Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Monotonluktan Sıkılıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kontrolü elinizde bulundurmalı ve hata yapmamaya çalışmalısınız. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

Daha sabırlı olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Şartlar değişim gösterecek olsa da ayak uydurmaya çalışın.

Kişisel geliriniz dışında elde ettiğiniz kaynaklar açısından şanslısınız. Şartlar üzerindeki etkinliğinizin üst seviyelere çıkmak ihtimali var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konuları artık daha ciddi bir şekilde ele almalısınız. Hem işinizde hem de ilişkilerinizde ilerlemek, bir noktaya varmak için duyguların beraberinde bir stratejiye de sahip olmanız gerektiğini unutmayın. Görmezden gelmek hiçbir şeyi yok etmez; anın keyfini çıkarmak isterken bunu yapmadığınızdan emin olun.

1 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Yengeç. Duygusal olarak dalgalanmalar yaşayabilir ve içsel dünyanızda derin bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İç sesinizi dinlemek ve duygularınızı ifade etmek önemli olacak. Aile ilişkilerinizde denge sağlamak için çaba göstermelisiniz. Eğer bir tartışma yaşarsanız, sakin kalmaya çalışın ve kendi sınırlarınızı koruyun. Kendinizi rahatlatacak aktivitelere yönelmek, güne daha huzurlu bir şekilde devam etmenize yardımcı olabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve derin bir konuşma yapmak da size iyi gelebilir.

1 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysanız, ilişkinizdeki monotonluk artık gözünüze batmaya başlayabilir. Özellikle partnerinizin sakin tavırları artık onunla net bir konuşma yapmanız gerektiğini size düşündürtebilir. Aile içerisindeki kadın figürlerle finansal anlamda uzlaşma sağlayamayabilirsiniz. Haftanın songünü, sizin için daha sakin geçebilir.

1 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis dışında olmanız gereken, beden gücünüze ihtiyaç duyulan bir gün olabilir. Bir amacınızın olmasını istediğiniz zamanların acısını, iyi ve büyük etkili işler yaparak çıkarabilirsiniz. Bulunduğunuz yerlerde görünmez kazaların oluşmaması için ani hareketlerden uzak durmalısınız.

1 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konular sizi yorabilir. Sosyal konularla ilgilenmek arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda tartışmalı durumlar olabilir. Beden sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Teknik konularla uğraşmanız gerekebilir. Yazışmalarınıza dikkat edin.

1 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önceden kendinizi hatalı hissettiğiniz noktalarda hata yapmayı bırakmayı bilinçli olarak tercih edebilirsiniz. Bu tutum da aşk hayatınızdaki şansınızı arttıracaktır.

1 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrendeki tatsız olaylardan uzaklaşmak için kendine yeni hobiler edinmen iyi olabilir. Kendi başına daha çok zaman geçirebileceğin etkinlikler sana daha iyi gelebilir. Kafanı dinleyip gelişim için daha çok zaman ayırmak stresten arınmanı kolaylaştırabilir.

1 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hedefleri olan aktiviteler bugün iyi sonuç verme eğiliminde olsa da gönül işleri o kadar da kolay olmayabilir. Belirsizlik nedeniyle sizi sosyal düzeyde kararsız bir durumda bırakan bazı durumlar olabilir. Farklı veya alışılmadık bir şey yapma arzusu sağlıklı olabilirancak daha fazla huzur ve aşinalık aradığınız için kalbiniz buna şimdilik hazır değildir. Gerçekte, belirsizlik içinde kalmak yanlışbir karar verip onunla yaşamaktan daha yorucu olabilir. Küçük şeyler için endişelenerek enerji harcamanın hiçbir faydası yok ancak büyük işler için, beklemek en iyisidir.

1 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Çevrenizde imaj yaratmalısınız

1 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

1 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Özellikle partner veya ortağınızla bazı sorunlar gündeme gelebilir. Dikkatli olmanız tavsiyedir. Sosyal çevrenizle ilgili ise güzel gelişmeler sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

1 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Her şeye rağmen cesaretli olmalısınız. İşinizle ilgili konularda olumlu kararlar alabileceğiniz ve üstlerinizden destek görebileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın karşılığını parasal açıdan görmek keyfinizi yerine getirebilir. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

1 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 28" R
Ay
Boğa
04° 00' 35" R
Merkür
Başak
19° 28' 01" R
Venüs
Terazi
26° 59' 56" R
Mars
Yengeç
09° 13' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 55"
Satürn
Balık
15° 05' 10"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 28"
Lilith
Terazi
09° 13' 17"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>