Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2023

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 4 Kasım'da Satürn'ün burcunuzda ileri harekete geçmesiyle yorgun ve umutsuz hissettiğiniz zamanların sonuna geliyorsunuz. Hangi duyguya ve konuya emek verdiğinizi iyi düşünmelisiniz. Çünkü tüm gücünüzü ve kazanımınızı buradan elde edebileceksiniz. Yatırım yapmak, mali açıdan güçlü olmak, işinizi daha iyi yapmak ya da kendi işinizi kurmak noktasında önünüz açılıyor. Yeterliliğinizi sorgulamak ve bunun yüzünden üzülmekle kalmayıp tespit ettiğiniz bir eksikliği kapatma gayretiniz varsa bir puan öndesiniz demektir. Hayallerinizin sorumluluğunu alıyorsunuz. Kaçak oynamadan, her şeyi karşılama ve anlamını fark etme olgunluğunu göstererek ilerleyeceksiniz. Fiziksel ve mental olarak güçlü kalabilmek için gıda ve motivasyon takviyelerine, egzersizlere, uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Bedenen zinde olduğunuzda, herhangi bir psikolojik ya da fiziksel zorluğu aşmanız da kolaylaşacaktır. Güzellik kaygısından ziyade dinç ve sağlıklı olma çabası göstermelisiniz. Aşırı fedakarlığın sınandığı, yok sayıldığı durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz. İlişkilerinizin her seferinde aynı şekilde sonlanmaması için kurduğunuz dengelere, gösterdiğiniz saygı ve sevginin derecesine dikkat etmenizde fayda var. Bunun için kendi ihtiyaç ve beklentilerinizi belirleyin, bunları kabul edebilecek insanlara yönelin ve kaybetme korkusuyla kabul edemediğiniz durumların için kalmamayı öğrenin.

Venüs'ün 8 Kasım'da Terazi burcuna geçişi ile beraber parasal konularda rahat bir nefes alabilirsiniz. Yeni bir pencere açmak istediğiniz ama bunu nasıl yapacağınızı bilemediğiniz konularda şansınız artıyor. Gerek kendi yetenekleriniz gerekse ailenizin destekleriyle bu şansı kullanabileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızı şekillendirirken bugüne kadar eksikliğini gördüğünüz, bundan rahatsızlık duyduğunuz konularda bir düzenlemeye giderek başlangıç yapabilirsiniz. Sadece fiziksel görüntüye ya da sadece ruhsal iyiliğe değil, her ikisinin eşzamanlı olmasına süreklilik göstermesine dikkat edeceksiniz. Öncelikleriniz ve beklentileriniz değişiyor. Bu da karşılaşacağınız her şeye olan tutumunuzu etkiliyor. Korkmanın, kararsız kalmanın ya da beklemenin yerini sakin, huzurlu ve kazançlı hissedeceğiniz girişimler alacaktır. Ek iş, miras, alacaklı olduğunuz konular burada öncelikli olabilir. Kendinizi garantide görmek adına yeni adımlar atabilirsiniz.

10 Kasım'da Merkür'ün Yay burcuna geçişi ile sadecehayatınızın değil yaşamınızın tümüyle hareketleneceği, keyifli hal alacağı bir döneme girebilirsiniz. Aklınıza geleni uygulamaya geçirebilir, bu konuda daha cesaretli ve istekli olabilirsiniz. Bu konu istifa, kendi işini kurmak, gezerekyapmak, serbest çalışma gibi gündemler getirebilir. Alacağınız teklifler, etkilendiğiniz kişilerin ya da çevrelerin deneyimleri bu gündemleri nasıl işleyeceğinize dair fikir verebilir. Her şeyin temelinde, daha özgür ve rahat hissetmek yatabilir. Planlarınızı, adımlarınızı buna göre düzenleyeceksiniz. Çok yönlü düşünüp çok fazla insana ulaşabilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Konuşmalarınız ve fikirlerinizle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. İyi niyetle hareket etseniz de başkalarının doğrularına göre olmayan yorumlar yapabilirsiniz, dolayısıyla kelimelerinizi dikkatli seçmenizde fayda var.

13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile hayatınızdaki belirsizlikleri bir kenara bırakıp bunlara neden olan konulara, insanlara odaklanıyorsunuz. Odaklanmanız gereken bir diğer hususun da kendi davranışlarınız olduğunu kabul etmelisiniz. Aklınızdaki kurgunun gerçek hayatta bir karşılığının olmaması, sizi mental açıdan yorabilir. Artık buna bir son vererek yaşadığınız yerin, yaptığınız işin, inandığınız değerlerin, hayatı yaşama nedenlerinizin farkında olarak ilerlemelisiniz. Bu sizi hedeflerinizden ayırmayacağı gibi onları daha iyi bir koşulda hayata geçirmenin, yaşam kalitenizi arttırmanın yollarını da ortaya çıkarabilir. Hayatın her günü bir diğerinden farklıyken sunduğu imkanlar da aynı şekilde farklılık gösterecektir. Bu farklılıkları anlamak, işlemek ve bir hedefe dönüştürmek noktasında kendinizi eğitmelisiniz. İlgi alanlarınıza yönelmek, bunun gerek ve yeter koşullarını öğrenmek adına çaba göstermelisiniz. Eğitim almak, aklınızdaki plan için uygun bir konum belirlemek, mümkünse bu konumda yaşamaya başlamak gerekebilir. Yorucu ve zor bir sürecin ardından, dinlenmek ve kaostan kaçmak istiyorsanız son çıkışa geldiniz. Var gücünüzle burada olun, hayata önyargılardan ve öğrenilmiş çaresizlikten bakmayı bırakın.

18 Kasım'da Güneş ve Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu size yönünüzü ve uygulamanız gerekenleri gösterebilir. Hiç kullanmadığınız için potansiyelinizin farkında olmayabilirsiniz. Bundan çekindiğiniz zamanların ardından şimdi harekete geçmeyi deneyimliyorsunuz. Üzerinde iyi düşündüğünüz, adımlarınızı iyi planladığınız ve amacınızdan sapmadığınız sürece tüm girişimlerinizin maddi ve manevi getirilerini hızlıca elde edebilirsiniz. Hızın sabırla doğru orantılı olduğunu unutmayın. Anlaşmazlıklar, ortaklı işler, sosyal mecralardaki problemler söz konusu olduğunda kendi yöntemlerinizle çözmek yerine hukuki müdahalelerde bulunmanız daha akıllıca olacaktır. Kimsenin sizin hakkınıza girmesini istemediğiniz gibi siz de başkalarının hakkına girmeyecek şekilde hareket etmelisiniz.

22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber hem işinizde hem de bundan arta kalan zamanlarda size kendinizi iyi hissettirecek gelişmeler getirebilir. Yeni meşguliyetler ve sorumluluklar alarak, sadeceyaptığınızı değil kendinizi geliştirdiğiniz veya başkalarına da bunu mümkün kıldığınız durumlar oluşturabilirsiniz. Bunun farkında olun ve artık sahneye çıkın. İnsanların dikkatini ne yönde çekmek istediğinize iyi karar verin. Bu konuda hem becerilerinizi hem de isteklerinizi daha iyi fark edeceğiniz etkiler altındasınız. Yurtdışı bağlantılı işler yapmak, bulunduğunuz konuma uzak yerdeki insanlarla çalışmak, sektörünüze göre işinizi büyüterek ithalat, lojistik gibi alanlarda adım atmak gibi konular gündeminize gelebilir. Kendinizi işinizi kurarak, farklı girişimleri destekleyerek de bunu yapmanız mümkün olabilir. Bilginizi deneyimleştiriyorsunuz. İnsan ilişkileri, otorite figürleri, resmi konularda bazı eksikleriniz olduğunu görebilirsiniz. Kendinizi en iyi şekilde anlatabilmek, yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için bu konularda da dikkatli olmalısınız. Hakkınız olan size gelir. Bu hem mecazen hem de hukuken de söz konusu olabilir. Davalık işleriniz,mahkemesiyle ilgili konularınız, çalışan haklarınız gibi konularda sonuçlar alabilirsiniz.

24 Kasım'da Mars'ın da Yay burcuna geçişi insanların sizi gördüğü ve kabul ettiği yerleri sağlamlaştırmak için destek sunabilir. Fikirlerinizi ortaya çıkarın ve uygulamaya başlayın. Unutmayın, evren hareketi alkışlar. Fark edilmek, görülmek, değer kazanmak, maddi kazanımlar elde etmek istiyorsanız bunu sağlayacak koşullarda çalışmalısınız. Fark yaratmak, farklı bir şey yapmakla değil bir şeyi kendi tarzınızla yapmakla söz konusu olacaktır. Kendi tarzınızı bulmak adına iyi olduğunuz işlere, olumlu geri dönüş aldığınız konulara, çevrenizin önerilerine dikkat edebilirsiniz. Buradan size bir kapı açılacaktır. Hemhayatınızda hem de duygusal yaşantınızda önemli adımlar atabilirsiniz. İsyanı değil yeniliği, fevriliği değil heyecanı kullanmanız gerektiğini unutmayın.

27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay evinizle ilgili değişimleri ve gündemleri hızlandırabilir. Siz bir yandan rahat bir yaşam alanı oluşturmak için fiziksel değişimler yaparken bir yandan da ailenizi ilgilendiren bazı konular gündeme gelebilir. Manipüle edecek, sinirlerinizi yıpratacak konuşmalar söz konusu olduğunda ne tepki verdiğiniz önemli olacaktır. Hiçbir şeyin ilişkileri zedelemeye değer olmadığını unutmayın ve bunu aile bireylerinize de yapıcı bir şekilde hatırlatın. Aşırıya kaçan davranışlar, söylemler yerine daha ılımlı bir tarz benimsemelisiniz. Bu sayede sesinizi duyurmanız, haklı olduğunuz yanları dile getirmeniz kolaylaşacaktır. Taşınma, tadilat, düzenleme, satın alma gibi konularda ne istediğiniz netleşebilir. Buna göre hareket etmek isterken sabırsızlıkla, heyecanla yanlış adımlar atabilirsiniz. Ne istediğinizden, ne sipariş ettiğinizden ve neye imza attığınızdan emin olmalısınız. Zamanında müdahale ettiğiniz her şeyin aslında önemli getirilerinin olduğunu görebilirsiniz. Evinizde kullandığınız küçük ev aletlerini yenilemeniz gerekebilir, maddi açıdan çok açılmamak için ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmeniz daha akıllıca olacaktır.

Motivasyon Sözü: “Neyin işe yaradığını bulun ve daha fazlasını yapın.”

Kasım 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 09" R
Ay
Oğlak
09° 28' 42"
Merkür
Koç
16° 30' 12"
Venüs
Koç
29° 33' 15"
Mars
Balık
28° 49' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 01"
Satürn
Balık
16° 28' 17"
Uranüs
Boğa
22° 16' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 33"
Lilith
Başak
23° 12' 27"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>