Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal paylaşımlarınızda hassas olabilir, sevdiğiniz insan tarafından anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Aşkta acele kararlar alma isteği var olan dengeleri bozabilir.

Bugün yazılı ve sözlü iletişiminizde yaratıcı düşüncelerinizden faydalanabilir, ama zaman zaman kararsızlık çekebilirsiniz. Anlaşmalarınızda çalışma arkadaşlarınızın fikrine ihtiyaç duyacaksınız.

Ay, işbirliği ve ortaklık konularını ön plana çıkartıyor. Olumlu görüşmelerde ve kazanç getirecek anlaşmalarda yer alabilirsiniz. Büyük harcamalar yapmanız gerekebilir.

Kafanız çok sayıda yeni şeyle meşgulken plan yapmanız pek kolay olmayacak. Yakın çevre ilişkileri ve söylediğiniz sözler büyük önem taşıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha dikkatli ve bir miktar önlemci olmalısınız. Özellikle evinizle ilgili uğraşlar fazlasıyla vaktinizi alabilir. Bu arada duygusal konularda da ani tepkiler vermemiz mümkün. Ilımlı olmaya bakın. Yakın çevrenizde ilginç rastlantılarla karşılaşabileceğiniz bir gün.

29 Ocak 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 02:35 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında Çarşamba günümüz başlıyor. Sağlımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide  baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız.

29 Ocak 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü mantığınız her şeyi çok çabuk çözdüğü için, hiç kimsenin size karışmasına izin vermiyorsunuz. İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartlar lehinize gelişmesi, sizi de şaşırtacak. Bugün, kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalı, ikili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamalısınız.

29 Ocak 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli sonuçlar elde etmek amacıyla başlattığınız girişimlerde insanların asıl niyetlerinizi fark etmesi zor olmayacaktır. Dolayısıyla, daha samimi olmanız gerekiyor. Samimi olmayı başaramayacaksanız konuşma girişiminde bulunmamanızda fayda var. İkili ilişkilerinizi renklendirmenize yardım edecek planlar veya kendinizde, özgüveninizi ve olumlu geri dönüşleri arttıracak değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı adımlar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce gelişmeleri, ortaya çıkan bilgileri veya yeni anonsları beklememizde fayda var. Zira, önümüzdeki hafta yaşanacak hava muhalefeti dolayısıyla biletimizi iptal etmemizin doğru olacağını ifade eden uçuş firması, yakın zamanda tekrar bizimle bağlantıya geçerek tersi bilgiler verebilir. Dolayısıyla, öncelikle gözlemlemek ve süreç içindeki gelişmelere ve değişikliklere göre yönlenmek yerinde olacaktır.

29 Ocak 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerin ve ortaklıkların finansal yanına odaklısınız. Öncelikle bu konuda anlaşmaların önemi büyük. Sizi kısıtlayan şartları, sorumlu kılan konuları ciddiye almalı, netlik kazanmamış şartları zorlamaktan kaçının. İkili ilişkiler ya da evlilik hayatında önemli bir test süreci içindesiniz. Siz de sorumluluklarınızı bilmeli, eşin beklentilerine yakın durmalısınız.

29 Ocak 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SOSYAL ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız. Dostlarınızın duygusal problemlerinden etkilenmeniz söz konusu olabilir.

29 Ocak 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakından ilgilenmeniz gereken pek çokolsa da, içinde bulunduğunuz yüksek tempo, strese sebep olmayacaktır. Diğer taraftan, yoğunluk ve yorgunluktan kaynaklanan hatalardan da kaçınmak için önlem almalısınız.

29 Ocak 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 51" R
Ay
Boğa
26° 00' 06" R
Merkür
Başak
22° 16' 02" R
Venüs
Terazi
28° 50' 08" R
Mars
Yengeç
10° 04' 05" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 10"
Satürn
Balık
14° 58' 33"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 01"
Plüton
Oğlak
29° 44' 05"
Chiron
Koç
22° 12' 46"
Lilith
Terazi
09° 23' 18"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>