Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür'ün 5 Ekim itibariyle Terazi burcunda hareket edecek olmasıyla adım atmak noktasında önemli gelişmeler yaşayabilir ve bu endişenizi aşabilirsiniz. Kendinizde güç bulamadığınızı düşündüğünüzde ya da kendinizi bir duruma yakıştıramadığınızda harekete geçmeniz zorlaşabilir. Bakış açınız, inançlarınız ve hatta ekonomik gücünüzle çevrenize sunduğunuz çözüm önerileri bu durumu değiştirebilir. Şaşıracağınız, anlamlandırmakta zorlanacağınız ancak geri dönüşleri dolayısıyla da mutlu olacağınız bir dönem olabilir. Parasal konular gündeme geldiğinde yardımseverlik ve fedakarlık duygularınızı mantığınızla yönetmenizde fayda var. Kazanç ve maddi destek noktasında şansınız yüksek olabilir. Bunun suistimal edilmemesi, hakkınızın kaybolmaması için yanınızda kimlerin olduğuna, bu insanların nasıl davrandıklarına dikkat etmelisiniz. Yazılı işlere önem vermeniz, fikirlerinizi projelendirmeniz ve çalıştırmaya başlamanız önemli olacaktır. Bunun yanısıra, farklı projelerin içinde yer alabilir, ortaklı işlere başlayabilir ya da desteklemek, koordine etmek adı altında misyonlar edinebilirsiniz. Döktüğünüzü toplayacaksınız; ağacınıza, suyunuza ve toprağınıza iyi bakın.

9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile aşk hayatınızda beklenen mutlu sona yaklaşıyorsunuz. İlişkilerinizi ileriye taşımak, resmiyet kazandırmak, mutlu olacağınız ve bunu gerçekten yaşayacağınız bir döneme girmek sizi heyecanlandırabilir. Bu heyecanda haklısınız fakat etkisine fazlaca kapılıp buradaki sorumluluklarınızdan kopmamalısınız. Bekar Balık burçları, aynıortamını paylaştığı kişilerle etkileşime girebilir, dikkatleri çekebilir. Sizinle aynı paydada olan insanlarla vakit geçirmenin önemini ve güzelliğini gördüğünüzde ilişki konusundaki endişelerinizi aşabilirsiniz. İş hayatınızı düzene sokacak görüşmeler yapabilir, hem gelirinizi hem de statünüzü değiştirebilirsiniz. Emek vermekten geri durmadığınızda bununla ilgili imkanlar da size gelmeye devam edecektir. Çalışma ortamındaki bazı pürüzleri aşmak adına fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yapıcı olun.

11 Ekim'de Plüton'un Oğlak burcunda ileri hareketine geçmesi, hangi profili dikkate alıp hangisini es geçtiğinizi size gösterebilir. Rol model belirlediğiniz konu ve kişilerden esinlenerek, kendinize göre uyarlamalar yaparak yeni bir yol haritası oluşturmalısınız. Çünkü başkasının değil kendi düşüncelerinizin bir disipline dönüşmesi gereken bir zamandasınız. Çevrenizi, beklentilerinizi ve hayallerinizi uygulama biçimlerinizi değiştiriyorsunuz. Başkalarına destek olurken bunu kendiniz için nasıl yapacağınıza dair yeni yöntemler geliştirebilirsiniz. Maddi yatırımlarınıza yenilerini ekleyebilirsiniz, kazanç kapılarınız açılıyor.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçişi, hayata karşı gardınızı indirmenizi söyleyebilir. İnanmaya, cesaret etmeye ihtiyacınız olacaktır. Buna kulak verin ve size yakın gelen, güven veren konulara yönelin. Eğitim almak, sertifika programlarına katılmak ya da bunları düzenleyen olmak adına iyi bir zaman olabilir. Yetilerinizin farkına varın ve hayatın içine dahil olun. Her zaman bir olumsuzlukla karşılaşabilirsiniz. Ancak her birine uzun uzun kafa yormak hayatınızdan çalacaktır. Buna mahal vermemelisiniz. Es geçebilmeyi, unutabilmeyi ve bırakabilmeyi öğreneceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınıza karşı kıyıdan bakın, neler olduğunu görün ve oraya geri dönerek daha iyisini yapmaya çalışın. Haklı olduğunuz noktalarda bunu korumak için tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Farklı manalar ya da gizli yürütülen işler, sizi haksız duruma düşürebilir.

14 Ekim'de Terazi burcundaki Güneş Tutulması, önemli kazanımlar getirebilir. Kendinizi ve hislerinizi önemsemeye başlıyorsunuz. Bununla ilgili endişeleriniz son bulabilir. Kendi içinizde çözmeye başlayacağınız her şey için iyi bir planınız ve takviminiz olmalıdır. Bazı konuları kendinize saklamanız da ve ekonomik koşullarınızı korumanız da fayda var. Hayatınızdaki hangi insanın ve konunun, size destek olacağından emin olamayabilirsiniz. Dolayısıyla da bu riske girmek yerine tek başınıza hareket etmeniz daha iyi sonuç verebilir. Ek iş, aile destekleri, önceki işlerin veya davaların maddi dönüşleri gündeminize gelerek sizi rahatlatabilir. Bu rahatlığı uzun vadeli hale getirmek için harcamalarınızda kontrollü olmalısınız. Estetik ve sağlık operasyonlarınız için görüşmeler yapabilirsiniz.

20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumuyla dengenizin bozulduğu durumları daha iyi görebilir ve bunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Kendinizi seçenekler arasında sıkıştırmak yerine bir karara varıyorsunuz. Hayal gücünüzü geliştirerek yeni bir maddi imkan oluşturabilirsiniz. Elinizde bu güç varken sizi herhangi bir şeyin yanıltmasına ya da durdurmasına müsaade etmemelisiniz. İstediğiniz krediye ve ödemeye ulaşabileceğiniz, miras konularının gündeme geleceği bir dönemdesiniz. Ekonomik olarak güvencede olmak sizi psikolojik olarak da rahatlatacaktır.

22 Ekim'de Merkür'ün Akrep burcuna geçişi ile geleceğe dair planlarınızı daha iyi bir araştırma neticesinde yapabilirsiniz. Kendiniz için en iyisinin ne olduğunu bildiğinizi düşünürken bu "en iyi"nin tanımını yeniden yapabilirsiniz. Bu sizi endişelendirmesin. İlk defa gittiğiniz bir yerde kaybolmaktan korkmaktan daha fazlası olmayacaktır. Çünkü kaybolmayacak, attığınız her adımda yeni bir şey keşfedeceksiniz. Kendinizi manipülatif konulardan, restleşmelerden arındırdığınızda bunu daha iyi şekilde yapabilirsiniz. Strateji yapmanın, sezgileri kullanmanın yanlış anlaşılacak ya da güvensizlik oluşturacak bir durum olmadığını samimi ve şeffaf tavırlarınızla gösterebilirsiniz. Bu da size yenive yaşam alanlarıyla ilgili bağlantıları getirebilir.

Güneş'in 23 Ekim'de Akrep burcuna geçişi ile, yakın ve uzak kavramınız değişebilir. Farklı yerlere ilgi duyabilir, kısa süreli yer değişikliği ve seyahat planları yapabilirsiniz. Size bu isteği uyandıran durumların bir çalışma alanına dönüşmesi için profesyonelleşmelisiniz. Dolayısıyla eğitim anlamında kendinize yeni bir pencere açabilir, hayatınıza yeni ilgi alanları ve çalışmalar katabilirsiniz. Hukuksal konuların netleşmesi ve sonuca bağlanması, üzerinizden bir yükün kalkması gibi hissettirebilir. Ağırlık yapan her şeyle vedalaşmayı öğreniyorsunuz.

28 Ekim'de Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, kendinizi taşımak istediğiniz noktayı size gösterebilir. Çalıştığınız sektörler, hayattan beklentileriniz ve ısrarcı olduğunuz konularla ilgili bazı köklü değişimler yapabilirsiniz. Sizin için radikal sayılabilecek gibi görünse de, dikkatli incelediğinizde bugün elde ettiğiniz sonuçlara uygun bir tarzda ilerlediğinizi görebilirsiniz. Buna direnç göstermek, uzak durmak yerine daha fazla yaklaşmayı tercih edin. Aranızda para mevzusu geçen kişilerle olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir, dostluklarınızı yanlış temellere dayandırmayın.

29 Ekim'de Merkür ve Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu, sizi normalden daha fazla hassaslaştırabilir. Düşüncelerinizi dile getirirken ya da insanları dinlerken, söylenenlerin altında başka anlamlar aramamalısınız. Hayat ne ise odur. Kendinizi bunu odaklayın ve hayatınızı buna göre yaşamaya çalışın. Çatışma halinde olmanın kimseye bir faydası dokunmayacaktır. Aklınızı ve kalbinizi, hayatınızı iyiye taşıyacak stratejilere yönlendirin.

Motivasyon Sözü: “Kendinizi ne kadar derinden severseniz, evren de sizin değerinizi o kadar çok doğrular.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>