Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çözüm Arıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Daha canlı ve pozitif hissetmeye başlayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece birlikteliğinizin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçtesiniz.

Etkin adımlar atmanın yollarını arayacaksınız. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Toparlanmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihinsel olarak kendinizi toparlamanın yollarını arayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlama şansınız da var. Sorunların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Daha dengeli ve kontrollü olmanız gereken bir süreçtesiniz.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, kariyer hedeflerinize odaklanma ve profesyonel projeleri ilerletme zamanı. İş dünyasında liderlik yapma potansiyeliniz yüksek, bu fırsatları değerlendirin. Kariyer hedeflerinizi netleştirin.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurumsal bir firmada çalışan Yengeç burcuysanız,arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı hissedebilirsiniz. Çalıştığınız yerdeki gruplaşmalar sizi rahatsız ediyor. İlişkisinde sorunları olan bir Yengeç burcuysanız, problemleri çözmek adına adım atabilirsiniz. Maddi anlamda size gelir sağlayacak ekolanaklarını geri çevirmek istemeyeceksiniz. Bu tavrınız ilerleyen zamanlarda size pozitif bir etki olarak dönebilir.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konuşmalar yapmak için iyi bir gün olmayabilir. Dalgın ve düşünceli haliniz, kendinizi doğru ifade etmenizi engelleyecektir. Bugün kendinize molalar oluşturmayı deneyin; bu vesileyle siz de ne hissettiğinizi daha net görebilirsiniz.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili hayalleriniz için para ve enerji harcamak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi oldukça rahatlatacaktır. İş hayatınızda ilerlemek için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Önünüze gelen engelleri rahatça aşabilmeniz söz konusu olabilir. Gün boyunca kişisel yeteneklerinizi kullanmaktan çekinmeyin.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün odağınızda hayalleriniz olabilir. Hayallerinizin katalizörlüğünde ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. Kapalı alanlarda kendinizi çok rahat hissetmeyebilirsiniz.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı ve yeni şeyler denemekten korkmamalısın. Sürekli yeni olan şeyleri takip edip kendini geliştirmek için değişik imkanlar yaratmalısın. Sıkıcı gidişatı değiştirmek için eline geçecek fırsatları iyi değerlendirmeyi ihmal etmemelisin.

30 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işleri halletmek için güçlü bir dürtüye sahip olabilirsiniz ancak gerçekleşmesi için daha fazla zamana ihtiyaç duyan bir şeyi zorlamaya çalışırsanız biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Şimdi aşk ilişkileri ile ilgili konularda hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz. Dürtüsel iletişimlere veya adımlara dikkat edin. Dozunda rekabet sizi daha büyük ve daha iyi şeyler yapmaya itebilir ve sonuçta hayatınızı iyileştirmeye sevk edebilir. Hırslarınız ön planda ve kendinizi yaratıcı, benzersiz bir şekilde ifade etme konusunda güçlü bir dürtü yaşayabilirsiniz.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirdiniz. Partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları gündeme getirebilir. İş bağlantılarınız gayet iyi. Birlikteyaptığınız kişilerle, iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlanmanıza gerek yok. Para durumunuz daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı. Şu sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.

30 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>