Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tahammülsüzsün Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aktif enerjiler içerisindesiniz ve bu da birlikteliğinizden yana sorun ve sıkıntı yaşamayacağınız anlamına gelmekte. Birlikteliğiniz yoksa da girişimlerde bulunmaktan kaçınmayacaksınız. Aşk hayatınızı güzelleştirmek adına her adımı atmak isteyebileceğiniz bir güne giriyorsunuz.

Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Tüm gelişmeleri yakından takip etmek isteyeceksiniz. Güzel gelişmeler yaşanabilir.

Maddiyatla ilgili konularda rahat etmek adına girişimlerde bulunacaksınız. Parasal alanda güvence içerisinde olmanızın önemli olabileceği bir güne giriyorsunuz. Hızlı ancak dikkatli hareket etmelisiniz. Para harcamaktan zevk alıyor olabilirsiniz ancak tutumlu da olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim hayatınıza yeni konular ekleyin, pişmanlıklarınızı çözüme odaklanarak yenin. Maddi ve manevi açıdan güçlenebileceğiniz bir gün olabilir. Finansal yatırımlar,değişimi gibi konularda kontrollü adımlar atın, aşırı cömertlikten kaçınmanızda fayda var.

2 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak rahatlayabileceğin ve kendini iyi hissedeceğin bir gün olabilir. İletişim becerilerin yüksek olacak ve çevrendeki insanlarla daha kolay anlaşabileceksin. Fakat, duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsin, bu yüzden kendine iyi bakmalı ve iç huzurunu korumalısın. Aile ilişkilerinde de olumlu gelişmeler yaşanabilir. Etrafındaki insanlara karşı anlayışlı ve sabırlı olmak sana olumlu geri dönüşler sağlayacaktır.

2 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin sanatçının konser takvimine bakarak en uygun güne bilet almak isteyebilirsin. Birbirinden haz etmediğini bildiğin kişileri yan yana görmek seni şaşırtacak. Artık ikiyüzlü insanlara tahammül edemediğini fark edeceksin. Evli bir Yengeç burcuysanız, eşinle ortak paylaşımlarınızı arttırmak isteyebilirsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel dünyanızı keşfetmek ve duygusal derinliklere inmek isteyebilirsiniz. Bu konuda kendinizi dönüştürmenize yardımcı olacak güçlü duygusal deneyimlerle karşılaşabilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olun ve yatırımlarınızı gözden geçirin.  

2 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Ticari konularda gelecek yönünde yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Kişisel konularda zarar görebilirsiniz. Eğitimle ilgili işlerinizde fırsatlar söz konusu olabilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda konuşmanız gereken eksik kalmış konuları tamamladığınız bir günde olabilirsiniz. Aktiflik kafa karışıklığı getirebilir ancak iyi de gelecek.

2 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatın ile alakalı önemli kararlar alabilirsin. Bazı önemli insanlarla önemli şeyler konuşabilir ve bir karar alarak yoluna nasıl devam edeceğini şekillendirebilirsin. Ne istediğine dikkat etmen gerekecek bugün.

2 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi yolunuzu izleme ve kendi işinizi yapma arzunuz güçlü olabilir ancak öncelikle nereye gitmek istediğinizi belirlemeniz gerekir. Günün erken saatlerinde özgürlükle ilgili sorunlar ön planda olabilir ancak gün ilerledikçe yavaşlamayı ve sezgilerinizle bağlantı kurmayı daha fazla kabul edersiniz. Planlar yapma ve olasılıkları hayal etme konusunda harika bir formdasınız; kendinizi geliştirmek istersiniz. Öğrenme ve büyümeye tamamen açıksınız. İletişimler konusunda, zor kavramları kelimelere dökmek her zamankinden daha kolaydır ve yüksek düzeyde empati göstermeniz sizi takdir edilen biri yapar.

2 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararsızlıklar peşinde olabilirsiniz. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz de artıyor. Yaşam boyunca mantıktan ayrılmayan bir yapınız olduğu için, içinizde yaşadığınız bazı kıpırdamalara bir anlam vermekte zorlanabilirsiniz.

2 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

2 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerle ilgili şanslı olacaksınız. Gününüz harika geçsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Bugün, görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız.

2 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 20" R
Ay
Akrep
09° 23' 41" R
Merkür
Aslan
28° 17' 01" R
Venüs
Terazi
11° 34' 28" R
Mars
Yengeç
01° 54' 58" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 28"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 59"
Lilith
Terazi
07° 49' 21"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>