Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşama çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Hareketliliğini kaybetmiş ilişkileri, gereksizce sürdürülen beraberlikler olarak görüyorsunuz.

Kendi alanınız olmayan işlerde başarılarınızla herkesi şaşırtıyorsunuz. Çok yönlülüğünüz, doğal yeteneklerinizle beslendiğinde altından kalkamayacağınızyok gibi görünüyor.

Son zamanlarda belinizi doğrultacak bir standart yakalamış olmanız, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu. Bu konudaki rahatlığınızı dost çevrenize pay etme ihtiyacınız da takdir topluyor.

Tavrınızla ilgili sürdürdüğünüz vicdan hesaplaşması pek gerekli değil. Maddi destek vermekten kaçındığınız kişinin, istismarcı biri olduğu konusunda herkes görüş birliği içinde görünüyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirler geliştirebilir sorunlarınıza uygun çözümler bulabilirsiniz. Sezgilerinize güvenebileceğiniz bir gündesiniz ve içinizden gelen sesi dinlemek sizi yanıltmayacaktır. İçinizden geldiği gibi davranmak eğilimine girebilirsiniz ve duygusal durumunuzda hoşunuza gidecek değişimler olabilir. Değişim arzusu içine girebileceğiniz bir gündesiniz ve ufak tefek hoş değişimler yapabilirsiniz. Zihinsel anlamda oldukça üretken olacaksınız.

29 Aralık 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:58 Ay-Satürn kavuşum etkisi altında güne uyanırken, şöyle etrafımızda olan bitene kulak vererek durumları ele alacağız. Çocuğumuzla ilgilenebiliriz. Onun bir sıkıntısı varsa yardımcı oluruz. Partnerimizle bir takım konuları konuşabiliriz. Eğer bir problemimiz varsa bunu derinlemesine ele alırız.

29 Aralık 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınız, sezgileriniz ve mantığınız arasında kuracağınız köprü anlaşılır gibi değil. Farklı yolları seçerek, herkesten önce çözümlediğiniz sorunlarla, çevrenizde şaşkınlık yaratıyorsunuz. Bugün kıskançlık güdülerinizi denetleme ihtiyacı içinde olacak, hatta kendinize bu konuda disiplin bile getireceksiniz.

29 Aralık 2013, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir. Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: İniş çıkışlı ve sürprizlerle dolu bir zor bir haftanın ardından bir oh çekebileceğimiz, rahatlatıcı etkilere açık bir gündeyiz. Sanatsal aktiviteler, yaratıcılık gerektiren işler ve aşk hayatımız ivme kazanabilir. Duygusal istikrar ve rahat duygu paylaşımı ilişkilere iyi gelebilir.

29 Aralık 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

29 Aralık 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NEŞELİ ve olumlu tavırlarınız ile herkesin dikkatini çekebilirsiniz. Parasal konulardan uzaklaşabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

29 Aralık 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

29 Aralık 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 05" R
Ay
İkizler
01° 37' 58" R
Merkür
Başak
23° 00' 09" R
Venüs
Terazi
29° 19' 05" R
Mars
Yengeç
10° 17' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 29"
Satürn
Balık
14° 56' 50"
Uranüs
Boğa
27° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 28' 21"
Plüton
Oğlak
29° 43' 53"
Chiron
Koç
22° 11' 47"
Lilith
Terazi
09° 25' 56"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>