Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2013, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlar hala devam ediyor. Sevgilinizle ne kadar konuşsanız da bu sorunları ortadan kaldırmayı başaramadınız. İlişkinizde ayrılık gibi bir durum gerçekleşebilir.

İş yaşamınızda sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Tamamlamadığınız yada ihmal ettiğiniz işlerle uğraşabilir ve oldukça yorulabilirsiniz.

Maddi konulardaki endişelerinizde haklısınız. Bugün yatırım konularında birileriyle görüşebilir ve onların fikirlerini alabilirsiniz. Harcamalarınızı kısmanızda fayda var.

Bugün yapacağınız ödemeler yüzünden maddi durumunuzda bir bozulma olabilir. Hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihinsel olarak oldukça aktif olacağınız ve bir çok düşüncenizi somutlaştıracağınız bir gündesiniz. Pişmanlık duyduğunuz yada kendinizi suçlu hissettiğiniz konular olabilir. Bu konularda bugün kendinizi rahat hissedecek ve kendinizle barışık olacaksınız. Akşam saatlerinde bir davete katılabilirsiniz.

8 Aralık 2013, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar  günümüz, Ay, Balık burcu geçişiyle başlıyor.  Yüreğimizin içinde sanki bir nehir sakınca akıp gidiyor.  Hayatı hem olumlu yanlarıyla hem de bu enerjinin moral desteğiyle hoş bir şekilde ele alabiliriz. Sizi başka insanlarla irtibatta bulunmaya ve onları kardeşçe selamlaya çağıran yöneticiniz Ay, çevrenizdeki insanların görüşleri, hayata bakış açıları ne olursa olsun onları sevgiyle kucaklamanızı sağlar. Saat 15:16 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. İdeallerinizin peşinden gitme arzunuzu bu enerji yükselticidir.  Dış dünyadan yansıyan zorlukların, hayallerinizin önünde set oluşturmasına izin vermemek gerekiyor. İnanmak başarmanın yarısı ise, o zaman kendiniz için en güzelini düşlemenizde yarar var.

8 Aralık 2013, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bugün, bilinçaltınız oldukça yoğun ve zamana ihtiyacınız var. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz. Bugün, sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız.

8 Aralık 2013, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde kafanızdan geçen gerçek fikirleri ya da duygularınızı karşı taraftaki kişilerin bilmesini sağlamalısınız. Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

8 Aralık 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

8 Aralık 2013, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SÜRPRİZLERDEN keyif alacak ve ilginç bir gün geçireceksiniz. Gün içindeki olaylar isteklerinizi belirlemenize yardımcı olacak.

8 Aralık 2013, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

8 Aralık 2013, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 17" R
Ay
İkizler
05° 16' 56" R
Merkür
Başak
23° 29' 00" R
Venüs
Terazi
29° 38' 01" R
Mars
Yengeç
10° 25' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 42"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 55"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 08"
Lilith
Terazi
09° 27' 39"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>