Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi sil baştan yapmak pekala mümkün olabilir. Gönlünüzü bir süre dinlendirme yoluna gidebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz.

Düzensizlik siziyapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beri ilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bununla ilgili ciddi destekleriniz olacak.

Bugünlerde yeni ödentiler üretmekten vazgeçmelisiniz. Önümüzdeki günler içine para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Çok uzun vadede gördüğünüz bir beklenti, bir anda karşınıza çıkabilir.

Artılarınızı, eksilerinizi birlikte ve iyimserliği abartmadan değerlendirmeye çalışmalısınız. Bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük planlarınıza uymakta zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Kökenini geçmişten alan bazı sorunlarla yeniden ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle aileniz içinde yada evinizde sizi sıkacak bazı konular gündeme gelebilir. Ancak bugün gelişmeler karşısında oldukça kararlı olacaksınız ve iradeli olarak hareket edebileceksiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve küçük bazı aksilikler çıksa da olumlu sonuçlar alacağınızı unutmamalısınız. Duygusal olarak bazı kaygılar yaşayabilirsiniz.

3 Ocak 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma gününe, saat 02:14 Güneş-Mars görünümüyle adım atacağız. İlişkilerde baskılayıcı, sorumlulukları hatırlatıcı ve güven olgusunu kalın bir çizgiyle belirleyici bir gündeyiz. Ev içinde ve ailevi ilişkilerde de ortayı bulmak, uyumlu davranmak durumundayız. Bunlar yorucu ve gerginleştirici olsa da, biz dikkat etmek zorundayız. Ay-Kuzey düğüm zorlu görünümü de bu saatlerde oluşacak. Aşk hayatımız, çocuklarımız ve ilişkilerimizde   bizi kısıtlayan şartların zorlayıcı olabileceğini gösteriyor. Bu durum endişelenmemize yol açabilir.

3 Ocak 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Güneş kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor.. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Jüpiter'in geri hareketi çevresel ilişkilerinizde enerjinizi çok fazla harcamamanızı gerektiğini gösteriyor.

3 Ocak 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Israrlı şekilde savunduğunuz fikirler veya yöntemler aynı inatçılıkla kendi fikirlerini ve yöntemlerini müdafaa eden kişilerinkiyle çatışabilir. Bu konuları konuşmayı başka bir güne ertelemekte fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Gerilime ve stresli ortamlara açık bir gün. Hassas konularla uğraşılması gerekebilir. Dolayısıyla, istikrarsız kişilerle ya da hassasiyet gerektiren konularla uğraşmamız gerekiyorsa birkaç gün ertelemek yerinde bir hareket olacaktır. Ertelemenin veya kaçmanın mümkün olmadığı durumlarda ise, nötr kalmaya çalışarak uzun vadeli hedeflerimize, girişimlerimize ya da önemli ilişkilerimize zarar vermemeye çalışmamız gerekiyor.

3 Ocak 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklıklarda süren pazarlıklara ortaklaşa para konuları ekleniyor. Finansal açıdan değişim yaşadığınız son dönemin getirileri üzerinde durabilirsiniz. Ancak bazı gecikmeler, sizin çıkarlarınızı etkileyebilir. Yine bu günlerde ortak harcamaların gözden geçirilmesi yönünde planlar yapabilirsiniz. Kriz yaratacak risklerden uzak durmakta yarar var.

3 Ocak 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖZEL yaşamınızda bol vakit harcadığınız, size ait mekanların güzelleştirilmesi ile ilgili olarak bazı kişilerle görüşebilirsiniz.

3 Ocak 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

3 Ocak 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 01" R
Ay
İkizler
00° 38' 58" R
Merkür
Başak
22° 52' 24" R
Venüs
Terazi
29° 14' 00" R
Mars
Yengeç
10° 14' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 15"
Satürn
Balık
14° 57' 08"
Uranüs
Boğa
27° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 28' 28"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 57"
Lilith
Terazi
09° 25' 28"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>