Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sessiz Kalmayı Tercih Ediyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınız konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızın açılmasına neden olabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Planlı ve kontrollü olduğunuz takdirde mutluluğa ve huzura ulaşmanız zor olmayacaktır.

Mesleki sorumluluklarınızı bir kenara bırakmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Kendinizi kısa zaman içerisinde toparlamanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Olumsuzlukların üstesinden gelmeyi başardığınız takdirde herhangi bir zorluk yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili konularda ufak tefek sorunlar gündeme gelecek olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gün. Kontrollü ve planlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size neyin kazandırdığını düşünün ve motivasyonunuzu bu şekilde yeniden sağlayın. Hem sağlığınızı hem de çalışma koşullarınızı, rahat edeceğiniz bir düzene oturtmalısınız. Çabalarınızın takdir edilmesi, daha iyilerini yapmanız için sizi teşvik edecektir.

29 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel bir karmaşa içinde olabilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Kendinizi daha fazla içe dönük hissedebilir ve yakın ilişkilerinizde duygusal yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Ancak, bu dönemi fırsat olarak da değerlendirebilir ve iç dünyanızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Duygusal dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmak önemlidir. Başkalarının duygularına özen göstermek ve onları anlamaya çalışmak da ilişkilerinizdeki sorunları çözmenize yardımcı olabilir.

29 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yengeç burcuysanız işinizde kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Güncel haberleri takip etmek hoşunuza gidiyor. Kontrolü elinizden kaybetmek istemiyorsunuz. Akrabalarınız arasında yaşanan tartışmalara şahit olabilirsiniz. Bugün yaşanan olaylarda geri planda kalmak isteyeceksiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylemek istediklerinizle söylediklerinizin aynı olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Yorgunluk, duygusal dürtülerin etkisiyle doğru ifade edemediğiniz ya da anlayamadığınız durumlar doğabilir. Karşınızdaki insanı da kendinizi de boş yere yıpratmamak için gardınızı düşürmenizde, daha sağduyulu olmanızda fayda var.

29 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi sonuçlandırmak isteyebilirsiniz. Başarılı olmak için daha fazla çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Duygularınızı işlerinize karıştırmazsanız daha rahat bir gün geçirebilirsiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda fırsatların sizinle olduğu bir gündesiniz. Güvence verebilme potansiyeliniz ve gerçek sevginiz karşı cinsin içini ısıtacak.

29 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenin sana destek olmak için daha çok uğraştığını görebilirsin. Onların desteği sayesinde zorluklarla karşılaşmaktan korkmadan harekete geçebilirsin. Sana bu zorlukları aşmakta yardımcı olacak insanlarla iletişimini korumak önemli bir mesele haline gelebilir.

29 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mutlu olmanın mükemmel olmakla alakası yoktur. Şu anda en iyi olmakla değil, kendiniz olmakla ilgilenmelisiniz. Taklit edilemeyen, benzersiz özelliklerinizi daha çok vurgulamaya çalışın. Olmanız gereken yerde olduğunuzdan emin olun ve ilerledikçe gelişmeye devam edeceğinize güvenin. Şimdi sizi olumlu bir şekilde şaşırtacak olan sürprizler çok yakında olabilir! Bu, özellikle sanatsal hedefleriniz varsa, bunu düşünmek için ideal bir zamandır. Yalnızca yapmak istediğiniz şeyi yapın. Hiçbir şeyi zorlamayın. Başka bir deyişle, başkalarının iyiliği için değil, kendi iyiliğiniz için hareket edin.

29 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, karşıt burcunuzda ilerliyor. Yaşadığınız aşkın rengi ne olursa olsun, içinizde nedenini bilmediğiniz bir boşluk var. Kısa vadeli ilişkilerde aradığınız duygusal tatmini bulamıyorsunuz. Maddi sıkıntılar kafanızı kurcalayabilir.

29 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

29 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her şeyin en mükemmeline sahip olmak isteyeceksiniz. Çekincelerinizi bir kenara bırakmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Olumsuzlukların mutlaka geride kalmasını sağlamalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün. Kontrollü ve planlı olmaya çalışmalısınız.

29 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kâr getiren işleri iyi takip ediyor ve duygularınızı işinize karıştırmıyorsunuz. Bugün, yenibağlantıları için uygun değil. Olayları iyi irdelemeli fakat hemen karar vermemelisiniz. Aşk konusunda, hep tercih edilen kişi olmak istiyorsunuz. Bu uğurda yapamayacağınız şey yok.

29 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 27" R
Ay
Koç
27° 54' 00" R
Merkür
Başak
18° 42' 23" R
Venüs
Terazi
26° 29' 57" R
Mars
Yengeç
08° 59' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 25"
Satürn
Balık
15° 06' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 11"
Chiron
Koç
22° 17' 28"
Lilith
Terazi
09° 10' 34"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>