellikle girişimci. Girişimin her zamankinden daha güçlü ve etkileşimler bugün tutkulu ve enerjik olabilir. Bir açıklık ruhu ortaya çıkıyor ve kendini ifade etmen için sana kapılar açabilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilir, beklenmedik gündemlerle karşılaşabilirsiniz. Otorite figürü olan kişilerle çatışmamaya özen gösterin. Hassasiyetlerinizi sakin bir dille ifade etmeye çalışın. Sakin olamıyorsanız geri çekilin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyal çevrenizle ilgilenebilir, sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>