Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlı Bir Gün! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikteliğinizi yakından ilgilendiren konularda daha yapıcı olmaya çalışın. İlişkinizle ilgili konuları büyütmeye devam ettiğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir.

Finansal olarak daha tedbirli olmaya çalışın. Süreç içerisinde duygularınız değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da toparlanma şansınız var. Fırsatları değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik konularda problemler yaşayabilirsiniz. Çevresel faktörler, kontrolünüz dışında gelişen ödemeleri düşündüğünüz kadar kendi harcamalarınızı da gözden geçirmelisiniz. Bugün ekonomik olarak hem de yaşam alanınızı rahatlatmak adına kısmaya, elemeye ve azaltmaya gidebilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcunun enerjisi güçlü olacak. İç dünyanıza odaklanmak ve duygusal dengenizi sağlamak için zaman ayırmanız iyi olabilir. İçgüdülerinize güvenin ve sezgilerinizi dinleyin. Ayrıca, ilişkilerde daha duyarlı olmanız gerekebilir, sevdiklerinize destek olmayı unutmayın. Çevrenizdeki kişilere anlayışla yaklaşarak, iletişimde sorunları önleyebilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak hobilerle uğraşmak veya doğaya zaman ayırmak size iyi gelebilir. Sağlığınıza da özen göstermek önemli, düzenli egzersiz yapmaya çalışın ve sağlıklı beslenmelisiniz. Bugünün sizin için pozitif bir gün olmasını dilerim!

2 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evdeki işlerinizi halletmek için gününüzü planlamak isteyeceksiniz. Planlı ve programlı olmanın her zaman işinizi kolaylaştırdığını biliyorsunuz. Uzun zamandır konuşmadığınız bir akrabanızla sosyal medya aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz. Hayatıyla ilgili yaşadığı gelişmeler sizi bir hayli şaşırtabilir. Uzun zamandır kitap okumadığınızı fark ediyorsunuz. Bugün, yeni bir kitaba başlamaya karar verebilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi üzen ve yoran konulardan sıyrılmalısınız. Geleceğe dönük planlarınızın sönük kalmaması için bunu yapmak zorunda olduğunuzu unutmamalısınız. Aklınızın da özgürlüğe ve değişime ihtiyacı var.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para kazanmak açısından ya da birikimlerinizi ilgilendiren konularda olumlu kararlar ve destekler söz konusu olabilir. Ancak harcamalarınızda dengeli kalmaya çalışın.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda arınma teması içeren konulara yer verebilir, istemediğiniz olay, kişi ve durumları kendinizden uzaklaştıracak enerji ve cesarete sahip olabilirsiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmaya, yeni ortamlara girmeye hazır olmalı, bu tür konular için kendine fırsatlar yaratmalısın. Ufkunu geliştirecek ortamlarda bulunmak senin için çok daha yararlı olabilir bugün. Katılacağın etkinliklerin eğitici ve öğretici olması da yararına olabilir.

2 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sıklıkla zor konuları konuşup ilişkilerinizde ortak kararlar almayı başarıyorsunuz. Nitekim başkalarıyla olan etkileşimleriniz aracılığıyla öğrenmeniz için harika fırsatlar olabilir. Buradaki kilit nokta, yaşamınıza farklı bir perspektiften bakmaktır. Bu, aynı zamanda bu aşamada başkalarının söyleyecek çok şeyinin veya hayatınıza daha fazla katkısının olduğu anlamına da gelebilir. Başkaları aracılığıyla gerçekleşen entelektüel zenginliğe karşı daha hayati bir ihtiyacınız var ve fikirlerinizi, karar verme süreçlerinizi özel biriyle paylaşmaya çalışabilirsiniz. Sizi düşünmeye sevk eden veya farklı bir bakış açısı sunan insanlara yöneliyor ve bundan pişman olmuyorsunuz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda zorlanacaksınız. Arkadaşlarınızın aktivitelerine katılmak için, birçok geçerli nedeniniz var. Çeşitli bahaneler yaratarak, kendi kabuğunuza çekilmemelisiniz. Hassas bir gündesiniz.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Iyi ekilmiş tohumlar var hayatında. Harekette geçici bir duraklama olabilir. Gereksiz endişelenme çünkü bu geçici bir hareketsizlik. Zamanını iyi kullanırsan eğer, sihirli bir el dokunmuşçasına maddi ve manevi sorunların çözülüyormuş.

2 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok büyük olmasa da sevgilinizle keyfinizi kaçıracak ciddi bir kavga yapabilirsiniz. Kavganın büyümesini önlemek için, alttan almaya çalışın. Karşınıza çıkacak yenifırsatlarına yüreğinizi kapalı tutmayın. Sizi mutlu edecek bu büyük fırsatlardan doyasıya yararlanmak için kendinize zaman ayırın. Uzun zamandır tasarladığınız projeleri hayata geçirmek için en doğru zamandasınız. Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçtınız! Çok sevdiğiniz birinin sağlıyla ile ilgili bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorun çok önemli olmamakla beraber canınızı sıkacak

2 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 04" R
Ay
Boğa
03° 54' 24" R
Merkür
Başak
19° 27' 15" R
Venüs
Terazi
26° 59' 25" R
Mars
Yengeç
09° 13' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 53"
Satürn
Balık
15° 05' 12"
Uranüs
Boğa
27° 06' 25"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 29"
Lilith
Terazi
09° 13' 14"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>