Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geriliyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha tutarlı davranmaya çalışın. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durduğunuzu birlikte olduğunuz kişiye net olarak belli etmeniz gerekmekte. Karmaşadan uzak durmanız, ilişkiniz açısından daha iyi olabilir.

Sınırlara uygun adımlar atmaya çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sorunların tamamen geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olabildiğiniz sürece herhangi bir aksaklıkla da karşılaşmayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yoğun gündem içerisindesiniz ve bundan da en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor. Hatalarınızdan ders çıkartmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güvende hissettiren ilişkiler sizin için bir şans olabilir. Ancak bu durumu gölgede bırakan durumlar yaşandığında da duyarsız olmamalısınız. Maddi yardımları güvenilir kişiler ve kurumlar aracılığıyla yapmalısınız.

25 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya gayret edin. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilirsiniz. İş hayatınızda ise hedeflerinize odaklanın ve adımlarınızı planlı bir şekilde atın. Stressiz ve dengeli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huysuzluğunuyerine yansıtmamaya gayret göstermelisin.Son zamanlarda arkadaş çevreni ilgilendiren konularda aldığın önlemler işine yaramaya başlıyor. Bu durumdan memnun kalmayan arkadaşların ile tartışma yaşayabilirsin. Bugün üstüne fazla gelindiğini düşünebilirsin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yatırım yapma veya bütçe planlaması konusunda yapacağınız değişiklikler, maddi durumunuzu iyileştirebilir. Ayrıca,ve özel yaşam dengesini sağlama konusunda partnerinizden, ailenizden de destekler görebilirsiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olumlu düşünceler özellikle arkadaşlar arasında size keyif ve mutluluk getirebilecek imkanlar var. Gelecek yönünde yaratıcı fikirler üretebilirsiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizde beklentinizi tam olarak karşılayamayacak koşullar gelişebilir. Bu noktalardan sizin bakış açınız ve zekanız büyük önem kazanabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorumluluklarınızın farkında olmak bu konuda kendinizi geliştirmenize de yardımcı olacaktır. Hayatınızı nasıl bir düzende yaşayacağınıza karar verdikten sonra yapacağınız en önemli şey, bunların dışında kalan konulardan uzaklaşmaktır. Sosyal mecraları kullanarak araştırmalar yapmak günlük yaşantınıza bazı yenilikleri katmanızı kolaylaştırabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihinsel olarak rahatlama ve fiziksel aktivitelerle stres atma ihtiyacınız var. Gün boyunca harekete geçmek, sizi hem fiziksel hem de duygusal olarak iyileştirebilir. Uzun süredir ertelediğiniz işlere başlamak için iyi bir gün. Ayrıca, sosyal çevrenizde sizi motive edecek ve destekleyecek insanlarla bir araya gelme fırsatınız olacak. Bu, özellikle stresli zamanlarda size büyük bir rahatlık sağlayabilir. Duygusal olarak, kendinizi daha güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bu, sizi hayatta karşılaştığınız zorluklarla daha iyi başa çıkma konusunda cesaretlendirebilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yengeçler, sosyal ilişkilerinizi sağlamlaştıracağınız bir gündesiniz. Bugün sağlam ve kalıcı ilişkilerin temelleri atılabilir. Evlilik veya ortaklıklarınızla alakalı yeni kararlar ve duygusal anlamda güvende hissedeceğiniz gündemler sizi bekliyor. Şanslı bir gün.

25 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün arkadaş ve sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz ancak ani harcamalar ve şok edici haberler gündeminize gelebilir. Konfor alanınızdan çıkmak isteyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir arkadaşınızın sorununa çözümleyici düşünceler geliştirmeniz onu çok sevindirecek. Kendinizi ispat etmeniz gereken konularda geri planda kalmayın. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmeyin.

25 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 38' 24" R
Ay
Yengeç
21° 34' 58" R
Merkür
Akrep
15° 09' 17" R
Venüs
Yay
06° 57' 15" R
Mars
Yengeç
25° 34' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 50" R
Satürn
Balık
13° 08' 54"
Uranüs
Boğa
26° 13' 14"
Neptün
Balık
27° 40' 30"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 35"
Lilith
Terazi
12° 52' 04"
True Node
Koç
06° 23' 24"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>