Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri belli ettiğiniz sürece herhangi bir problem yaşanmayacak. Hata yapmamanız gerekiyor.

Adım atmak istediğiniz konularda daha başarılı adımlar atabilirsiniz. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine odaklanacak ve başarıya ulaşacaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Kontrollü olmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini ispatlamak, sahip olduklarınızla değil, vizyonunuzla mümkün olur. İşinize, hayatınıza ya da sevdiklerinize kattığınız değer ve anlamı önemsemelisiniz. Şekil, anlamın önüne geçtiğinde zarar edersiniz. Bugünü, anlamı ön plana çıkararak kazançlı bir gün ilan edin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçinizdeki duyguları dengelemek için zaman ayırın ve kendinize özen gösterin. Aile ve yakın ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Bugün insanların duygusal ihtiyaçlarına destek olmak size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani çıkacak hastane işleri gününün planladığın gibi ilerlemesine engel olabilir. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan hoşlandığın kişinin seninle sosyal medya üzerinden iletişime geçmeye çalışması karşısında heyecanlanabilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin ailesini yeterince samimi bulmadığını fark edebilirsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize güvenin ve sizi mutlu eden insanlarla vakit geçirin. Güvenilir bir çevre oluşturmak ve sınırlarınızı korumak önemlidir. Hedeflerinize ulaşmak için disiplinli ve istikrarlı olmalısınız. Motivasyonunuz, beklentileriniz ve çabalarınız aynı doğrultuda olduğunda kazanan siz olacaksınız.

7 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalar ve masraf içeren konulara dikkat etmek lazım. Elinizdeki kaynakları daha iyi kullanmaya bakın.

7 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve enerjinizin yükseleceği bir evreden geçiyorsunuz. Duygusal açıdan kendinizi umutlu hissedeceksiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlarla güzel vakitler geçirebilirsin. Ancak keyfini bozabilecek ufak tefek aksaklıklar da kapıda olacak. Teknolojik aletlerin bozulması veya aksaması sana sıkıntı yaşatabilir. O yüzden dikkatli olmalısın.

7 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün kendinizi sıcak bir şekilde yansıtıyorsunuz ve başkaları da size çekiliyor. Finans, konfor ve güvenlik konuları ve gelirle ilgili haberler, fikirler ve araştırmalar için güçlü. Ayrıca yeteneklerinizi geliştirmek, maddi kazanç için hobiler edinmek ve belirli bir alanda kendinizi kanıtlamak için harika bir zaman. Para kazanmak veyapmak için yaratıcı fikirler geliştirebilirsiniz. Bunun yerine, daha uygulanabilir hale getirmek için bir fikri pratik ayrıntılarla detaylandırabilirsiniz. Şimdi düşüncelerinizde özellikle pratik ve makul olabilirsiniz. Bugün, disiplini normalden daha doğal bir şekilde kullanmak daha kolaydır ve para meselelerini veya işi tekrar yoluna koymak için güçlü bir arzu yaşayabilirsiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yengeçler, bugün ekonomik anlamda cesurca kararlar alma potansiyeliniz yüksek fakat daha önce düşündüğünüz ve size mantıklı gelen konularda adım atmanız daha yerinde olacaktır. Yeni gelişen gündemlere karşı temkinli olun.

7 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlar, maddi gelirleriniz ön plana çıkabilir. Sağlık, hastane konularında şifalanacaksınız. Ayrıca psikolojik olarak da ilahi koruma sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin kişisel özgürlüğüne karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün, bulunduğunuz şartları sorgulayabilir ve paylaşım içinde olduğunuz kişilerin farklı fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

7 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 23' 10" R
Ay
Boğa
06° 50' 32" R
Merkür
Akrep
07° 04' 25" R
Venüs
Yay
00° 34' 21" R
Mars
Yengeç
23° 16' 53" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 08" R
Satürn
Balık
13° 22' 21"
Uranüs
Boğa
26° 24' 21"
Neptün
Balık
27° 47' 46"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 02' 57"
Lilith
Terazi
12° 16' 56"
True Node
Koç
06° 35' 47"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>