Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dalgınsın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Duygusal olarak herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Odaklanma açısından problemler yaşanabilir. Sizden istenenlere en doğru şekilde cevap vermeniz gerekiyor. Hata yapmamaya çalışın.

Parasal durumunuz canınızı biraz olsun sıkabilir. Daha dengeli harcamalar yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanlı ve ciddi hissedebilirsiniz. Kurduğunuz düşlerin hayatınıza dahil olması adına bazı adımlar atabilirsiniz. Sosyal mecralardan öğrenecekleriniz, herkese hitap edebilmeniz için bazı püf noktalar gösterebilir.

9 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi bugün duygusal olarak biraz hassas ve belirsiz hissedebilirsiniz. İletişimde karşı tarafın duygularını da dikkate almak önemli olacaktır. Sevdiklerinizle vearkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için sabırlı olmalısınız. Bugün duygusal konularda dengeyi sağlamak için içsel denge ve sakinlik arayışında olabilirsiniz. Bu arada ailevi konular ön planda olabilir, sevdiklerinizden destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün sizleri bekliyor olabilir.

9 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yengeç burcuysan, işinle ilgili yaşanacak aksaklıklar seni zor duruma sokabilir. Mail gönderirken iki kere kontrol etmende fayda var. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin beklenmedik çıkışı ve açıklamaları seni şaşırtacak. Yakın arkadaşının yeni çevrelere dahil olmasıyla senden uzaklaştığını fark edeceksin.

9 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınıza yeni konular ekleyin, pişmanlıklarınızı çözüme odaklanarak yenin. Maddi ve manevi açıdan güçlenebileceğiniz bir gün olabilir. Finansal yatırımlar,değişimi gibi konularda kontrollü adımlar atın, aşırı cömertlikten kaçınmanızda fayda var.  

9 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Uğraştığınız işlerde bitişler yaşayabilişiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yaşadığınız sıkışıklıklar sizi tekrar organize etmeye itebilir. Öğlen saatlerinde sevdiklerinizle derin paylaşımlarda buluşmak isteyebilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farkındalığınızın yükseldiği bugünlerde geçmiş hatalarınızı 'eğer dikkatli bakarsanız' fark edebilir ve onları tecrübeye dönüştürerek tekrarlamayabilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine biraz vakit ayırmak ve açık havada zaman harcamak sana daha iyi gelebilir. Hayatında olan biten şeylerin seni biraz gerdiğini düşünebilirsin. Kendine güzel bir kaçış alanı oluşturman daha iyi gelebilir.

9 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konuşmalarınız heyecan verici, farklı ve ilham verici olabilir. Finansal durumunuza yeni ve taze bir şekilde yaklaşmanızı sağlayacak içgörüler kazanabilirsiniz. Düşünceleriniz olumlu ve konuşmalarınız iyimserdir. Yeni para kazanma fikirleri veyaplanları düşünebilirsiniz. İyi şeyleri kendinize çekiyorsunuz ve sezginizi kullanarak karmaşık sorunları daha kolay anlayabilirsiniz. Rahatlarken hayatınızı kolaylaştırmanın yeni yolları size gelebilir. Profesyonel hedeflerinizi ilerletebilecek değerli bilgiler keşfedebilirsiniz ve bu doğrultuda netlik kazanabilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Bugün hırslı bir gününüz.

9 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer uzun süredir hayata geçirmek için çalıştığınız bir projeniz varsa, şimdi bir atılım yapabilirsiniz. Ancak yine de, kaynaklarınızı etkin bir şekilde tahsis etmeli ve dikkatsizlik etmemeli ya da başarı sarhoşluğuna kapılmamalısınız. Çevrenizden gelecek yardım ve tavsiyeleri kabul edin, böylece çok daha farklı bir sonuç elde edebileceksiniz. Ancak kendi kabiliyetinizden de şüpheye düşmeyin, sandığınızdan çok daha önem taşıyabilir.

9 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz ve iletişim sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir gün sevgili yengeçler. Kendinizi olduğunuz gibi ifade edebildiğinizde ve duygularınızı dürüstlükle ifade ettiğinizde anlaşıldığınızı göreceksiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik, aklınızı karıştırabilir. Değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.

9 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>