Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fırsatları Değerlendiriyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişinin duygu ve düşüncelerine çok fazla önem veriyorsunuz. Söylediği her sözün altında başka bir şey arayacağınız için sürekli olarak düşünceli ve diken üstünde görüneceksiniz. Yaklaşımlarınızın yanlış anlaşılmasını istemiyorsanız süreci farklı ele almalısınız.

Çalıştığınız ortamın huzur içerisinde olmasını isteyeceksiniz. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerin düşüncelerine önem verebileceğiniz bir gündesiniz. Meraklı kişiliğiniz, mesleki açıdan yeni gelişmeler peşine düşebileceğiniz anlamına da geliyor. Kontrol tamamen sizin elinizde olmaya başlayacak.

Meraklı kişiliğinizden dolayı olur olmadık harcamalar yapmaya müsaitsiniz. Kendi rahatınıza olan düşkünlüğünüz, finansal olarak zorlanmanıza neden olabilir. Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumak için ne gerikiyorsa onu yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeteneklerinizi birinin takdir etmesine bağlamamalısınız. Kendinizi soyutlamak ya da geri plana düşürmek yerine hayallerinizi hayatınıza taşıyın. Gerçekte ne ile mutlu ve başarılı olacağınızı anlamaya odaklanın; bu sizi gereksiz ve olumsuz sorgulamalardan koruyacaktır.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle ailevi konularda dengeleri sağlamak ve gereksiz tartışmalardan kaçınmak önemli olacak. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirerek, duygusal anlamda daha tatmin edici bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırıp içsel dengeyi sağlamak da bugün önemli olabilir.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini kurmak isteyen Yengeç burcuysan, karşına maddi olarak seni rahatlatacak fırsatlar çıkabilir. Karşına çıkan fırsatları iyi düşünüp ona göre değerlendirmelisin. Ailesinden uzakta yaşayan Yengeç burcuysan, aileni özlediğini fark ediyorsun. İlk fırsatta ailenin yanına gitmek isteyeceksin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ve profesyonel hedeflerinizle ilgili konularda belirsizlikler olabilir. Mevcut projelerinizi tamamlamak ve stratejik planlar yapmak için biraz daha çalışmanız, düşünmeniz gerekebilir. Dinlenerek ve odaklanarak üstesinden gelebileceğiniz durumları büyütmeyin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kişisel açıdan önemli olan konularda daha hassas davranabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde harcamalarınız artabilir.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi belirlemek ve ilerlemek için uygun bir gün. Ayrıca disiplin gerektiren küçük işlerinizi tamamlamak konusunda başarılı olacağınız bir gün.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile üyelerinin her biri farklı bir telden çalabilir. Ortak olarak bir şeyler yapmak isterken birden birbirinizden uzaklaşabilirsiniz. Fikir birliğine varmak için uzlaşmacı davranmak en başta sana düşecek.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün özellikle para veya arkadaşlık konusunda normalleri değiştirebilir. Beklenmedik olaylar sizi konfor alanınızdan çıkarabilir ve bu durum geçici olarak ruhsal merkezinizden uzaklaşmış hissettirebilir. Bu etki, güvenli oynamak istemek ile yeni bir şey denemek arasında içsel bir çatışma yaratabilir. Kesintiler veya program değişiklikleri ortaya çıkabilir ve değişikliklere uyum sağlamak en iyi seçeneğiniz olabilir. Gün ilerledikçe, duygularınız hızla değişse de daha az sabırsız veya huzursuz hissedebilirsiniz ve hayat daha pürüzsüz hissettirir.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üzerinize sorumluluk hissinin ağırlığı çökebilir. Bu duygunuzu bertaraf edebilmeniz de; onlara daha yakın ve ön plana onların isteklerini alacak şekilde davranmanıza bağlı. Emlak işleri ile ilgili işler gündeminizde olabilir..

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kişisel gelişim, kişisel bakım konularında kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgili kalıcı destekler gündeme gelebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise beklenmedik destekler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olmalısınız. Bazı arkadaşlarınızın davranış biçimlerini eleştirmemelisiniz. Herkesin bir tarzı olduğunu anlamak istemiyorsunuz. Üreme organlarınızı üşütmemelisiniz. Karın ağrılarınız olabilir.

3 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>