Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ailenle Hasret Gideriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceksiniz. Şartlara uygun hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Olumsuzlukların tamamen geride kalması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

Gelir ve gider arasındaki uyumsuzluk sizi fazlasıyla zorlayabilir. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konuları bir çıkmaza dönüştürmemelisiniz. Ne hissettiğinizi bildiğiniz zaman hayatınızı planlamak da kolay olacaktır. Bugün sizi neyin mutlu ettiğiyle ilgilendiğiniz kadar o mutlu eden konu için neler yapacağınızla da ilgilenmelisiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan biraz hassas olabilirsiniz. İç dünyanızda bazı karmaşık hisler yaşayabilirsiniz, bu nedenle dikkatli olmanızda fayda var. İçsel denge ve huzurunuzu korumak için kendinize zaman ayırmanız önemlidir. İletişim konularında başarı elde edebilir ve sorunları çözmek için duygusal zeka ve empati kullanabilirsiniz. Bu süreçte, duygusal sınırlarınızı belirlemek ve kendinizi korumak da önemlidir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek, size iyi gelecektir. Genel olarak, bugün duygusal dengenizi korumak ve kendinizi ifade etmek için çaba harcamalısınız.

2 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yengeç burcuysan, partnerinle iletişim kurarken sorunlar yaşayabilirsin. Partnerini yargılamak yerine onu anlamayı tercih etmelisin. Aile büyüklerini arayarak onlarla hasret ediyorsun. Seni şaşırtacak bilgiler öğrenebilirsin. Uykusunuz kalman ve işlerine yeteri kadar özen göstermemek patronun gözünden kaçmıyor.

2 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik özgürlüğünüzü elinizde tutmanız size büyük avantaj sağlayabilir. Bu durumun hayatınızda psikolojik iyileştirmeler yapması, paranızı ve bunu kazanmanızı sağlayan insanları doğru anlamakla mümkün olacaktır. Minnet borcunuzun olduğu kişilerle görüşmeniz gerekebilir.

2 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız şeylere zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda destek görebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için fırsatınız olacak. Ortaklı konularda mücadele gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde harekete geçebilirsiniz. Gün içinde tamamlanması gereken işlerde kendinizi gösterebileceksiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutlu bir aile hayatın sayesinde duygusal ve maddi ihtiyaçların karşılanıyor. Seni hayatta tutan güvenilir ilişkilerin var. Ayrıca başarıya yol açacak yeni parlak fikirler var, kendine güven. Hayatına yeni biri giriyor ya da bir ilişki yeni bir seviyeye taşınıyor. Bu sayede artan psişik kabiliyetlerin var. Çok mutlu bir aile hayatı ve finansal güvence seninle bugün.

2 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eline güzel paralar geçebilir. Bu parayı harcamadan önce dikkatle düşünmen gerekecek. Kendine yatırım yapmaya çalışmalı ve geçici heveslerle paranı çarçur etmemelisin.

2 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün hayatınızda spontanlığa ve eğlenceye biraz yer açmalısınız. Şimdi biraz perspektif kazanmak için mükemmel bir formdasınız. Ayrıntıların, genel anlamından daha az önemli olduğunu görebilirsiniz. Etkileşimleriniz muhtemelen rahatlatıcı ve iyileştiricidir veya biraz alışılmışın dışında olup merak uyandırmaktadır. İlişkilerde barışma ve birbirini kabul etme çabaları odak noktasında ve başarılı olabilir. Bugünün enerjileri her türlü yaratıcı arayış için harikadır, özellikle de uyum ve denge duygunuz çok güçlüdür.

2 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıkıntılı durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Anlaşılabilir adımlar atmanızın her açıdan daha önemli ve belirleyici olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

2 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

2 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, hobi veya çocuklarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz ancak sosyal çevrenizle ilgili bazı durumlar sizi zorlayabilir. Gününüz güzel geçsin.

2 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size karşı olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizin geleceği sizi korkutuyor. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Beklenmedik biryığılmasıyla karşı karşıya kalmanız söz konusu. Güne organize şekilde başlamazsanız, akşamın geç saatlerine kadar çalışmanız gerekebilir. Ortaya çıkabilecek risklere karşı hazırlık yapmanız gerekiyor. Borç isteyen arkadaşlarınız ya da size borcu olan kişilerle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.

2 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 33' 26" R
Ay
Koç
09° 21' 05" R
Merkür
Başak
16° 25' 52" R
Venüs
Terazi
25° 00' 02" R
Mars
Yengeç
08° 18' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 44"
Satürn
Balık
15° 12' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 52"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Oğlak
29° 45' 57"
Chiron
Koç
22° 20' 26"
Lilith
Terazi
09° 02' 24"
True Node
Koç
06° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>