Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Daha olgun adımlar atmak isteyeceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın.

Mesleki anlamda biraz daha tutarlı olmalısınız. Atacak olduğunuz her adımın önemli ve belirleyici olabileceğini unutmayın. Kontrollü olmanız gerekmekte.

Finansal olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Şartlara uygun hareket ettiğiniz sürece genel olarak pek sorun yaşanmayacak olması da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza yürüttüğünüz işleri büyütmek, yaymak isteyebilirsiniz. Şubeleşme, ortaklık, görev paylaşımı gibi konular gündeminizde olabilir. Hiç umut yok sandığınız anlarda size gelecek bir insan ya da bir öneri her şeyi değiştirebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde daha hassas olabilir, sevdiklerinizle daha derin duyguları paylaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda daha yaratıcı bir yönünüz ortaya çıkabilir. Ayrıca, duygusal konularda geçmişte yaşadığınız deneyimlerden dersler çıkararak daha sağlam adımlar atabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiye yeni başlayan bir Yengeç burcuysan, partnerinin bazı davranışları, “acaba ilişkiye başlamakla erken mi davrandım” diye düşünmene sebep olabilir. Duygularını açmak istediğin bir kişi varsa artık daha fazla vakit kaybetmek istemeyeceksin. Ertelediğin birtakım işler var. Akşam saatlerini bu işlerini tamamlayarak geçirebilirsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarınız alt üst olabilir, sonuçsuz kalabilir. Her şey bitmiş gibi düşünmemeli, kendinizi bile bile bir depresyona sürüklememelisiniz. Olmayanda ısrar size zaman ve enerji kaybettirebilir; farklı isteklerden çekinmemeli, kaçmamalısınız. 

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda tekrardan düzenleme getirebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yengeç'ler bugünlerde flört seçeneğinin bolluğu ile sınanabilirler. Partnerinizin sizden anlayış bekleyeceği bugünlerde empati yeteneğiniz oldukça sınanabilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerginliklere ve sıkıntılara karşı dikkatli olmalısın. Kendini fazla yormamalı ve olayları acele ettirmemelisin. Kendine, daha dikkatli düşünmek için zaman tanıman gerekebilir. Acele kararlar almaktan kaçınmalısın bugün.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün yaratıcı, romantik veya eğlenceli bir uğraşa ekstra enerji harcamak için heyecan duyabilirsiniz. İletişim becerilerinizde, tutumunuzda veya başkalarına ulaşma ve onlarla daha anlamlı bir şekilde bağlantı kurma yeteneğinizde gelişmeler görebilirsiniz. Kendinizi ifade etmeniz için güzel bir destek elde edersiniz. Özellikle gün ilerledikçe, açılmanız kolaylaşır. Çekiciliğiniz artar ve sosyal durumlarda, kaynaşmada ve ağ oluşturmada özellikle iyi işler çıkarırsınız. Arkadaşlar veya mutluluk hedefleri keyifli dikkat dağıtıcı olabilir. Kişisel çekicilik ve karşılıklı olarak faydalı bağlantılar için güzel bir gün.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal inadınızı bir kenara bırakarak, yaşamınızda yeni bir bakış açısı geliştirin. Bazı değişimler yaşıyorsunuz ve düşünce bazında farklı istekleriniz var. İştahınızla ilgili denetime ihtiyacınız var. Aşırılıklardan vazgeçin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün para, kazançlar, maddi gelirleriniz ön plana çıkabilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zeki ve pratik yönlerinizi daha güçlü kullanacağınız bir gün. Özgürlüğünüzün önemli olduğunu çevrenize anlatmak için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. Bugün hızlı anlaşılmaya çok fazla ihtiyacınız var. Hırslarınızı sevdiğiniz işlerde kullandığınız zaman başarınız artıyor. İşinizdegüç birliğine ihtiyacınız var.

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 20" R
Ay
Akrep
09° 23' 41" R
Merkür
Aslan
28° 17' 01" R
Venüs
Terazi
11° 34' 28" R
Mars
Yengeç
01° 54' 58" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 28"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 59"
Lilith
Terazi
07° 49' 21"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>