Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Harcamalarınızı Kontrol Altına Alıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2023, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Genel olarak kendinizi doğru anlatmanız gerekiyor. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Kontrolleri doğru ve uygun şekilde yaptığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Maddiyatla ilgili konularda daha sabırlı olmalısınız. Beklentilerinize uygun adımlar attığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlama yapıp buna uyum sağlamaya çalışmak isteyebilirsiniz. Planın dışına çıkmak, sadece sorumluluklarınızı yerine getirmediğinizde değil daha fazlası için uğraştığınızda da söz konusu olabilir. Tüm günlerinizi, bir sonrakini düşünmekle geçiremezsiniz; kalbinize ve çevrenize kulak verin. “Aldım Kabul Ettim” der misin?

7 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal anlamda derin düşünceler içinde olabilirsiniz. İçsel bir yolculuk yapmak ve duygusal dengeye ulaşmak için zaman ayırmak önemli olabilir. Kendinizle ilgili olumlu değişiklikler yapma fırsatınız olabilir. Ayrıca, yakın ilişkilerde anlayışlı ve hassas bir yaklaşım sergilemek, ilişkilerinizi güçlendirebilir. İş hayatında ise projeleriniz için destek alabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için cesaretli olun. Sağlık konusunda ise bedeninizi dinlemeniz ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için zaman ayırmanız önemli olabilir. Kendinize zaman ve özen göstererek, dengeyi sağlayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

7 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz yere para harcamamak için evinizdeki tadilat işlerinizi kendiniz halletmeye çalışıyorsunuz. Bu ay maddi açıdan daha kontrollü olmak istiyorsunuz. Uzun zamandır ilişkisi olan Yengeç burcuysanız, partnerinizle her konuda birbirinize destek vermeniz aranızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu gösterecek.

7 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde tuttuklarınızı artık paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu sorumluluğu uzun süre taşımak sizi yorduysa kendinize bunu bir daha yapmamak için söz verin. Duygularınız paylaşın. Paylaşın ki içsel sıkıntılar yerini huzura bıraksın. 

7 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim yönünden hareketli bir gündesiniz. Bilginin kaynağına inmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularda eğitim almak isteyeceğiniz zamanlar var. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel hassasiyetiniz ön plana çıkabilir. Cesaret göstereceğiniz olaylara girişebilirsiniz. Ticari faaliyetler içinde olabilirsiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi verimli hissettiğiniz her alanda biraz daha sosyalleşme fırsatı yakalayabilirsiniz. İşlerinizden başınızı biraz kaldırın ve çevrenizdeki güzelliklere odaklanın.

7 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnen yorgun olman mümkün. Arkadaşlarınla daha çok sosyalleşmek için istekli olmak bu yorgunluğun geçici olmasını sağlayacak. Dikkatini keyifli şeylere yoğunlaştırmak işlerine odaklanmanı da kolaylaştırabilir.

7 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle partnerlerle veya ilişkilerle ilgili iletişim için ümit verici. İnsanlar durumun diğer tarafını görme konusunda normalden daha istekli görünüyorlar. Ne mutlu ki, birisini bir konuyu açmaya teşvik edebilir ya da aklınıza yük olan bir konuyu güvendiğiniz biriyle ifade etmeyi, hoş bir rahatlama yöntemi olarak seçebilirsiniz. Güne nezaket ve hassasiyetle yaklaşmak en iyi seçeneğiniz gibi görünüyor. Ayrıca bunu zihinsel düzeyde bir ara gün olarak da değerlendirebilirsiniz. Kendinize hayal kurma ve yaratma özgürlüğüne izin vermek şu anda özellikle ödüllendirici olabilir. Özel bir şeyin hayalini kurabilmek için yalnız zamanın tadını çıkarabilirsiniz ve çalışmalarınızı ve fikirlerinizi paylaşmak için ilham verici bir zaman olabilir.

7 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ilginç yeni fırsatlar var hayatında. Kariyerde ilerlemeler var. Bu sayede hayatını şimdi değiştir. Bazen çok çabalamak gerekebilir. Yoğun ve hareketli bir döneme girebilirsin mesela. Her ne kadar çabalayıp hayal kırıklığı yaşasan da kendine inanmalı ve ertelemeleri bırakıp hızlıca tekrar tekrar çabalamalısın bugün.

7 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

7 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yakın çevre, eğitim, seyahat konuları ön plana çıkabilir ve partnerinizle ortak kararlar alabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

7 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda her şey yolunda gidiyor fakat hala birtakım endişelerden kurtulamıyorsunuz. Temkinli ve dikkatli olmanız sizin yararınıza olacak. Kariyerinizle ilgili gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğiniz istekleriniz gerçekleşiyor. Bunun için kurmanız gereken düzen için acele etmeniz gerekir. Projelerinizi gerçekleştirirken kendinize olan güveniniz yeterli. Alacağınız yardımlara güvenmemelisiniz, aksi takdirde sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Para sıkıntınız uzun ömürlü değil! Kafeinli içeceklerden uzak durun.

7 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>