Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size verdiği değeri tam anlayamıyor gibi davranıyorsunuz. O, bunu şimdilik sorun etmiyor gibi görünüyorsa da, siz ilişkinizin problemli geleceğini hazırlıyorsunuz. Daha ilgili olmanızda fayda var.

Geçmiş hatalarınız aklınıza geldikçeilişkilerinize daha bir önem gösteriyorsunuz. Kolay, kolay gerginlik yaşamayacağınız birhayatı içinde olmanız da ayrı bir şans.

Gittikçe eli sıkı bir insan haline geliyorsunuz. Son zamanlardaki bu değişimin partnerinizden kaynaklandığını düşünen arkadaşlarınız sizi üzüyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz olacak.

Zorlama bir ilişki içinde kıvranıyorsunuz. Sizinle tanışıklığını dostluğa dönüştürmek isteyen biri, sizi gittikçe bunaltıyor. Fakat sonuçta kötü bir niyet görünmüyor. Daha nezaketli tavırlarla da uzaklaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bunalımlı bir tanıdığınızın son zamanlardaki tutarsız davranışları, gittikçe bir sapkınlık haline gelmeye başlıyor. Aile çevresinin bu konudaki yetersizliği sizin ona karşı sorumluluk duygunuzu arttırıyor. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz var. Bu kısa yolculukta tatil ve işi bir arada çıkartmayı becereceksiniz. Eski dostlarınızı bu kadar çabuk unutmamalısınız.

2 Eylül 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftanın ilk etkili enerji olan,  Ay-Aslan burcu geçişi saat 03:01 itibariyle devrede olacak.  Parasal ve duygusal konularda büyük düşünme günü. Kişi liderlik yeteneklerini öne sürdüğünde kazanmaması için bir sebep yok. Seçkin olanı istemeli ve hayatın size getireceği güzelliklerden, ganimetten umudunuzu kesmemelisiniz. Kabul edelim ki, insan kendine ne kadar güveniyorsa, o denli başarılı olur. Bugün siz de kendiniz için en iyisi isteyin ve dileyin. Bu olumlu ruh hali sizi besleyici ve büyütücü olacaktır.

2 Eylül 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finans konularında değişik fırsat beklentileri içinde olsanız bile, araştırmalarınızı geniş bir potada incelemelisiniz… Birlikte çalıştığınız kişilere güven duymak istiyor ve bu şartları sağlayamadığınız zaman, huzursuz oluyorsunuz. Bugün çift fikirli davranışlarınızla çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Renkli bir gün sizi bekliyor.

2 Eylül 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konulara daha dikkatli yaklaşmanız, planlar yapmanız gerekiyor. Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Dünya genelindeki ve sınırlarımızda yaşanan sorunlarla ilgilenmek zorunda kalacağımız süreçteyiz. Güneş ve Pluton arasındaki olumlu açı, kendimizi güçlü hissedeceğimiz ve güçlü şekilde ortaya koyabileceğimiz bir döneme işaret ediyor. Bu olumlu ve enerjik açıyı iki gündür yazdığımız kendini rahat ifade edebilme, politik olmayı başarma, fikir alışverişlerine açık olma, güçlü bir gelecek kurmak, korumak ve sağlamlaştırmak için kararlı adımlar atma etkileriyle bütünleştirebilirsek kendimiz ve hepimiz için ışıklı yeni bir yolun ve sayfanın ilk adımlarını atabilir veya içine çekilmeye çalışıldığımız karanlık yollardan uzak durmayı başarabiliriz.

2 Eylül 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi durumunuza yönelik yeni bir karar alma dönemi. Emek vererek para kazanmak, sizi kararlı olmaya iten gelişmeleri avantaja çevirmek isteyeceksiniz. Çalışma temponuzun hızlanması ile yeni gelir kaynakları bulmakta başarılı olacaksınız. Ancak bu günlerde aşırı giderler olabilir. Denk bir bütçe yaratmak için yola çıkmışken dikkatli olun.

2 Eylül 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şüphe... Bir işe başlarken hemen amacınızı belli ediyorsunuz. Bugün çok fazla tezcanlı davranışlar size kâr sağlamayabilir.

2 Eylül 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

2 Eylül 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 38' 58" R
Ay
İkizler
24° 37' 11" R
Merkür
Başak
26° 05' 30" R
Venüs
Akrep
01° 20' 55" R
Mars
Yengeç
11° 12' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 41"
Satürn
Balık
14° 49' 38"
Uranüs
Boğa
27° 02' 47"
Neptün
Balık
28° 25' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 01"
Chiron
Koç
22° 07' 37"
Lilith
Terazi
09° 37' 00"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 24/09/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>