Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yalnız Kalmak İsteyebilirsiniz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atacaksın. Sınırlar üzerindeki etkinliğiniz sayesinde istediklerinize de ulaşabilirsiniz. Kontrollü olmalısınız.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Amaçlarınıza ulaşmak için uygun süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabırlı olun. Eleştirileri bir öneri gibi düşünerek iyiliğinize gelişecek konuları belirgin hale getirmelisiniz. Duygularınızı dışa vurduğunuz gibi potansiyelinizi de vurmalı; fiziksel ve mental açıdan yeni gündemler oluşturmalısınız.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Kendinizi başkalarının duygularına fazlasıyla kaptırabilir ve onları düşünmek için enerji harcayabilirsiniz. İletişimde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak sabırlı ve anlayışlı bir tutum sergilediğinizde sorunları aşmanız daha kolay olacaktır. Ayrıca, kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin ve kişisel gereksinimlerinizi karşılamak için kendinize izin verin.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kreatif bir alanda çalışıyorsanız, yalnız kalmak isteyebilir, kendi içsel dünyanıza çekilerek özgün üretimlere yoğunlaşabilirsiniz. Hayatın koşturmasına kapılıp giderken, neleri geri plana attığınızı, eskiden sizin için çok önemliyken zaman içerisinde vazgeçmek zorunda kaldığınız, ötelediğiniz birçok konu olduğunu hatırlayacaksınız

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaçınılmaz bir durumda olduğunuzu hissedip keskin kararlar verebilirsiniz. İkinci kez güvenmek konusunda sizi tereddüte düşüren insanlar ve durumlar söz konusu olabilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız, dingin bir kafayla hareket edebilmelisiniz. Doğrularınız değişebilir, alışkanlıklarınızı takip ederek bu değişimi daha doğru anlayabilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın burcunuzdaki yolculuğu size güvenle hareket etme şansı veriyor. Dünden bu yana pek çok kişisel konuyu ele aldınız. Duygusal açıdan hassas olacağınız bugün ise ilişkilerde yüzleşmeler yaşanabilir. Yoğun izler bırakacak karşıtlıkları sağduyu ile aşmaya çalışmalı, güçlü olmalısınız. Yaratıcı konularda da son derece istikrarlı ve somut işler çıkaracağınız gelişmeler var.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda sevilecek ve sayılacaksınız. Arkadaşlarınız sizden akıl almak isteyebilirler bu süreçte onlara bilgi ve tecrübeleriniz ile destek olmaya çalışabilirsiniz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklın ve kalbin aynı noktaya odaklanmadıkça işlere odaklanman da zor olabilir. İçinin rahat etmesi her şeyden önemli olacak bugün. Eğer kafan bir yerde, kalbin bir yerde ise bugün bir şeyleri bitirmek zor olabilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç bu, zihinsel düzeyde yaratıcı bir gün olsa da kendinize meydan okumak veya büyümeyi ve öğrenmeyi hedeflemek yerine rahata kaçma eğilimi de vardır. Eski alışkanlıklarınızın hala üzerinizde güçlü bir etkisi var gibi görünüyor. İyi olduğunuz konulardaki yeteneklerinizi kullanmak hayatınızı kolaylaştırabilir ancak kendinize bazı konularda meydan okumak da akıllıca olabilir. Farkında olmadan en iyi değil en kolay yolu seçiyor olabilirsiniz. Şimdilik bir plan veya projenin detaylarına takılmaktan ziyade büyük resme odaklanmak akıllıca olabilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları ve yaşanan problemler, sizin de başınızı ağrıtabilir. Her türlü riskten uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissediyorsunuz.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizi doğru kullanmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Karmaşaya müsaade etmemeniz gereken bir süreçtesiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şey daha iyiye gidebilir.

29 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz durgunlaştı. Dürüstlüğünüzü birbirinize gösteriniz. Özel hayatınızla ilgili küçük fedakarlıklar yapmaktan da kaçınmayın. Meslek hayatınızda aktif ve başarılı olabileceğiniz bu günü değerlendirin. Fikirlerinizle birlikte çalıştığınız kişileri etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı arkadaşlarınızla paylaşıp onlardan yardım isteyin. Zihinsel yorgunluğunuzu dindirmek için hayatınızda yapacağınız ufak değişiklikler etkili olabilir

29 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 28" R
Ay
Boğa
04° 00' 35" R
Merkür
Başak
19° 28' 01" R
Venüs
Terazi
26° 59' 56" R
Mars
Yengeç
09° 13' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 55"
Satürn
Balık
15° 05' 10"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 28"
Lilith
Terazi
09° 13' 17"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>