Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

İçinde bulunduğunuz durumlar sizi zorluyor olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Doğru olan ne ise, ona yönelmeniz gerekmekte.

Daha kontrollü olmaya çalışın. Enerjiniz yüksek ve bu da hata yapabileceğiniz anlamına geliyor. Adım adım ilerlemeye devam edin.

Parasal koşulları lehinize çevirme şansınız var. Odaklandığınız sürece sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin verdiğiniz emeğin tersini veren, yaptıklarınızın tersini gösteren insanlardan uzak durmalısınız. Kendinizi zorlamaya, sabrınızı yormaya gerek olmadığını günün sonunda tek başınıza kaldığınızda anlayabilirsiniz. Bugün, tek başınıza kaldığınız anlar için daha iyi ve sevindirici planlarınız olması için kendinize bir söz verin ve ona sadık kalın.

5 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün siz Yengeç burcu olanlar için iletişim konuları ön planda olabilir. Kendinizi açık ve net ifade ederek, duygularınızı karşınızdakine aktarmakta zorlanmayacaksınız. Özelliklehayatınızda yeni projeleri veya fikirleri paylaşmak için bugün uygun bir gün olabilir. Ayrıca sevdiklerinizle yapacağınız keyifli sohbetler sayesinde ilişkilerinizde daha sağlam temellere sahip olabilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

5 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yatırım yapma planlarını devreye sokmak istiyorsun ancak risk içeren adımlar atmamaya özen göstermelisin. Detaylı düşünüp hareket edersen kazançlı çıkacaksın. Uluslararası bir firmada çalışan Yengeç burcuysan üst üste gerçekleşecek olan seyahatler seni yoracak. Bir araya geleceğin kişilerle başarılarını konuşurken mütevazı davranmayacaksın.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi sorumluluklarınız olabilir. Her birini yerine getirme konusunda üstün bir çaba gösterirken kendinize zaman ayırmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Önceki zamanlarda bunu yapmadığınız yaşadığınız fiziksel ve psikolojik sorunların tekrarlanmaması için bugünü geçmişten ders çıkarma günü ilan edebilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerine zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi daha fazla etkilemeye başlayabilir.

5 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı bugünlerde sürekli bir araştırma halinde olabilirsiniz. Bu kadar kuşkucu olmanızı gerektiren bir durum yok.

5 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendine yeni hedefler koymak ve önceki hedefleri gözden geçirmek sana güzel bir etki getirebilir bugün. Hayatında neyin yolunda gidip neyin gitmediğini görmek, daha dikkatli adımlar atmanı sağlayacak bugün.

5 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bu günlerde sohbetleriniz genellikle verimli geçiyor ancak bugün olası yanlış anlaşılmalar ve düşüncesizce yapılan yorumlar gibi bazı zorluklar olabilir. Nitekim, bunların üstesinden gelmek için gücünüz ve dayanıklılığınız var. Bugünün enerjileri, arkadaşlıkları veya bağlantıları güçlendirmenin veya geliştirmenin yollarını keşfetmek için güçlü. Aktif olarak uyum sağlamak, işbirliği yapmak ve birlikte çalışmak için iyi bir zaman. Ayrıca günlük yaşam ve rutinlerle ilgili hedeflerinizi karşılamak için iyi bir konumdasınız. Şu anda yaptığınız işin geleceğinize gerçekten katkıda bulunan bir şey olduğu konusunda hoş bir his var. Bir liderlik rolü üstleniyor olabilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın çevrenize dair sorumluluklarınızın kendini hatırlatacağı bir gün. Uzun zamandır kendinize dönmüştünüz, bugün ihmal ettiklerinizi hatırlama vakti. Bağlarınız güçlendikçe hayatın her alanında daha başarılı olduğunuza şahit olacaksınız.

5 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

5 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi duygusal olarak iyi, enerjik hissedebilirsiniz. Seyahat, eğitim alanlarında kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

5 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hareket dolu bir gün. Düşüncelerinizde fazla idealist davranacaksınız. Başkalarının hakkınızda düşündüklerini önemsemeyecek ve yapacaklarınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyeceksiniz. Macera yaşama hissiniz yoğun olmasından dolayı, elektriğinizin tuttuğu kişilerle duygusal başlangıçlar yapabilirsiniz.

5 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>