Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Eylül - 23 Eylül

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konulara odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Hafta sonu yakın çevrenizle yaptığınız güzel planlar sosyal çevrenizi hareketlendirdi güzel haberler aldınız ve sevdiklerinizle bir arada olmak sizi çok mutlu etmiş olabilir. Bunların güzeletkileriyle de yeni haftanıza merhaba diyeceksiniz.

Çarşamba günkü ay tutulması müşterek para alanlarınızda gerçekleşecek. Parayla ilgili konularda çok daha fazla yardımsever olduğunuzu, diğer insanlara fayda sağlamayı sevdiğinizi fark edebilirsiniz ya da partnerinizin, eşinizin böyle olduğunu görme potansiyeliniz de var. Sevdiğiniz kişinin parasal konularda hesap kitap işlerini sizin gibi beceremediğini fark edebilirsiniz. İnsanlara fayda sağlamak adına elindekini, varını yoğunu çok rahat paylaştığını görebilirsiniz. Manevi tarafınızın çok kuvvetli olacağı önemli mesaj ya da rüyaların devrede olacağı bir dönem olabilir. Bu rüyalar öncü rüyalar olabilir, rüyalarınızda uçabilirsiniz, sanatsal yönünüz çok kuvvetli olabilir ya da kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Biraz hülyalı, dağınık, şaşkın, hangi yöne gideceğinizi kestiremediğiniz bir süreç olabilir. Bu ay tutulması bu konuları etkileyecek. Miras ya da nafaka gibi bir konunuz varsa gözünüzü dört açın. Çünkü görünmeyenin ardında başka bir konunun devrede olması parasal konularda size yanlış adımlar attırabilir. Vergiyle ilgili konuları bu dönem ertelemeyin. Bu işi bilen bir kişinin ele alması ve üzerinden de birkaç kez geçmesini de rica edin. Acil olunması gereken ameliyatlar, operasyonlar varsa ay tutulması zamanına denk getirmemek aklınızın bir köşesinde bulunsun. Uzun zamandır tahsil edemediğiniz paralar varsa bu paralar da bu ay tutulmasıyla hızlanabilir ya da bu dönem size söylenilenler bazı gerçekleri yansıtıyor olabilir. Bu dönem sponsorluk arayışı için uygun bir zaman dilimi olacaktır.

Güneş’in Uranüs’le olumlu bir açısı var. Para ile ilgili konularda şanslı bir süreçtesiniz esnek olmanız size çok şey kazandıracak ama hayata olumsuz gözlerle de bakmayı sanki seviyor gibisiniz. Olaylara çok tepki vermeyin. Merkür Jüpiter arasındaki olumlu açı sevdiğiniz insanlara verdiğiniz sözleri tutma konusunda sizi kararsız kılabilir. Söz verdiyseniz bunu yerine getirmelisiniz Hafta sonu Güneş’in Terazi burcuna geçişiyle iletişiminiz hızlanıyor yakın çevrenizdeki insanlardan faydalanmaya ve onlarla daha fazla vakit geçirmeye önem vereceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Eylül - 23 Eylül

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 52' 53" R
Ay
Yengeç
11° 34' 19" R
Merkür
Akrep
14° 00' 25" R
Venüs
Yay
06° 02' 07" R
Mars
Yengeç
25° 15' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 57" R
Satürn
Balık
13° 10' 41"
Uranüs
Boğa
26° 14' 53"
Neptün
Balık
27° 41' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 11"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Terazi
12° 46' 60"
True Node
Koç
06° 24' 22"
Son Güncelleme : 22/10/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>