Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Düzen Değişiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Kendinizi ifade ederken toparlanmaya çalışmalısınız. Duygusal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Mesleki olarak toparlanmaya başlayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumları çözüme kavuşturma şansınız da bir hayli fazla. Hata yapmadığınız takdirde sorun yaşamayacaksınız.

Maddiyatla ilgili bazı konularda belirsizlikler yaşanabilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel istekleriniz doğrultusunda hareket ederken kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Dengeler ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz sürece her şeyin lehiniz dönebileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz. Doğru bildiklerinizi uygulamaya devam etmeniz daha iyi olabilir.

31 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, kariyer hedeflerinize odaklanma ve profesyonel projeleri ilerletme zamanı. İş dünyasında liderlik yapma potansiyeliniz yüksek, bu fırsatları değerlendirin. Kariyer hedeflerinizi netleştirin.

30 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysanız her an ani bir kararla işten çıkmayı düşünebilirsiniz ancak biraz daha gözlem yapmanızda fayda var. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysanız çalışanlarınızın birtakım talepleri karşısında yeni düzenlemeler yapmaya karar verebilirsiniz. Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysanız, yeteneğinizi daha da geliştirmek adına adımlar atmaya karar verebilirsiniz.

31 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vizyonunuzu geniş tutun. Olduğunuz yerde neler yapabileceğinizden şüphe duyduğunuzda denemekten vazgeçersiniz. Denemediğinizde yüzde yüz kaybedeceğinizi ama denerseniz yüzde elli kazanma şansınız olduğunu unutmayın. 

31 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylar olabilir. Kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar meydana gelebilir. Dalgınlıktan dolayı hatalar yapabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda stres yaşayabilirsiniz. Gün içinde değişen koşullara ayak uydurmaya çalışın.

31 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi motive olmuş hissetseniz de bazı zorluklar karşısında hemen pes etmeye meyillenebilirsiniz. Bu yüzden çevrenizi geniş tutmak yerinde olacaktır.

31 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini ifade etmek için önemli bir gün olabilir. İletişime daha açık olman gerekebilir. Bir şeyleri içinde tutmak yerine içini sıkan mevzuları açıkça dile getirmelisin. Bu şikayet etmek değildir, bu durumu belli etmektir ve herkesin buna hakkı vardır. Bunu unutmaman en iyisi!

31 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar doğal olarak size çekiliyor ve her zamankinden daha fazla dikkat çekiyorsunuz. Aynı zamanda inşa etmeye ve geliştirmeye odaklanan sessiz faaliyetlere ve projelere biraz zaman ayırmak iyi bir fikirdir. Bugün konsantre olmanıza ve öncelik vermenize yardımcı olacak güçlendirici yönleriniz var. Zihinsel veya yaratıcı görevlere gösterilen ekstra çaba, ödüller getirebilir. Daha yumuşak bir tempo size çok yakışıyor. Rahatlamadan önce üstesinden gelmeniz gereken bir miktar gerginlik veya direnç olabilir ancak yavaş ve istikrarlı bir şekilde hareket ederseniz, hedeflerinize sizi gururlandıracak şekillerde ulaşma olasılığınız artar.

31 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Heyecanlı ve yeni bir girişim haberin var. Orijinalliğini ve yaratıcılığını lütfen kullan. Dışa dönük, yaratıcı, güvenilir, yaramaz bir çocuk gibisin bugün. Heyecanlı yeni girişimler senin kalbini hiç olmadığı gibi attırıyor. Orijinalliğin ile yaratıcılığını lütfen kullan ve kanatlarını açarak uç lütfen.

31 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

31 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün duygusal olarak yalnız hissedebilirsiniz. Aşk, çocuk veya hobilerinizle ilgili ani iletişim sorunları gerçekleşebilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

31 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaprisli ve kıskanç tavırlarınız, sevgiliniz tarafından hoş karşılanmıyor. Birazcık çabayla sorunun üstesinden gelebilirsiniz. İşyerinizde birisiyle soğuk savaş biçiminde uzattığınız çekişmeveriminizi düşürüyor. Sizin için hassas olan bu sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Biraz hesaplı davranmanız bütçenizi düzeltebilir. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz

31 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 34" R
Ay
Boğa
11° 05' 26" R
Merkür
Başak
20° 21' 25" R
Venüs
Terazi
27° 34' 59" R
Mars
Yengeç
09° 29' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 38"
Satürn
Balık
15° 03' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 18"
Lilith
Terazi
09° 16' 28"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>