Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Paranızı Kontrollü Kullanıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade etmek isterken ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Birlikteliğinize vermiş olduğunuz değeri net olarak ifade etmeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjinizi doğru kullanmaya çalışın. Doğru planlama sayesinde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Daha dengeli olmalısınız.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendirebilecek her ne varsa ona odaklanmaya çalışın. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlara daha yakın yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. İletişime girmekten kaçınmayacağınız bir süreçtesiniz. Mümkün olanlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden geleni yapmaya çalışmalısınız.

3 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sosyal ilişkilerinizde aktif olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, grup etkinliklerine katılmak ve sosyal çevrenizde farklı deneyimlere açık olmak size iyi gelebilir. Bunun yanı sıra, ideallerinizi gerçekleştirmek içinbirliklerine açık olmanız gerekebilir.

3 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay başında beklemediğiniz harcamalar yapmak sizi zora sokabilir. Ayın geri kalan günlerinde paranızı daha kontrollü harcamaya çalışacaksınız. Partnerinizle gözlerden uzak bir ilişki yaşıyorsanız, sizden bir şeyler gizlediğini düşünebilirsiniz. Güven sizin için çok önemli olduğu için bunu konu içinizi huzursuz ediyor.

3 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın mantığınızın önüne geçmemesi için bulunduğunuz ortamların farkında olmalısınız. Her şeyin zamanının ve yerinin belirginleştirmek, işinizi kolaylaştırabilir. Yoğun geçen bir haftanın ardından sadece dinlenip iyi vakit geçireceğiniz konular düşünmenizde fayda var.

3 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyetiniz olan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bugün dostlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durun. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taleplerinizin kabul edilmesi için bilinçli çaba göstermeniz gerekebilir. Anlayış bugün sizin için oldukça önemli bir noktada olmalı. Duygusal sürecinizi dengeleyin.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birlikte zaman geçirdiğin insanlarla anlamsız tartışmalar içine girmemeye özen göstermelisin. Onlarla olan ilişkin gününün nasıl geçeceğini direkt etkileyebilir. Sorun yaratmadan anlaşmacı olmaya çalışmak yararlı olacak.

3 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel, dar görüş açılı bir tema devam ediyor sevgili Yengeç. Doğru mesajı iletmeyi zorlaştıran tuhaf bir enerji var. Aslında, mümkün olan en kötü zamanda kendinizi zorlanmış veya zihinsel olarak dağılmış hissedebilirsiniz. Kötü yapılmış gözlemlere dikkat edin. Yine de bu, farklılıklardan ders çıkarmak için harika bir zamandır. Etkileşimleriniz aracılığıyla kendi fikriniz hakkında daha güçlü bir anlayışa sahip olacaksınız ancak gün ilerleyene kadar kararsızlık muhtemeldir. Daha fazla etkileşim arzuluyorsunuz ve kendinizi yeniden enerji dolu hissedebilirsiniz. Kişisel dürtüleriniz, çoğu endişeyi geçersiz kılma eğilimindedir. Son zamanlarda bir kenara ittiğiniz duyguları kabul ediyorsunuz ve duygularınız keskin ve net.

3 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda doğru kararlar alacak, birikime ve yatırıma önem vereceksiniz. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir, onlarla yapacağınız olumlubirlikleri ve vereceğiniz destek, sizi oldukça mutlu edecek.

3 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

3 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjik olacaksınız. Duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, sanat konularında şans sizinle olacak. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

2 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde mutluluğu yakaladığınız bir döneme giriyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle keyifli aktiviteler, etkinliklere ve yeni sosyal çevrelere katılmanız söz konusu. Büyük projelere ve organizasyonlara imza atabilirsiniz. Ayrıntılar üzerinde fazla zaman harcamadan sonuç odaklı hareket etmeniz lehinize olacak. Birden fazla işi çözüme ulaştırabilmek için iyi organize olmalısınız. Paranızı nasıl daha iyi değerlendireceğinizi şimdiden düşünmeye başlayın. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

3 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 58" R
Ay
Boğa
11° 11' 33" R
Merkür
Başak
20° 22' 12" R
Venüs
Terazi
27° 35' 29" R
Mars
Yengeç
09° 29' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 39"
Satürn
Balık
15° 03' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 42"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 17"
Lilith
Terazi
09° 16' 31"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>