Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissetmenize rağmen küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle sevdiğiniz insanla aranızda sizi rahatsız edecek konular gündeme gelebilir ve gerginlikler yaşamanıza yol açabilir. Duygularınız sizi yanıltabilir bu sebeple bugün duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. Alacağınız kararlarda soğukkanlı olamaya çalışmalısınız. Bazı beklentilerinizde gecikmeler olabilir.

İş yaşamınızda genel olarak yoğunluk yaşayacağınız ve bu yoğunluğun size strese sokacağı bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda bazı gerilimler ortaya çıkabilir ve bunlara karşı sert tepkiler göstereceksiniz. İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Bugün yeni bir konuda girişimde bulunmayın.

Maddi konularda daha çok hesaplı davranmanıza rağmen beklemediğiniz bazı masraflarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle ihtiyaçlarınız ön plana çıkacak ve masraflara girmenize yol açacaktır.

Beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal ilişkilerinizde sıkıntılı konular gündemde. Gelir gider dengesine ve borç alacak konularında dikkatli olmakta fayda var. Bazı sorunlarla baş etmeniz gerekebilir.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler burcunuz üzerinde seyrini sürdüren Ay, Saat 04:19 da, Neptün ile olumlu bir görünüm yaparak gün içinde sevdiklerinize bugün daha fazla düşkün olmanızı sağlıyor. Sahip olduğunuz değerlere hiç kimsenin söz söylemesine izin vermezsiniz. Onların güvende olduğunu bilmek gurunuzu okşayabilir. Etrafınızdaki insanları yatıştırabilir, birbirleriyle daha iyi anlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Saat 16:42 Ay-Pluto görünümü, partnerinizle aranızdaki meseleleri farklı yönde ele almanıza, bu yüzden bazen eşinizin baskıda bulunmasına neden olsa da, her iki taraf da ilişkinin devamı yönünde kararlıysa, sorunlar aşılır. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünümü,hayatınız, evliliğiniz veya uzun süreli ilişkiniz, geleceğinizle alakalı konularda güven içinde yaşamak isteğinizi işaret ediyor. İster istemez her durumu kontrol altına almaya çalışırsınız. Başkalarının sizi onaylamasından hoşlanırsınız. Buna karşı gelen olursa kendinizi reddedilmiş hissedersiniz. Kazancınız bereketli, sağlığınız yerinde olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

8 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnternet üzerinde, arkadaşlarınla ilgili bir konuşma yapabilirsin. Hayatından bazılarını çıkarman gerekecek.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerinizde sıkıntılı konular gündemde. Gelir gider dengesine ve borç alacak konularında dikkatli olmakta fayda var. Bazı sorunlarla baş etmeniz gerekebilir.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eşinizden beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Gün içinde sakin kalmalısınız. İlişkilerde tartışmalardan kaçınmalısınız. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Duygusal dalgalanmalar sizi zorlayabilir.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat edin!

8 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve para konularında iletişiminizin artacağı bir dönem başlıyor. İş ve sosyal çevrenizden güçlü kimselerle bir araya gelebilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Maddi konularda pazarlıkların, anlaşmaların hızlanacağı bir dönem söz konusu olabilir. Konsantre olmakta, derin ve kapsamlı düşünmekte zorlanmayabilirsiniz.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel imajınızda, hedeflerinizde ve odak noktası olarak belirlediğiniz konularda atılım yapabilirsiniz. Tüm bu başlangıçların teması, aile veya kendi organizasyonunu kurmak üzerine odaklanacaktır.Kendi iç dünyanıza dönüp değerlendirme yapma şansına da sahip bulunuyorsunuz. Anaç duygularınız artabilir. Çocuklarınızla ilgilenmek, sevgi, karşılıklı anlayış, öz güven ve merhamet gibi temalarla gününüzü huzur içinde geçirebilirsiniz. İnançlarınız ve çevrenize saçtığınız merhamet duygularınızla huzuru deneyimleyebilecek bir yapıdasınız.

8 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir türlü karar veremediğiniz konularla ilgili çok hoş gelişmeler meydana gelecek. Ancak, karar vermek için henüz erken. Yakın akrabalarınız ve dostlarınızın desteğini alabilirsiniz. Enerjik ve istekli davranacaksınız.

8 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>