Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Maddi Konular Ön Planda Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk hayatınızda bugün, kendinize olan güveninizi ilişkinize yansıtma fırsatınız var. Hareketli bir gün geçireceksiniz ve görüşmeleriniz yoğunlaşacak. Sorunların ortadan kalkmasını istiyorsanız, biraz daha tedbirli olmanız gerektiğini unutmamalısınız.

İş ve kariyer alanında, bugün, mesleki konularda kendinizi ifade etme çabası içerisinde olabilirsiniz. Başarısızlık korkusu taşısanız da bu düşüncelerin artmasına müsaade etmemelisiniz. Dengeleri elinizde tutmaya çalışacağınız bir gündesiniz.

Bugün, maddi konularda kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Bilinçli yaklaşımlar sergilediğiniz sürece finansal sorunlar yaşamayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gitmesi için gereken adımları atmanız önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızla, hobilerinizle ilgili sorumluluklar almak daha iyi hissettirebilir. Zihninizi dağıtmaya değil, toplama ihtiyaç duyduğunuz bir gündesiniz. Kendinizi doğru ifade edebileceğiniz ama yanlış yaptığınızda da bunu yapıcı bir dille size anlatacak insanların sizin şansınız olduğunu fark edebilirsiniz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal yönden hassas olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı daha anlayışlı ve duyarlı olmaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda güçlükler yaşayabilirsiniz ancak sabırlı ve anlayışlı bir tutum sergilediğinizde iletişim sorunlarını aşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve ruhsal olarak kendinizi beslemek de bugün size iyi gelebilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve onlarla duygusal bağlarınızı kuvvetlendirmek için güzel bir gün olabilir. İyi şanslar!

3 Ekim 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlarla iletişimde daha dikkatli olman gerekebilir. Özellikleortamında veya topluluk içinde, söylediklerine daha fazla özen göstermelisin. Başkalarının duygularına karşı duyarlı olman, ilişkilerini olumlu yönde etkileyecektir. Maddi konularda daha dikkatli hareket etmen gerektiğini anlayabilirsin.

3 Ekim 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile hayatında dengeleri yeniden kurma isteği öne çıkabilir; özellikle aile üyeleriyle ilişkilerde adımlar atılabilir. Geçmiş anlaşmazlıkların çözülmesi ve ailevi planların yapılması gündeme gelebilir. Evinizi yeniden dekore ederken işlevselliğe öncelik verin ve gereksiz harcamalardan kaçının.

3 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizdeki yaşlı kişilerden yardım alabilirsiniz. Ev hayatınızdaki konular önem kazanabilir. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemeler meydana gelebilir. İşlerinizde kısmetli olabilirsiniz. Yine de sıkışıklıklar olabilir.

3 Ekim 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikrinizde oluşacak belirgin değişiklikler arayışınızı ve baktığınız yeri de değiştirebilir. Bu yüzden daha olgun ve daha güzel bir aşk yaşayabilirsiniz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beklenmedik bazı sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebileceksiniz. Şimdiye kadar görmezden geldiğiniz her ne varsa onun karşınıza çıkma ihtimali de bulunuyor. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemede kalmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

3 Ekim 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugünkü Güneş Tutulması, yeni başlangıçlar için yolu açıyor ve bu tutulma ev ve aile alanınızda gerçekleşiyor, bu da kişisel yaşamınız veya yaşam düzenlemeleriniz ile ilgili olacak konuları gündeme getiriyor. Önümüzdeki haftalar, ev yaşamınızı yönlendirmek, aile veya tanıdıklara olağanüstü dikkat göstermek ve beslenme ihtiyacınıza odaklanmak için güçlü bir dönem. Bu tutulma, köklerinizi bulmanız, kendi değerinizi öğrenmeniz, güvenlik duygunuzu geliştirmeniz ve destek sisteminizi veya operasyon üssünüzü inşa etmeye odaklanmanız için kozmik bir itici güç olarak hizmet edebilir. Önümüzdeki haftalar, ev ortamınızı yeniden düzenlemek veya yenilemek için ideal. Aile ile ilgili faaliyetler de önemli bir yer tutabilir. Kişisel yaşamınızı önceliklendirme isteği veya ihtiyacı var. Tutulma sırasında enerjinizin düşük olabileceğini unutmayın. AYnı zamanda bir durumun tüm resmini henüz göremeyebilirsiniz. Sürecin doğal olarak gelişmesine zaman tanıyın.

3 Ekim 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklındakileri güvenle ifade etmelisin. Eğer bir sorun yaşarsan profesyonel tavsiye almanda fayda var. Zihinsel ve duygusal düşüncelerini dengele lütfen. Yakın ilişkilerde bulunduğun kişilere karşı kararlarını dikkatlice tart. Sağlığın iyi gözüküyor fakat daha iyi olması için kalbini, zihnini ve ruhunu ferah tut. Bugün gönülden tavsiyeler alırsan eğer, lütfen bunları uygulamaya başla. Dün olduğu gibi bugün de çevrendeki insanlara karşı güvenilir ve şefkatli oluyorsun.

3 Ekim 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile konularında değişimlerin başlangıcı gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Ekim 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili kafanızı karıştıran sorular var. Bunların cevaplarını öğrenmek için öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmez. Sevgilinizle olumsuzluklar sona erecek. Tahammül gücünüzü zorlayan,ilişkileriniz var. İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor. Bugün yeni bir umut kapısı aralanır gibi olacaksa da, çabuk kapanacak. Geleceğe yönelik maddi girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız.

3 Ekim 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 02' 18" R
Ay
Yengeç
13° 39' 52" R
Merkür
Akrep
14° 14' 42" R
Venüs
Yay
06° 13' 31" R
Mars
Yengeç
25° 19' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 32" R
Satürn
Balık
13° 10' 19"
Uranüs
Boğa
26° 14' 32"
Neptün
Balık
27° 41' 18"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 13"
Lilith
Terazi
12° 48' 03"
True Node
Koç
06° 24' 07"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>