Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2013, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sabah saatleri oldukça güzel etkiler altındasınız ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşamaya eğilimli olacaksınız. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve iletişimlerinizde bir artış olabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise iç dünyanızda bir karamsarlık yaşayabilirsiniz ve küçük bazı duygusal sorunlar ortaya çıkabilir. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Duygusal konularda yeni bir girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmelisiniz.

İş yaşamınızda günün ilk yarısında oldukça aktif olacaksınız ve aldığınız kararları uygulamaya geçeceksiniz. İlginç bazı iletişimleriniz olabilir yada beklediğiniz bir haber bugün gelebilir. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanmayı başaracaksınız. Öğleden sonraki saatlerde ise işlerinize disiplinli bir şekilde yaklaşmanıza rağmen küçük bazı sorunlar gündeme gelebilecektir. Bir konuda kararsız kalabilirsiniz ve yapmanız gerekenleri erteleme eğilimine girebilirsiniz. Eğer yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız sabah saatlerini değerlendirmelisiniz.

Maddi konularda sabah saatleri şanslı etkiler altında olacaksınız ve karşınıza yeni bazı imkanlar çıkabilecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise harcamlarınızda dikkatli olmayı başaracaksınız.

Alacağınız yeni kararlarda ve girişimlerinizde daha çok sabah saatlerini tercih etmelisiniz. Özellikle sabah saatleri oldukça verimli etkiler altında olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne oldukça güzel bir başlangıç yapacaksınız ve kendinizi son derece iyi hissedeceksiniz. Beklentilerinize ulaşmak için önemli adımlar atabilirsiniz. Yaşamınıza ilişkin bazı değişikliklere ihtiyaç duyacaksınız ve bugün bu değişiklikleri yapmak için uygun bir günde olacaksınız. Oldukça enerjiksiniz ve bu enerjinizi iyi kullanabileceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise bazı kısıtlanmış etkiler altında olacaksınız. İç dünyanızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz ancak bunu çevrenizdeki insanlara belli etmemeyi başaracaksınız.

31 Aralık 2013, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yılın son günü, saat 03:22 Mars-Pluto arasındaki zorlu görünümle başlıyor.  Geleceği, ilişkisi,ortaklığı, ailesi, iç güvenliği anlamında huzursuz olan bireyin yaşadığı sıkıntıları ve bu sıkıntılardan kurtulmak için kendince aradığı çıkış yollarını işaret ediyor. Ancak bu çıkış yolları bazen sevdiğiniz kişiden kopmanıza neden olacağı gibi, tam tersine koptuğunuz halde unutamamanıza yol açabilir. Yalnızlığına çare bulmak için ilişkisine sarılan, ancak ilişkisinde aradığı huzuru bulamayan kişi içsel bir çatışma yaşayabilir. Bazen hayattan korkar, bazen bağlanır, hatta tutarsız davranabilir. Önümüzdeki birkaç gün boyunca etkisini hissedeceğimiz bu görünüm nedeniyle benim size tavsiyem lütfen bu denli kendinize yüklenmeyiniz. Her durumu kontrol edemeyeceğimize göre, en azından kendimize sahip çıkmayı ihmal etmeyelim.

31 Aralık 2013, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve içsel patlamalarınızı kendi içinde izole etmeye çalışmanız sorunların büyümesine meydan verebilir. Hoşunuza giden biriyle ilgili kendi içinizde bir kişilik savaşı vermeyi bir kenara bıraksanız ve sizin yeteneklerinize ihtiyaç duyan işle ilgili çevrelere dönseniz, sizin yararınıza olacak.

31 Aralık 2013, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pek çok konuda haklı olsanız da veya ibreler sizden yana olsa bile, ani meydana gelen olaylar, sizi provoke eden kişiler ya da bazı olayları alevlendiren gelişmeler karşısında ne olursa olsun sakinliğinizi koruyarak hareket etmeniz gereken bir gün. Tüm burçlar için gün geneli: Astrolojik açıdan bugünlerde karşımıza çıkan her konuya farklı bir açıdan yaklaşmamız gerekiyor. Gezegenler rutini yıkmaya, yenilik yapmaya ve değişikliğe gitmeye zorluyor. Bu esnada, çok fazla iyimser seçimler yapmak mümkün görünmese de, yaratıcı olmak ve özgün tavırlar geliştirmek işleri biraz olsun kolaylaştırabilir. Mevcut işlerimizi, ilişkilerimizi, pozisyonumuzu korumak için sıradanlığın dışına çıkmamız ve iletişim ağımızı genişletmemiz, yeni bağlantılar kurmamız gerekebilir.

31 Aralık 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ortamında eldeki işlere odaklanmalı, zaman alan uğraşları yeniden dizayn etmelisiniz. Değişken şartlar nedeni ile birden fazla konu öne çıkabilir. Kişisel sınırlarınızı iyi belirlemeli, başkalarının işlerini üstlenmekte ölçülü olmalısınız. İş ait amaçların hayata geçmesi adına, yeni bir düzen kurma çabanız da dikkate değer olacak. Kilo artışı yaşanabilecek bu dönem dikkatli olmakta yarar var.

31 Aralık 2013, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖZEL ilişkilerinizde son derece neşeli bir havadasınız. İnsanları kendi beklentilerinizi karşılamaya zorlamanız da gündeme gelebilir.

31 Aralık 2013, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

30 Aralık 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 54" R
Ay
İkizler
01° 49' 45" R
Merkür
Başak
23° 01' 42" R
Venüs
Terazi
29° 20' 06" R
Mars
Yengeç
10° 17' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 32"
Satürn
Balık
14° 56' 46"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 45"
Lilith
Terazi
09° 26' 01"
True Node
Koç
06° 38' 46"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>