Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mesafelisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız var. Sınırlara uygun hareket ettiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak biraz sabırlı olmaya çalışın. Karmaşık durumları gözünüzde büyütmemeye çalışın. Hata yapmamaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki problemleri ortadan kaldırma şansınız var. Her türlü sorunun üstesinden gelmek için daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Profesyonelleşmek istediğiniz konularda eğitimler alabilir, kısa süreli çalışmalara başvurular yapabilirsiniz. Resmi işlemlerinizi dikkatle ve bu konuda bilgisi olanlar refakatinde yapmanız önemli olacaktır. Size destek olmasını istediğiniz kişilerin, ilgilendiğiniz konularda yetkinliklerinin olmasına dikkat etmelisiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile gibi gördüğünüz insanlarla ufak tefek gerginlikler yaşayabilirsiniz sevgili yengeçler. Olayları kişisel algılıyor olmanız daha fazla öfkelenmenize sebep oluyor. Duygularınızla hareket etmeyin, konuları büyütmemeniz gereken bir gün.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden ayrı yaşayan bir Yengeç burcuysan onları özlediğini fark edebilirsin. Tüm gününü ailenle geçirecek şekilde organize edeceksin. Yakın bir arkadaşının senin hakkında söyledikleri kulağına gelebilir. Tepki göstermeden önce yüzleşmeyi tercih edeceksin. Evli bir Yengeç burcuysan eşinin ailesini her konuda üstün tutması seni kırabilir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı, zamanınızı, emeğinizi ne uğruna ortaya koyduğunuza dikkat etmelisiniz. Bir süre sonra uğraştığınız şeyin sizi kendine dönüştüreceğini bildiğinizde, alışkanlık veseçimlerinizi de buna göre yapmanız kolaylaşacaktır. Daha hareketli olacağınız ve gereksiz konuların üzerinde durmayacağınız bir yaşam tarzı oluşturmalısınız.

31 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi etkileyen pek çok konu ile yakından ilgilenmelisiniz. Zira uzaklarla ilgili hayaller ve beklentiler harekete geçirici yönde gelişiyor. Yeni yolculuklar yapabileceğiniz gibi, çok farklı kurslar ve eğitim temaları üzerinde durabilirsiniz. Bu günlerde ortaklaşa konular veya ilişkiler size daha fazla sorumluluk getirebilir. Özel hayatınıza yönelik konulara zaman ayırın.

31 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim konularında kendinize devam edecek güç ve motivasyonu bulamayabilirsiniz. Küçük bir mola size iyi gelecektir.

31 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün erken kalkmak ve işlerini erkenden halletmek sana çok daha iyi bir enerji katacak. Günün geri kalanında istediğin şeylere odaklanmak ve dikkatini gereken konulara vermek için erkenden işlerini halletmelisin bugün.

31 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün daha çok ne olacağına odaklanıyorsunuz. Bu sadece sıradanlıktan kaçmakla ilgili değil aynı zamanda deneyimlerinizi genişletmekle de ilgili. Bugünün enerjileri ve iletişimleri, düşünceleriniz için yeni yönlere ve belki de bazı heyecan verici yeni fikirlere yol açabilir. Yine de, biraz uzaklaşmak veya bağlantıyı kesmek size şaşırtıcı şekillerde yardımcı olabilir. Bir problemden geri adım atmak, çözümlere daha kolay ulaşmanızı sağlar. Uzun vadeli hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını ve yeni yöntem veya stratejileri geliştirirken sezgilerinizi dinleyin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken duygusal ilişkilerinizde pozitif bir yoğunlaşma görülüyor. Partnerinizle fikir çatışmalarını bir kenara bırakıp, birlikte eğlenmenin yollarını bulacaksınız. Yıldızlardan olumlu destek var.

31 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

31 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya uzak çevrenizle ilgilenebilirsiniz ancak sağlığa dikkat. Gününüz şahane geçsin.

31 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket ederek, yaratıcılığınızı engelleyebilirsiniz

31 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 04" R
Ay
Koç
09° 46' 22" R
Merkür
Başak
16° 28' 57" R
Venüs
Terazi
25° 02' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 50"
Satürn
Balık
15° 12' 19"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 56"
Chiron
Koç
22° 20' 22"
Lilith
Terazi
09° 02' 35"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>