Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tempolu Günler Sizi Bekliyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha sabırlı davranın. Kafanızın içinde yer eden ne kadar olumsuzluk varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmalısınız.

Beklenmedik gelişmelerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Kişisel sınırlarınızın yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Fırsatları değerlendirme konusunda biraz daha temkinli olmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmak için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili konularda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Rahat tavırlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçtesiniz. İkili ilişkilerde ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Canınızı sıkan her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

2 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugünhayatınız ve günlük rutinlerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Projelerinizi tamamlamak, işlerinizi organize etmek ve sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmek önemli olabilir. Ancak aşırı stres yaşamamaya özen göstermelisiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne erken başlamayı hiç sevmediğiniz için hafta sonunu iple çekiyorsunuz. Bugün işlerinizi halledip hemen eve gidip dinlenmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınızdan akşam yemeği teklifine hayır demekte zorlanabilirsiniz. Özel sektörde çalışan Yengeç burcuysanız, tempolu birhayatı sizi bekliyor. Çalıştığınız yapıda hiçbir şey yapmayan kişilere tavrınızı net bir dille belli edeceksiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen olayları tamamına erdirmekten ziyade çaba göstermeniz daha belirleyici olabilir. Bu size sonuçtan önce süreç hakkında bilgi ve deneyim kazandırır. Kariyerinizle ilgili değişimler konusunda öncelikle sizin değiştirmeniz gereken davranışlara odaklanabilirsiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Niyetinizi ortaya koyup yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenecek zaman yaratacaksınız. Öğle saatlerinde kendinizi çok daha sezgisel hissedebilirsiniz. Hayallere kapılıp işlerinizi aksatmamalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde doğru kişinin hayatınızda olmamasının yarattığı boşluk, ya da aile ilişkilerinin istediğiniz gibi gitmemesi durumundan kaynaklı olabilir.

2 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evde zaman geçirmek sana daha iyi gelebilir. Dışarıda yaşanabilecek stresin etkisi daha büyük olabilir. O yüzden mümkün oldukça sakin ortamlarda, keyifli bir biçimde hayatına odaklanmalısın. Başkasının senin keyfini kaçırmasına izin vermemen gerekecek.

2 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, kabuğunuzdan çıkma zamanı olabilir. Bu, karşınıza çıkan davetlere evet deme ve aslında her davetin gözdesi olduğunuzu hatırlama zamanı! Nitekim bu ışıltılı gün bile bazı eleştirileri bünyesinde barındırabilir. Herkes üstenci ve emir veren halinizi sevmeyebilir bu yüzden biraz daha yumuşak olmak çok şey kazandırabilir. Eğer insanlar yapabileceklerinizi kısıtlamaya çalışıyorlarsa, gerilmeden bu engellerin etrafından dolaşın. Hayatınızın kontrolü sizdedir ve bunu kendinize hatırlatmanın tam zamanıdır. Geminizi nereye gitmesini istiyorsanız oraya yönlendirin ve yolculuğunuza başlayın. Şu anda sadece kendi hedeflerinizi gerçekleştirin. Daha sonra tüm kurallara uyma konusunda endişelenin.

2 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı ve kaprisli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

2 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjik olacaksınız. Duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, sanat konularında şans sizinle olacak. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda, kavga ya da ciddi anlamda uyumsuzluklar meydana gelebilir. Yaşadığınız delicesine romantik aşk yavaş yavaş kayboluyor. İlişkiniz dengesini kaybetmiş durumda. Aranızdaki dengenin bozulması, beraberliğinizi ayrılıkla sonuçlandırabilir. İşinizle ilgili projelerde çok sabırlı davranmanız, umutlarınızı diri tutmanız yakında sizi sevindirecek. Parayla ilgili pişmanlıklara ve eleştirilere karşı hazırlıklı olun. Biraz da ruh sağlığınızı düşünün!

2 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 21" R
Ay
Boğa
10° 47' 03" R
Merkür
Başak
20° 19' 06" R
Venüs
Terazi
27° 33' 27" R
Mars
Yengeç
09° 29' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 33"
Satürn
Balık
15° 03' 09"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 21"
Lilith
Terazi
09° 16' 20"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>