Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Neşeli ve coşkulu zaman geçirmeye devam. Bugün yine sizi görmek isteyebilir. Kalıcı beklentiler için henüz oldukça erken. Önümüzdeki günler ruhunuzu iyice yeşertecek gibi.

İş yaşamınızdaki başarılarınız biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor. Kontrollü oluşunuz ve yönünüzü seçmedeki gösterdiğiniz hassasiyet, bugünlerde çok fırsatlar yaratabilir.

Tahsilat sorunlarınız var. Kısa vadede çözümler görünmüyor. Yakın geçmişte çok yakın bulduğunuz bir kişi için yaptığınız harcamalar, bugünlerde canınızı sıkıp pişmanlıklar yaratabilir.

Son günlerde fazla kendinize dönük yaşamanız, kırılmalara neden olabilir. Hayatınızın merkezine kendinizi almanıza ihtiyacınız vardı, ama yine de zaman, zaman yakın çevrenizi de görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Enerjiniz oldukça yüksek ancak sahip olduğunuz enerjiyi yanlış kullanabilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız küçük bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir ve siz çevrenize karşı gergin tepkiler verebilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz. Ancak iki konu ararsında seçim yapmanız gerekebilir.

1 Ocak 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 2014 yılımız  Oğlak burcunda saat 13:15 itibariyle oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor.  Pluto ile olan görünümleri hesaba katınca, insanlarla ilişki kurma, işbirliğinde bulunma,ortakları veya özel ilişki yoluyla güç kazanma arzunuzu işaret ediyor ve kuvvetlendiriyor. Siz, partnerinizin kendinden emin, güçlü karakter yapısında, ne yöne gittiğini bilen, sorumluluk sahibi ve sabırlı biri olmasını istiyorsunuz. Ancak bu üzerinizde baskı ve kontrol kurmaya çalışan biri olması anlamına gelmiyor. Sizin kendinizi güvende hissetmenizi sağlaması gerekiyor.

1 Ocak 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın zıt burcunuz Oğlak'ta ilerlemesi; birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmenize neden olacak. Arkadaş çevrenizde dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken, aşırıya kaçabilirsiniz. Karşılıklı çözümlerin ön planda olacağı bir gün yaşayacaksınız. Kendinize güvenmeniz gerektiğini unutmayın.

1 Ocak 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı oluşumların, planların ya da ilişkilerin içinde neden yer aldığınızı anlamakta zorlanabilirsiniz. Eğer bazı şüpheleriniz varsa, bunların nedenleri zaman içinde ortaya çıkmaya başlayabilir.

1 Ocak 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa işlerde yeni bir dönem başlıyor. Sıkışık şartlara rağmen önerilere kafa yoracak zamanınız var. İşbirliği geliştirecek imkanlar öne çıkabilir. Yeni avantajlara açık olmalısınız. Yakın ilişkilerde, eşin beklentilerinde yaşanan değişime göz atmanın da zamanı. Risk yaratacak eylemlerden kaçınmalısınız. Ailede olup biten konular daha fazla sorumluluk getirebilir.

1 Ocak 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZI ödemelerinizi erken yapmanız sonradan zorlanmalara neden olabilir. Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor.

1 Ocak 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

1 Ocak 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 57' 25" R
Ay
İkizler
00° 44' 52" R
Merkür
Başak
22° 53' 11" R
Venüs
Terazi
29° 14' 31" R
Mars
Yengeç
10° 15' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 17"
Satürn
Balık
14° 57' 06"
Uranüs
Boğa
27° 04' 36"
Neptün
Balık
28° 28' 27"
Plüton
Oğlak
29° 43' 55"
Chiron
Koç
22° 11' 56"
Lilith
Terazi
09° 25' 31"
True Node
Koç
06° 38' 43"
Son Güncelleme : 22/09/2024 14:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>