Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Olumsuz Düşüncelerden Uzaklaşıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunların son bulmasını sağlamalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın.

Gündelik işlerinizi kısa zaman içerisinde tamamlamaya çalışmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Maddiyatla ilgili konularda daha sabırlı olmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkiler konusunda karar almak için uygun bir olmayabilir. Bugün nasıl hissettiğinizden emin olmaya, kendinizi ve ihtiyaçlarınızı fark etmeye çalışmanızda fayda var. Kazandıkça mutlu olacağınız şeylerin başında maddi ve geçici konular varsa, burada bir düzenlemeye giderek elde ettiklerinizle yapabileceğiniz hedefler belirlemelisiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için duygusal bir gün olabilir. Sevdiklerinizle iletişim kurmak ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir zaman olabilir. İç dünyanızda bazı karmaşık hisler yaşayabilirsiniz ancak bu duygusal zorlukları aşmak için harekete geçmeye ve kendinizi ifade etmeye odaklanmanız önemlidir. İş yaşamında, projelerinizi organize etmek ve planlamak için iyi bir gün olabilir. Enerjinizi doğru yönlendirerek hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Sağlık açısından ise stresten uzak durmak ve rahatlama teknikleri uygulamak faydalı olabilir. Kendinizi rahatlatmak için hobilerinize zaman ayırmanızı öneririm. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

6 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatla uğraşan Yengeç burcuysanız, eserlerinizi sergilemek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizi desteklemesi özgüveninizi arttırıyor. İlişkisi olmayan Yengeç burcuysanız, aşkın artık kapınızı çalmayacağını düşünüyor olabilirsiniz. Bu düşüncelerden uzaklaşmak için yeni kişilerle tanışmak isteyebilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yaşadığınız haksızlık için özür dileyenler olacaktır. Konuyu fazla uzatmak istemeyeceksiniz. Karşınızdaki kişiyi affederek olayları sonlandırabilir ve zihninizi meşgul eden konuyla aranızdaki bağı kesebilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yenilenmeye gidebilirsiniz. Dışadönük enerjiler söz konusu. Hafta sonu için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalara yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Akşam arkadaşlarınızla sohbet etmek için buluşabilirsiniz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde öfkenizi kontrol etmeli, meditasyona yönelmeli, maneviyatınızla uyum içerisinde olmalısınız. Bu haliniz sizi verimsiz hissettirebilir.

5 Kasım 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarını bir kalıba sokmaya çalışmak yerine ortama uyum sağlamak senin için daha iyi olacak. Kendini gereksiz yere yormamış olacaksın. Ortama uyum sağlayıp anı yaşamaya çalışmak günden zevk almanı sağlayabilir.

6 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün erken saatlerinde zihniniz biraz dağınık veya gergin olsa da gün ilerledikçe ve konsantre olup odaklanabildiğinizde çığır açabilirsiniz. Bazen bazı rahatsızlıklar sizi bir karara varmak veya bir soruna çözüm bulmak gibi iyi bir konuma getirebilir. Bugün, kararsızlıkla boğuşacağınız ve bir konu hakkında ne hissettiğinizi anlayacağınız, sizi yeni bir plan veya göreve götürebilecek bir şekilde işleyebilir. Çalışmalar, kişisel ilgi alanları ve projeler harika bir odak noktası olabilir. Hatta hayatınızı önemli şekillerde dönüştürebilirler. Benzer değerleri paylaşan biriyle iletişim kurmak faydalı olabilir. Bir sohbet bir ilişkiyi geliştirebilir veya bir sohbetten bir ilişki gelişebilir. Özel insanlar ve projeler için ekstra çaba göstermenin zamanı geldi.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde bağımsız, tecrübeli, gerçekçi ve zeki olduğun bir dönemdesin. Tarafsız karar vermeli ve işine yaramayanlardan lütfen kurtulmayı denemelisin. Bir durumdaki espriyi gör. En azından gülmek sana bugün çok yakışacak. İyi yapılmış işlerin var. Bu sayede neşe, mutluluk ve minnetle dolu bir gün seni bekliyor.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Daha sabırlı olmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

6 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilişkinizde zorlanmalar olabilir. Özellikle fikir ve otorite çekişmesi yaşayabilir, birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmak isteyebilirsiniz. Sizin asıl düşüncelerinizi gizlemeniz de sorunları daha büyük bir hale getirebilir. İş arkadaşlarınız projelerinizde sizi destekliyorlar. Onlarla detayları paylaşmayı deneyin. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizde değişim yapmak için güçlü duygular içinde olacaksınız. Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyelere kulak verin.

6 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>