Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tedirgin davranışlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızda bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişimde sizi sıkıcı bazı gelişmeler söz konusu olabilecektir. Duygusal durumunuz tüm yaşamınız üzerinde çok etkili olacaktır. Duygusal konularda isteksizlik ve soğukluk gösterebilirsiniz. Duygusal yaşamınızda bazı gerilimlere ve heyecanlara hazır olun. Bugün duygularınızı iyi kontrol etmeli ve duygusal konularda ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz. Genel olarak çalışmanın size sıkıcı geleceği bir gündesiniz. Bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bazı konuları bugün sonuçlandırabilirsiniz. Ancak üzerinizde genel bir gerginlik durumu olacaktır. Olayların üzerine konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.

Maddi konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ödemelerinizde sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Maddi olanaklarınızı çok fazla zorlamamalısınız.

Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Can sıkıntısı ve moralsizlik yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve davranışlarınızda bir tutarsızlık olabilir. Bazı planlarınıza ilişkin sorunlar çıkacaktır bunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak bugün çözemeye bilirsiniz.Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Olaylara ve insanlara karşı sakin tutumlar göstermeye çalışmalısınız. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

4 Haziran 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 04:22 Merkür-Satürn görünüm etkisi altında yeni güne başlıyoruz. Bu enerji, çevremizle aramızdaki empatiyi güçlendirici, sevdiklerimizi hassasiyetle düşünmemizi sağlayıcı, günlük hayatta her durumu, her konuyu derinlikli bir şekilde ele almamıza yardımcıdır. Duygularımız bilhassa ön plandadır. Koruma duygumuz gayet yüksektir.

4 Haziran 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde sizin öncülük yapabileceği bir aktivitenin başlangıcını yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda oldukça başarılısınız.Bugün iletişim konusunda göstereceğiniz başarı, çevrenize örnek teşkil olacak ve bir çok kişi sizin görüşlerinizde yaralanabilecek. Olumsuzluklardan sıyrıldığınız anda, herşey sizin için güzel oluyor.

4 Haziran 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda fark yaratmak ya da bazı değişiklikler yapmak istiyorsanız ne bekliyorsunuz? Sonuçta, birşeyler yapmak hakkında konuşmak veya uygulamaya koymak aslında aynı miktarda enerji harcanması anlamına geliyor. Tüm burçlar için gün geneli: Özel yaşamınızla,hayatınızla, ticari planlarınızla, sanatsal veya finansal projelerinizle ilgili fikirlerinizin değerlerinin anlaşılması, sadece uygulamaya konmasıyla mümkün olabilir. Bugün, bu konularda konuşmak yerine, eyleme geçmek ve başarmak zamanı! Konuşarak zaman kaybetmek yerine pratiğe geçerek zaman kazanmalısınız.

4 Haziran 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Moral kazanmanız daha fazla çalışma ve sorumluluk alma cesareti getiriyor. Tamamlanması gerekli konular ev ve ailevi meseleler üzerinde duracak yeni bir plan dahilinde ilerleyeceksiniz. Mesleki konularda yaşanan yenilenmelerle değişen koşullara doğru ilerlemek size daha fazla hareket getirecek. Yaratıcı projeleri çok daha fazla kişiyle paylaşacak fırsatlar bulacaksınız.

4 Haziran 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Her şeyin yolunda gidiyor oluşu sizi yanıltmasın. Aşkta pek şanslı bir dönemde değilsiniz. Kendinizi fazla kaptırmayın.

4 Haziran 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir sizi rahatsız eden bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

4 Haziran 2013, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 52' 51" R
Ay
Yengeç
11° 12' 32" R
Merkür
Başak
28° 24' 34" R
Venüs
Akrep
02° 52' 47" R
Mars
Yengeç
11° 53' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
14° 44' 16"
Uranüs
Boğa
27° 01' 22"
Neptün
Balık
28° 23' 31"
Plüton
Oğlak
29° 42' 25"
Chiron
Koç
22° 04' 25"
Lilith
Terazi
09° 45' 21"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 25/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>