Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Düşüncelisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Kendinizi ifade ederken her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Duygularınızı ve düşüncelerinizi doğru anlamda ifade etmenin yollarını aramalısınız.

Üstünüz olan kişilerle aranızda problemler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz süreci doğru yönetmeyi başarabilirseniz her şey daha iyiye gidecek.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olun. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı planlarınız alt üst olabilir, sonuçsuz kalabilir. Her şey bitmiş gibi düşünmemeli, kendinizi bile bile bir depresyona sürüklememelisiniz. Olmayanda ısrar size zaman ve enerji kaybettirebilir; farklı isteklerden çekinmemeli, kaçmamalısınız.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda kararsızlık yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızla iletişim halinde olmak, kendinizi anlamak ve duygularınızı net bir şekilde ifade etmek için zaman ayırmanız gerekebilir. Bugün planlarınızı esnek tutmak ve ani değişikliklere hazırlıklı olmak faydalı olacaktır. Önemli kararlar almadan önce iyice düşünmeli ve iç sesinizi dinlemelisiniz. Enerjinizi sevdiklerinizle paylaşmak, ruhunuzu beslemek için harcamak size iyi gelecektir.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan, istediğin verimliliği alamayabilirsin. Çevrendeki insanların hatalarını artık görmezden gelmek istemiyorsun. Keskin bitişler yapabilirsin. Belirsiz bir ilişkinin içerisinde olan bir Yengeç burcuysan, karşındaki kişinin sana uygun olmadığına karar verebilirsin. Kafein tüketimini azaltmanda fayda var.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetiştirme, büyütme becerinizi kullanacağınız başka alanlar araştırabilirsiniz. Değinilmemiş konularla ilgilenmek, insanların suskunluklarına uzanmak herkes için bir ışık yakabilir. Birilerinin bir şeyler yapmasını beklemek yerine o "biri" olabilirsiniz. 

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz. İşleriniz de önem verdiğiniz konuları en iyi hale getirmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Bazı konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Yakın çevrenizden yardım alabilirsiniz. Kardeşlerinizle paylaşım içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla fikirleriniz ile ilgili konuşabilirsiniz.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı olmalı ve bir şeyleri başarıp kendinizi kanıtlayana kadar bekleyebilmelisiniz. Daha duygusal hissettiğiniz bugünlerde duygularınızı karşınızdaki kişiler anlamayabilir.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların sana daha fazlasını, daha iyisini söz vererek seni kandırmalarına izin vermemelisin. Kendi araştırmalarını yapmalı ve olan bitene balıklama atlamamalısın bugün. Kandırılmaya müsait olabilirsin.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir arkadaş veya grupla bağları güçlendirmek ve ortak hedefler doğrultusunda işbirliği içinde çalışmak için özellikle destekleyicidir. Artık katkıda bulunmak, liderlik etmek ve rehberlik etmek daha çok fayda sağlar. Öğrendikleriniz ve paylaştıklarınızla canlanırsınız ve bir ilişki motive edici olabilir. Muhtemelen şu anda sizin gibi zorlukların üstesinden gelme konusunda kendine güvenen insanlarla, gerçekten destekleyici ve karşılıklı yarar sağlayan bağlantılar kurulabilir. Arkadaşlarınız, planlarınızı geliştirme isteği uyandırabilir ve girişimci bir ruhla dolarsınız. Bugün ilerleyen saatlerde, bazı içsel huzursuzluklar yaşayabilirsiniz ancak çaba gösterirseniz bunu olumlu bir şeye de dönüştürebilirsiniz.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal açıdan kendinize olan güveniniz artıyor. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak.. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji dolusunuz. Eğlenceli faaliyetler bu yaşam sevincinizi tatmin etmek için mükemmel bir yol olacak. Fiziksel açıdan son derece formda olduğunuzdan ağırlık egzersizleri yapabilirsiniz. Bu enerjinizi işinizle ilgili eski hayallerinizi gerçekleştirmede kullanın. Kendinize güveninizle başkalarını da etkileyerek, ihtiyacınız olan desteği kolayca kazanabileceksiniz. Başarı sizi bekliyor.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilir ancak beklenmedik krizler yaşanabilir. Gününüz harika geçsin.

1 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

1 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 52' 08" R
Ay
Akrep
09° 33' 35" R
Merkür
Aslan
28° 18' 06" R
Venüs
Terazi
11° 35' 29" R
Mars
Yengeç
01° 55' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 11"
Satürn
Balık
16° 02' 24"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 57"
Lilith
Terazi
07° 49' 27"
True Node
Koç
06° 41' 52"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>