Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Eleştiriyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Harekete geçme noktasında ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Mesleğinizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Daha dengeli ve kontrollü olmaya çalışmanız gerekiyor. Hata yapmaktan kaçınmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Karmaşıklığa müsaade etmemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Daha dengeli ve tutumlu olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Kişisel sorunlarınızı ortadan kaldırmalı ve etrafınızdaki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Her türlü sıkıntının üstesinden gelebilecek şansınız var. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

29 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, sosyal çevrenizle daha fazla etkileşimde bulunun. Toplumsal etkinliklere katılın, grup projeleri üzerinde çalışın ve yeni bağlantılar kurun. Arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşayın.

29 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, mide bulantısı yaşayabilir, kokulara karşı hassasiyet hissedebilirsiniz. Aklınız karmaşık olabilir, planlarınızı düzenlemek istiyor olabilirsiniz. Çocukları olan bir Yengeç burcuysanız, onlara vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çevrenize karşı fazla eleştirel davranıyorsunuz. Bu durum arkadaşlarınızla aranıza mesafe girmesine neden olabilir. Küçük ev kazalarına dikkat etmelisiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın içinde yer alan her şeye hazırlıklı olmalısınız. Ancak bu sizi sorgusuz sualsiz adım atacak ya da kabul edecek noktaya getirmemelidir. Karşılaştığınız durum her ne olursa olsun, yeterince dinlemeden ve bilmeden bir hamle yapmak ruhsal ve fiziksel olarak sizi zor durumda bırakabilir.

29 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle bir arada olmak doğru bir karar olabilir. Başkalarıyla paylaşabileceğiniz çok şey var.

29 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sürdürülebilir bir gelecek için yapmanız gerekenleri yapmaya başlayabilirsiniz. Bu istikrarlı haliniz partneriniz için oldukça hoş karşılanabilir.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile mevzuları ile ilgili sıkıntılı durumlar yaşanabilir. Bu sorunlarla ilgilenmek, çözüm için uğraşmak çokça zamanını alacak. Başkalarının kalbini kırmamaya çalışmak senin daha karlı çıkmana yardımcı olacak.

29 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bakış açınızı değiştirme fırsatınız var. Zorlu koşulları bir ceza olarak görmeyi bırakıp ilerleyişiniz için bir yardımcı olarak görebilirsiniz. İşlerin nasıl olması ya da olmaması gerektiği konusundaki katı fikirlerinize ne kadar az takılırsanız, o kadar çok dönüşeceksiniz. Aynı kısır döngüyü sürdürecek misiniz yoksa bu sefer özgürlüğü mü seçeceksiniz? Mevcut sıkıntınızla yüzleşmeli ve onu kendi haline bırakırsanız düzelecekmiş gibi davranmayı bırakmalısınız. Biraz mantıksal düşünme, iyi ve kötü arasında uzun bir yol kat edecektir ve kendini kandırmaya kesinlikle tercih edilir.

29 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sevdiklerinizle bir araya gelerek, özellikle eski konularla ilgili unutulmuş ve açığa çıkması gereken olayları sonuca bağlayacaksınız. Bu durum herkesin rahatlamasına neden olsa da, bazı konularda problemler artabilir.

29 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

29 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirdiniz. İletişim, seyahat, eğitim alanlarında şans sizinle olacak ancak aşk, çocuk konularına dikkat. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

O kadar hareketli ve canlısınız ki, sevgiliniz size ayak uydurmakta zorluk çekiyor. Bu konularda sorun çıkmasını istemiyorsanız bir denge tutturmalısınız. İş yaşamınızda bazı memnuniyetsizlikleriniz var ve bunların gözünüzü karartmasına izin vermeyin. Bugünlerde deneyimli, sağduyulu insanlarla iletişim içinde olmanızda yarar var. Parasal çalışmalarda başarılı olabilmek için sabırlı davranın. Formunuzu korumak için artık bir şeyler yapmanız şart gibi görünüyor

29 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 40' 49" R
Ay
Boğa
11° 54' 24" R
Merkür
Başak
20° 27' 37" R
Venüs
Terazi
27° 39' 02" R
Mars
Yengeç
09° 31' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 50"
Satürn
Balık
15° 02' 49"
Uranüs
Boğa
27° 05' 54"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 10"
Lilith
Terazi
09° 16' 50"
True Node
Koç
06° 37' 52"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>