Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2023

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 4 Aralık'ta Venüs'ün Akrep burcuna geçişi ile beraber bir şeylerin gerçeğe dönüşmesi ihtimaline daha çok yaklaşabilirsiniz. Bir yere gitmek, birbaşlatmak, kısa ya da uzun süreli yolculuklar planlamak, taşınma ya dadeğişikliği gibi konulara zemin hazırlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunları yapabilmeniz için maddi ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız geri dönüşler söz konusu olabilir, yeni kazanç kapıları açabilirsiniz. Yeni insanlarla görüşebilir, ortaklıklar kurabilir, bu kişilerin tecrübelerinden yararlanacağınız programlar oluşturabilirsiniz. Görüşmediğiniz, sıkı bağlarınızın olmadığı kişilerle de bir araya gelebilirsiniz. Eskiden yaşadıklarınızı düşünerek bugün geldiğiniz noktayı daha iyi anlayabilir ve geliştirebilirsiniz. Yurtdışı işlemleri, planlarınız, eğitimler gibi konuların evrak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kendinizi olduğunuz yerden daha ileriye taşıma dürtüsünü canlı tutmalısınız. Bu size yukarıda yazılanlardan daha fazlasını da sunabilir.

Bir süredir burcunuzda geri hareket eden Neptün, 6 Aralık itibariyle ileri hareketine geçerek taşları yerine oturtmanıza yardımcı olacaktır. Nelerle yüzleştiğinizi, nelerden kaçtığınızı, sınırlarınızın nereye vardığını yeterince gördüğünüz bir süreçten çıkıyorsunuz. Kendinize ve hayatınıza dair sorumluluklarınızı aksatmayacak bir plan içinde olmalısınız. İhtiyaçlarınızı dinleyin, gerektiği noktada uzman desteği alın. Bu süreç size kime güvenmemeniz gerektiğini açık bir şekilde gösterdiyse bu konunun artık hata kaldırmayacağını da kabullenmelisiniz. Geri çekildiğinizde kimin sizi öne çekmeye çalıştığını, öne çıktığınızda da kimin bundan rahatsız olduğunu görerek ilişkilerinizi düzenleyebilirsiniz. Fiziksel olarak da, kendinizde ihmal ettiğiniz konular varsa bunları tamamlamak adına iyi bir süreç olabilir. Yorgun, dalgın, isteksiz hissettiren yeme içme, hareket ve uyku gibi alışkanlıklarınızı düzene sokmanız kolaylaşacaktır. Ayağınızı bastığınız yerin farkına varıyorsunuz, bunu unutmayın.

13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraberhayatınıza yeni güncellemeler gelebilir. Beklediğiniz haberleri, hak ettiğiniz atama ve maaş gelişmeleri gündeminizde yer bulabilir. Daha özgür çalışabileceğiniz, motivasyonunuzun artacağı bir dönemdesiniz. Bu sadece kendi işini yapmakla değil, bağlı olduğunuz kişilerle de daha iyi bir iletişim kurmanız ve anlaşmanız da mümkün olacaktır. Bir şeylerin artık daha farklı olması gerektiğini görüyorsunuz. Bunun peşinden gidin ve kararlılığınızı sürdürün. Uzun vadeli, herkese hitap eden bir şeyler yapmak için bunun önemli bir madde olduğunu da unutmayın. Kendinize, becerilerinize, yapabileceklerinize inanmalısınız. Siz inandığınızda size inanan insanları da rahatça görebileceksiniz. Aslında yalnız olmadığınızı, size böyle hissettiren ortamlarda kaldığınızı fark edeceksiniz bu da ihtiyaç duyduğunuz değişimin kapısını aralayacaktır. Önemli bir viraj gibi görebilirsiniz ancak dikkatli, makul ve sorumluluk sahibi olduğunuzda bunu halledebilirsiniz. Tutumlarınızı kontrol edin, size hata yaptıran davranışlarınızı değiştirmeye çalışın. Yeni yerler göreceğiniz işler yapabilir, evlilik ya da ortaklık gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışına açılma planlarınızı detaylandırmak için iyi bir dönem olabilir.

13 Aralık'ta Merkür'ün Oğlak burcundaki geri hareketinin başlamasıarkadaşlığından doğan, resmi bir noktada olan arkadaşlıkları değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Bu insanlara hayatınızda ne kadar yer verdiğinizi, onlarla neler paylaştığınızı doğru ayırt etmelisiniz. Dedikodu, söylenti, asılsız konular, ödenmeyen borçlarla muhatap olabilirsiniz. Bu süreç içerisinde güven vermeyen insanlara, gelecek vaat etmeyen işlere ödeme yapmamaya, bütçe ayırmanız gereken konular üzerinde de dikkatli çalışmaya özen göstermelisiniz. Bir geri dönüşünün olmayacağını bildiğiniz her şey sizi zarara uğratabilir. İnsanların gerçek niyetlerini görme konusunda önünüze bazı fırsatlar gelebilir, bunları geri çevirmeyin. Önyargı ve tedirginlik hata yapmanıza sebep olabilir, bu dürtüleri kontrollü bir şekilde yaşamaya ve karşınızdaki kişileri doğru anlamaya çalışmalısınız. Yeni bir işe başlamak, organizasyonlara dahil olmak, borsa ve yatırım kanallarıyla ilgilenmek isteseniz de bunları şimdilik askıya almanızda fayda var. Böyle zamanlarda mantığınız en yakın arkadaşınız olmalıdır.

22 Aralık'ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor ve sizi kabuğunuzdan çıkarıyor. Yalnızlıktan şikayet edip bunun için hiçbir şey yapmamak olmaz. Kafa yapınıza, düşüncelerinize, tarzınıza uygun insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun için de yeni yerlere gidebilir, yeni işler alabilirsiniz. Her şey birgibi başlasa da bunun devamını ne şekilde getireceğinizin kararını siz vereceksiniz. Sevdiğiniz, güven hissettiren kişilerle bir arada olduğunuzda hayatın daha yaşanılır ve anlamlı olduğunu görebilirsiniz. Bu durum size kurduğunuz yanlış ilişkileri, insanlar hakkındaki olumsuz düşünceleri ya da sizinle ilgili çıkarımları daha net gösterebilir. Sosyal sorumluluk projeleri, bağış gerektiren işler gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi birikiminizle bir şeyler yapmak isteyebilir ve çevrenize de bu konuda öncülük edebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz alanlarda yapacaklarınız ses getirebilir. Siz bunu kendi çıkarınız için yapmasanız da karşılığını alabilirsiniz. Duygusal, ticari ve sosyal tekliflere açık olun. Güneş'in geri hareketteki Merkür ile kavuşumu, bu teklifler ve gelişmeler karşısında daha ağırkanlı hareket etmenizi hatırlatabilir. Şans verin ama zamanla anlamaya çalışın, imzalı işleri, parasal konuları aceleye getirmemeye çalışın. Bunu yaparak temkinli olmak isterken kayıplar yaşamanızın önüne geçeceksiniz. Gerçeklerin önemini fark ediyorsunuz.

27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri hareketine başlamasıyla içinizde taşıdıklarınızın bir yüke nasıl dönüşmeyeceğini daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi iyileştirmeye gönüllü olmayı deneyimleyeceksiniz. Her zaman bir "ileri" tuşunuzun olması gerektiğini gösteren konular yaşadınız. Düşündüğünüz, hayal ettiğiniz, beklediğiniz gibi sonuçlanmayan hiçbir şeye geçmişteki tepkileri vermemelisiniz. Özgüveninizden, yapabileceklerinizden, başkalarına sunup işe yarayan fikirlerinizden şüphe duymayın. Yeni hedefler üzerinde durabilir, mevcut çalışmalarınızı geliştirebilirsiniz. Toplumla beraber hareket edeceğiniz, yardım ya da farkındalık konularına öncülük edebileceğiniz gündemleriniz olabilir. Bir adım attığınızda bunun devamının geleceğini unutmayın.

27 Aralık'ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay odağınızı mutlu olduğunuz yerlere ve insanlara çevirebilir. Sevdiğiniz insanlar, aileniz ve çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz. Sizi bunlardan alıkoyan konuların farkına varacağınız için artık arada kalmak, seçim yapmak durumunda değilsiniz. Daha özgüvenli, hissettiklerinin arkasında duran bir yapıya kavuşuyorsunuz. Aile olmak, aileyle hareket edeceğiniz işler yapmak ya da onlardan destek görmek gibi konularda şansınız yüksek olabilir. Yarım bıraktığınız hayalleriniz, işleriniz, eğitimleriniz, zaman ayıramadığınız etkinlik ve hobileriniz için şimdi yeni bir planlama yapabilirsiniz.

29 Aralık'ta Venüs'ün Yay burcuna geçişihayatınızla ilgili beklentilerinizi gerçekleştirerek size bir yeni yıl hediyesi verebilir. Ancak siz de buna uyum sağlamalı, kendinizi göstermelisiniz. İşinizi kurmak, sorumluluk almak, yeni hedefler geliştirmek için iyi bir dönem olabilir. Merkür'ün Yay burcunda gerilemeye devam ettiğini unutmadan bu dönemi iyi bir hazırlıkla, araştırmayla geçirebilirsiniz. Hakkınız olan size geri dönecektir, siz durmanız gereken yeri şaşırmayın ve orada kalmaya devam edin. Hukuksal konular, tazminat, sendika işlemleri gibi konulardan bazı geri dönüşler alabilirsiniz. Ailenizin, yakın çevrenizin desteğini alabileceğiniz konular gündeme gelebilir. Özellikle biriyle tanışma, ilişki ve evlilik gibi kararlar almak noktasında bu desteği daha fazla hissedebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Farklı olan fark edilir."

Aralık 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 43" R
Ay
Oğlak
08° 55' 27"
Merkür
Koç
16° 29' 29"
Venüs
Koç
29° 30' 10"
Mars
Balık
28° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 24"
Lilith
Başak
23° 12' 11"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>