Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Emeklerin Fark Ediliyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade etmek için de biraz daha beklemede kalmanız gerekebilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün. Süreç içersinde sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermenin yollarını aramalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı olumsuzluklar gündeme gelebilir. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece aslında pek sorun yaşamayacaksınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hissettiklerinize sırtınızı dönmeyin. Bugün olduğunuz kişi için verdiğiniz emekler sayesinde yeni hayaller kurabildiğinizi unutmamalısınız. Hayatınızdaki her tecrübeyi, her hikayeyi ve her insanı bu şekilde değerlendirdiğiniz zaman bazı sorunların gözünüze eskisi kadar büyük gelmediğini fark edeceksiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Burcunuz üzerindeki enerjilerden doğru anlamda yarar sağlama şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun üstesinden gelebileceksiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin de istediğiniz gibi sonuçlanma ihtimali var. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmayın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yengeç burcuysan, partnerine yapacağın sürprizler ilişkinize heyecan katacak. İlişkinizin ilk günlerine dönmek seni mutlu ediyor. Yönetici olarak çalışan Yengeç burcuysan, işine verdiğin emekler üstlerinin gözünden kaçmıyor. Emeklerinin karşılığını almak işine karşı olan motivasyonunu arttırıyor.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü daha keyifli geçirmek, biraz dinlenmek daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Bu sizi heyecanlandıracağı için aklınıza gelen yeni fikirleri kullanmak daha kolay olacaktır. İletişimde etkileyici olabilir, dikkatleri üzerinizde çekebilir, yenilikçi tutumunuzla başka insanlara da ilham olabilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda oldukça heyecanlı olabilirsiniz. Yaratıcı konulara daha açık bir gündesiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda maddi konularda ve insanlarla ilişkilerinizde ferahlık yaşayacağınız, paranın hiç beklemediğiniz yerden geleceği bir gün.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenden negatif bir enerji alabilirsin. Ortada konuşulmuş bir şey yokken kendini gergin hissedebilirsin. Bu kişilerle tartışmaya girmeden, dikkatini başka yöne vermen gerekebilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, önemsediğiniz insanlarla yapacağınız görüşmeler bugün dikkat çekici olabilir ve kendi duygularınızı ve fikirlerinizi daha net görmenize yardımcı olabilir. Bu süreçte birinin bakış açısına dair yeni bir anlayış kazanabilirsiniz ve bu eğitici olabilir. Merakınızı uyandıran ve size daha fazla öğrenmeniz veya daha yaratıcı düşünmeniz için ilham veren kişilere yönelirsiniz veya doğal olarak onları çekersiniz. Zorlukların üstesinden gelebilir veya çatışmaları arkanızda bırakabilirsiniz. İlişkiler daha basit hale gelir ve işlerin iyi gittiğini hissedersiniz. Benzer hobilere veya ilgi alanlarına sahip insanlarla bağ kurmak için iyi bir zaman olabilir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Farklı düşüncelerinizi çevrenizle paylaşmak istiyor ve bu konuda ısrarcı bir tutum sergiliyorsunuz. Bugün, güven verici bütünleşmelere önem veriyorsunuz. İdeallerinizi özgüvenli bir şekilde savunmak zorunda kalabilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, hobi veya çocuklarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkide olduğunuz kişinin tamamıyla kendisine ve çıkarlarına yönlenmiş olması, ilişkinizdeki eşit şartların kaybolmasına ve mutsuzluğa yol açabilir. Herkesin bir şansa daha sahip olması gerektiğini unutmamalısınız. İş ilişkilerinizde uyum içinde olacaksınız. Kendinizden daha çok başkalarını önemsemeniz mümkün. Bu durum, yaşayacağınız paylaşımlarda mutlu olabileceğinizi ve aşırı ilgi görmenizi ortaya çıkaracak. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin.

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>