Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalbi boş İkizlerin hata yapacakları bir gün olduğu gibi süregelen birlikteliği olan İkizler de ilişkilerinde yanlış anlamalar yaşayacaklar ve aralarında bazı tatsızlıklar olacak. Aile ilişkilerinde daha tutarlı gibi gözükseler de fedakarlık ve anlayış ailelerinden gelecek. İnce bir hassasiyete sahip olduğunuz için bütün bunlar sizde kırgınlıklar ve çelişkiler doğuracak. Bazı saatlerde yalnız kalmak ve kendileri ile hesaplaşmak isteyecekler.

Bugünhayatınızda olumlu bir gün geçireceksiniz. Üretken bir kafanız var ve pratikliğiniz ile işinizde ön plandasınız. Bu yüzden size karşı gizli kıskançlık taşıyan arkadaşlarınız var. Sizin yüzünüze bir şey diyemiyorlar ve çalışma hızınızla yarışamıyorlar ama yine de sinsice bekliyorlar. Siz ise iyi niyetinizle onlara yardım bile ediyorsunuz. Zihniniz işinizle dolu, boş işler size göre değil. Bu yüzden de çevrenizde olanlardan farkında bile olmuyorsunuz.

İş hayatında zirveyi hedeflediğiniz için kazanç yönünden fazla bir sıkıntınız yok. Hangi işte çalışıyorsanız mutlaka o işe verdiğiniz emeği paraya çeviriyorsunuz.

İkili ilişkilerde özellikle duygusal ilişkilerde daha istikrarlı olmalısınız. O zaman ayaklarınız yere daha sağlam basar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları ile olan duygusal ve maddi ilişkileriniz ağırlık kazanacak. Aşkta cinselliğin ön planda olduğu ilişkiler söz konusu olacak. İkilemlerle dolu yapınız başarınızı da etkileyecek. Ancak biraz gayretle pek çok sorunun üstesinden geleceksiniz. Plutonun sert etkisi ile yakın çevrenizden birisi ile anlaşmazlığa düşeceksiniz. Bir tanıdığınızla ilgili üzücü bir haber alacaksınız. Bu yüzden inişli çıkışlı bir ruh haliniz olacak.

5 Haziran 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:26 Ay-Neptün olumlu görünümü, Çarşamba gününün ilk etkili enerjisidir. Farklı bir hayat sürdürmek ve yaşama dört elle sarılarak güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür.  Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında güven duygunuz yerine gelir.

5 Haziran 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmak sizi gereğinden fazla yoruyor. Tutkulu ve çalışkan kişiliğinizle göz dolduruyorsunuz. Sessiz çalışmayı yeğlediğiniz için, çalışmalarınız anlaşılmıyor. Bugün, işinizle ilgili yapacağınız bir görüşmede ifade güçlüğü yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenmeli ve çevrenize aldırmamlısınız.

5 Haziran 2013, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşünerek bir dakika daha harcamanıza gerek olmayabilir. Artık, bulduklarınızı, keşfettiklerinizi veya üzerinde düşündüğünüz şeyleri test etme zamanındasınız. Tüm burçlar için gün geneli: Önümüzdeki birkaç hafta içinde meydana gelecek olaylar ya da gelişmeler çeşitli konuları daha iyi idrak etmenizi ve net olarak görmenizi sağlayabilir. Bu gelişmeleri en iyi şekilde değerlendirmek için, hareket kabiliyeti bulamadığınız, esnekliği olmayan, stres yaratan ya da mücadele gerektiren mevcut plan, anlaşma ya da kurgulara alternatif manzaralar belirdiğinde kapıyı derhal açmanız da fayda var.

5 Haziran 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son dönemde yaşanan değişikliklere adapte oluyorsunuz. Yeni çevreler ve kişiler size yeni fikirler verebilir. Üzerinde çalışılan ortak projeleri tamamlama aşamasına getirebilirsiniz. Ancak işle ilgili devam eden sorumluluklar sizi kısıtlıyor. Hayatın keyifli yanlarını bu dönem erteleme eğiliminde olacaksınız. Çocuklarla ilgili bir konu da moralinizi bozabilir.

5 Haziran 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Erime... Bağlandığınız birileri bugün sizden uzak kalabilir. Bunu aniden tepki vererek kötü algılamayın. Karamsar bir gün.

5 Haziran 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

5 Haziran 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
02° 52' 51" R
Ay
Yengeç
11° 12' 32" R
Merkür
Başak
28° 24' 34" R
Venüs
Akrep
02° 52' 47" R
Mars
Yengeç
11° 53' 39" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
14° 44' 16"
Uranüs
Boğa
27° 01' 22"
Neptün
Balık
28° 23' 31"
Plüton
Oğlak
29° 42' 25"
Chiron
Koç
22° 04' 25"
Lilith
Terazi
09° 45' 21"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 25/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>