Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi daha özgürleştirme arzunuz, yine karşılıklı anlaşmalara bağlı. Tek taraflı davranamazsınız. İlişkinizde kendinizi bağlanmış hissettiğiniz konulara fazla tepkimecilikle yöneliyorsunuz.

Önümüzdeki günler içinde sizin olumlu anlamda ön plana çıkabileceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Zararsız ya da önlenebilir küçük zaaflara biraz daha esnek yaklaşabilirsiniz.

Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz. Tasarruf konularında biraz gevşeksiniz, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir.

Bir konuda size verilen güveni karşı tarafa kolay kolay veremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı önemli konularda şansınıza dayadığınız umutlar, etrafınızdakileri şaşırtıyor. Başka konulardaki umutlarınızı da onlar kadar diri tutabilirsiniz. Bugünlerde ilişki konularında yeni kazanımlar söz konusu olabilir. Bu akşam arkadaşlarla bir araya gelme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, arkadaş çevrenizde de bir canlılık kaynağı oluyor.

3 Mart 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Koç burcu etkisi altında yeni haftamız başlıyor.  Eviniz, ailevi ilişkileriniz ve duygu dünyanızla ilgili konularda, dikkatli yaklaşımlarda bulunarak, ancak kendinizden taviz vermeden bunu yapmanız yerinde olur. Başkalarının sizden beklentileri  bir hayli fazla olur.   Saat 11:14 Ay-Jüpiter görünümü, kişisel kararlarınızı iyice incelemeniz, doğru ile yanlışı birbirinden ayırmanız gerektiğini gösteriyor.   Saat 11:50 Ay-Uranüs kavuşumu, baskılar karşısında rahatsız olduğunuzun işaretçisidir. Toplumsal kurallar, dayatmalar, kısıtlamalar,  kendinize özgü biçimde hareket edememek isyan etmenize neden olabilir. Bir çıkış yolu bulmaya ve bu baskılardan kurtulmaya çalışabilirsiniz.   Saat 15:47 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda sizi biraz zorlayabilir. O nedenle sakin davranmak pek kolay olmaz. Özellikle ilişkide, bir taraf baskın davranmaya çalıştığında canımız sıkılır. Sağlığımızla alakalı konulara özen göstermemizde yarar görüyorum.   Saat 21:15 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm sağlam olan ilişkileri kuvvetlendiricidir. Ayakları sımsıkı yere basan, gerçekten kendine tam anlamıyla güvenen bir partnerle olmak size güven kazandırır. İlişkinin özündeki samimiyet ve dürüstlük sizin için her zaman kıymetli olmuştur. Problemleri olan çiftler için bu enerji, adil ve tarafsız bir şekilde düşünülmesi halinde her sorunun altından kalkılacağını garanti eder. Cinsel uyum, beraberliğin devamı için tabii ki gereklidir. Ancak bugünkü görünüm, sevgi birliği ve anlaşmanın çok daha kıymetli olduğu gerçeğini vurgulamaktadır.   Sevgiyle yol alabileceğimiz, kötülüklerden uzak duracağımız  bir hafta  geçirmemiz dileğimle,

3 Mart 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşündüğünüz olayları çevrenizle paylaşmaktan zevk alacağınız bir gün. İletişim konusunda sıra dışı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün Ay Koç'ta ilerlerken ,yakın ilişkilerinize renkli fakat dağınık bir hava verebilir. İlgi alanlarınız çok fazla ve geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Bugün, tercihlerinizi doğru yapmalısınız.

3 Mart 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz. Dikkatli hareket etmelisiniz ve algılarınız açık olmalı ilginç bir Mart ayı sizi bekliyor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Düzelmek üzere durağanlaşacak olan Merkür iki gün içinde bir noktadan diğerine ilerlemenin daha kolay olabileceği normal günlere geçişimizin de habercisi. Bilgi karışıklığı, ulaşım ve iletişim problemleri sona ermek üzere. Gün içerisinde maddi başlıklı konular ön plana çıkabilir. Sabah saatlerinde hareket etmekte zorlanabilir, stres veya baskı altında hissedebiliriz, engellenmişlik hissinin ön plana çıkacağı dakikalarda olacağız. Akşam saatlerinde ise yardımlaşma ve empati yapma temaları ön planda ya da spiritüel konulara ilgi duyabiliriz.

1 Mart 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedefler ve hedeflerinize bağlı sorumluluklar ana gündeminiz olabilir. Hedeflerinize ulaşma konusunda kendinizi son derece güçlü hissedebilirsiniz. Sizi durdurmak nerdeyse imkansız olacak. Hedeflerinize ait sorumluluklarınız konusunda da oldukça dayanıklı ve planlı davranacaksınız. Sizinle hemfikir olmayan üstleriniz bile bu kararlı ve net tavrınızın etkisi altına girebilir.

3 Mart 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAM enerjisi yüksek kişiler ile karşılaşabilir ve onlardan çok etkilenebilirsiniz. Böylece kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

3 Mart 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili bazı gelişmeler, bugün kendinizi biraz güvensiz hissetmenize neden olabilir. Ortak kullanılan parasal kaynaklar üzerinde gereğinden fazla düşünürseniz, karamsarlığa kapılıp herşeyi olduğundan çok daha kötü algılamaya başlayabilirsiniz.

3 Mart 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>