Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle yan yanayken bile iki yabancı gibisiniz. Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak görebiliyorsunuz. Bir karar verin ve yeniden doğmuş gibi hayata katılın.

Çözülmez gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz.

Bugünlerde bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Edilgen, zayıf biri gibi davranıyorsunuz. Sizden daha baskın karakterli birinin sizden daha zeki olmadığı halde, sizin adınıza kararlar vermesine göz yumuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tatilin tadını çıkarmaya çalışıyor, ama yapamıyorsunuz. Heyecanlı, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Ama bu coşkuya katılamıyorsunuz. Çünkü sevinci asıl paylaşmak istediğiniz kişinin, yani sevgilinizin durgunluğu sizi de keyifsizleştirecek gibi görünüyor. Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız.

1 Eylül 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  Pazar gününe saat 03.06-2 Eylül saat 03:01 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında adım atmaktayız. Bu sürede  yeni bir adım atmak zor olsa da, kişi olumlu hislerini paylaşarak ilişkisindeki pürüzleri düzeltebilir. Bu dilim içinde isteklerinizi veya beklentilerinizi daha fazla önde tutmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Hareketlerinizde bir miktar yavaşlama olabilir. Henüz tam aydınlığa kavuşmamış durumlar yüzünden hassasiyetiniz yüksek olabilir.  Ay burcunuzda boşlukta olacağından dış dünyadan ziyade eviniz alanı içinde dinlenmeyi tercih edebilirsiniz.  Ancak önemli bir mesele üzerinde  sağlıklı bir karar vermek zor olabilir.

1 Eylül 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Gelişmeleri çok iyi takip ediyorsunuz. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda hayal gücünüzü kullanmalısınız.Şartlar sizden yana..

1 Eylül 2013, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konulara daha dikkatli yaklaşmanız, planlar yapmanız gerekiyor. Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Dünya genelindeki ve sınırlarımızda yaşanan sorunlarla ilgilenmek zorunda kalacağımız süreçteyiz. Güneş ve Pluton arasındaki olumlu açı, kendimizi güçlü hissedeceğimiz ve güçlü şekilde ortaya koyabileceğimiz bir döneme işaret ediyor. Bu olumlu ve enerjik açıyı iki gündür yazdığımız kendini rahat ifade edebilme, politik olmayı başarma, fikir alışverişlerine açık olma, güçlü bir gelecek kurmak, korumak ve sağlamlaştırmak için kararlı adımlar atma etkileriyle bütünleştirebilirsek kendimiz ve hepimiz için ışıklı yeni bir yolun ve sayfanın ilk adımlarını atabilir veya içine çekilmeye çalışıldığımız karanlık yollardan uzak durmayı başarabiliriz.

1 Eylül 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

1 Eylül 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Günaha Çağrı... İnsanların eleştirilerine aldırmadan bildiğinizi okumanız ne hoş. Özel yaşamınıza kimsenin karışmasına izin vermeyin.

1 Eylül 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

1 Eylül 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 39' 22" R
Ay
İkizler
24° 42' 47" R
Merkür
Başak
26° 06' 16" R
Venüs
Akrep
01° 21' 26" R
Mars
Yengeç
11° 12' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 42"
Satürn
Balık
14° 49' 36"
Uranüs
Boğa
27° 02' 46"
Neptün
Balık
28° 25' 35"
Plüton
Oğlak
29° 43' 01"
Chiron
Koç
22° 07' 36"
Lilith
Terazi
09° 37' 03"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 24/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>