Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntılısınız. Uzaktan tanıdığınız, hep mesafeli olduğunuz pişmanlık duygusu bu kez sizi teslim almış. Ama fazla sık elemeden ilişki yaşama, sizin burcunuzun karakteri. Bırakın ardından da pişmanlık gelsin. Yeni bir şey görünmüyor. Uzun bir zaman inzivadasınız.

Sizin çok inanarak, yakınlarınızın da peygamber sabrıyla beklediği bir projeniz var. Maya tutacak gibi görünüyor. Zaten önünde hayli zamandan başka bir engel yoktu. Sevinecek ve sevindireceksiniz. İş yaşamınızda bunun dışında olumlu ya da olumsuz bir sürpriz yok.

Bu günlerde para durumunuz Şubat aylarında hava durumu gibi. Hala beklemedeki projeniz sizi yaza çıkartacak. Para durumunuz size alışkın olmadığınız bir yaşam sunabilir. Fakat siz alışkın olduğunuz hayatı sürdüreceksiniz.

Bugünlerde bir alacak verecek sıkıntısı yaşayacaksınız. Bugünden tedbirinizi almaya bakın. Ama bu kez mevcut sıkıntıyı, yeni alacak verecek sıkıntıları üreterek çözmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karmaşadan hoşlanıyor gibisiniz. Bunu dostlarınıza bugün bir kez daha kanıtlayacaksınız. Onlarda bir alışkanlık yarattığını düşünüyorsunuz. Ama yanılıyorsunuz. Hayat karmaşık olduğu kadar da anlaşılır. Mutsuzluk ve göreceli de olsa mutluluk. Görüyorsunuz biraz düşüneyim türünden seçenekler değil bunlar.

26 Mayıs 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 13:23-27 Mayıs saat 00:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Huzuru içinizde duyabilmeniz için, baskılardan uzak, dengeli bir paylaşıma olan ihtiyacınız büyüktür. Hani sorunlar olsa dahi, tatlılıkla bir şekilde çözüm bulunmaya çalışılmalı diye düşünebilirsiniz. Sizin isteğiniz diğer insanlardan farklı yönlerinizin en azından değer bulması ve buna göre de, ufak meselelerin büyütülmemesidir.

26 Mayıs 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantınızda bir takım fırsatların size sunulması, kafanızdaki soru işaretlerin su üstüne çıkmasına neden olacaktır. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görerek, yeni başlangıçlara kendinizi hazırlamalısınız. Kişisel özgürlüğünüzün önemli olduğu bugün içinde, bazı sınırlamaları kaldırırsanız kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz.

26 Mayıs 2013, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların aslını öğrenmek zor olabilir. Size anlatılanlara, hatta gördüklerinize bile inanmamanızda fayda var! Kalabalıklar içinde veya arkadaşlarınızla birlikteyken hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanarak hareket etmelisiniz. Özgür ruhunuz ve özgür yaklaşımınız karşınızdaki kişilerin sizdeki iyi tarafları görmesini sağlayabilir. Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin. Tüm burçlar için gün geneli: Söylenenleri ve olayları çok iyi okumamızda fayda var. Karşımızdaki kişilerin gizli bir ajandası olabilir. İşimizle ilgili ya da değil, kendi yolumuzda mutlu mutlu ilerlerken bazı çarpıklıklarla ya da yanlış durumlarla karşılaşabiliriz, ancak bu tuzağa düşmek ya da arkasındaki mantığı anlamak zorunda değiliz. En az beklenen durumlarda veya en son beklenen kişilerden gelen olay ya da hareketler ‘' Doğru mu duyuyorum?'' dedirtebilir. Güneş'le olumsuz açılar altında gerçekleşen Yay burcundaki Ay tutulması, Neptün'ün uyumsuz açısı da eklenince yanlış bilgilerin, yanıltıcı kişilerin, gizli kapaklı işlerin, sözde yanımızda olan veya destek veren kişi ya da grupların ön plana çıkabileceği bir sürece işaret ediyor. Net ve yoğun sorular sorulması gereken bir gün. Aynı zamanda, gerilim, sonlanma enerjileri, ufak tefek kazalar, agresif kişiler, sağlık sorunları ya da düşmanca hareketlere karşı da hazırlıklı olunması gereken bir zaman dilimindeyiz.

26 Mayıs 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

26 Mayıs 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... Birileriyle sohbet etmeye hazır konumda değilsiniz. Serüvenci ve enerjik tavırlarınızdan eser yok. Bu sizler için geçici bir süreç. Kırılgan ve kaprislisiniz bu aralar.

26 Mayıs 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin.

26 Mayıs 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 57' 45" R
Ay
Yengeç
12° 17' 17" R
Merkür
Başak
28° 33' 46" R
Venüs
Akrep
02° 58' 52" R
Mars
Yengeç
11° 56' 23" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 29" R
Satürn
Balık
14° 43' 55"
Uranüs
Boğa
27° 01' 16"
Neptün
Balık
28° 23' 22"
Plüton
Oğlak
29° 42' 23"
Chiron
Koç
22° 04' 13"
Lilith
Terazi
09° 45' 55"
True Node
Koç
06° 39' 19"
Son Güncelleme : 25/09/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>