Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2024

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 2 Ocak'ta Merkür'ün Yay burcunda ileri hareket edecek olmasıyla yılı retro ile kapatmanın üzüntüsünü geride bırakıyorsunuz. Sorumluluklarınıza daha sıkı sarılacağınız, ne yaptığınızın daha çok farkında olacağınız bir dönem olabilir. Beklentilerinizin gerçekleşmemesi konusunda kendinizi yıpratmayın. Bunun yerine retro döneminde aksayan konular için şimdi neler yapabileceğinize odaklanın. İş arayışları,geliştirme ve büyüme fikirlerini uygulamaya koymak için iyi bir dönem olabilir. Yeni ve büyük çevrelere hitap edebileceğiniz, tarz ve yön değişikliğine gidebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu noktada hitabetinizi, diksiyonunuzu geliştirmeniz faydalı olacaktır. Hukuksal konular gündeminize gelebilir, davalarınızın sonuçlanması, haklılığınızın ortaya çıkması üzerinizden bir yük kaldırabilir. Heyecanla ve hızla ilerlemek, bilgi ve donanımla desteklendiğinde sizi istediğiniz noktaya ulaştırır. Bu haftayı değerlendirirken ve şekillendirirken bu detayı gözden kaçırmayın.

4 Ocak'ta Mars'ın Oğlak burcuna geçişi sizi sosyal hayata daha hızlı ve etkin bir şekilde adapte edebilir. Bunun da bir kuralının olduğunu, bunları seçebileceğinizi, zamanı verimli geçireceğinizi göreceğiniz ortamlarla ve insanlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal açıdan eksik hissettiğiniz durumlar, sizde bir anksiyete oluşturuyorsa buna biraz daha emek vermenizi gerektirebilir. Yön vermek ve yön bulmak adına etkili çalışmalar yapabilirsiniz. Bu durumun getireceği özgüven, dozunu aşmadığınız sürece size kazanç sağlayacaktır. Ancak doz aşımı olduğunda da bazı gerginlikler ve aksaklıklar doğurabilir. Dinleme ve anlama konusunda sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmanız, bunun yapılmadığı ortamlarda bulunmamanız önemlidir. Zihninizi toplamak, ortaya bir şeyler çıkarmak, kazanç sağlamak ve geleceğinizi garantilemek adına pozitif etkiler altındasınız. Gelip geçici durumların, önyargıların ve katı duruşun buna gölge düşürmesine izin vermeyin. Üzerinde çalıştığınız işler ya da yeni başlayacağınız projelerin maddi getirisi ekonomik olarak daha iyi hissetmenize ve hareket etmenize yardım edebilir. Kendinize bir amaç buluyorsunuz, zaten bulduysanız bunu nasıl işleyeceğinizi öğrenip harekete geçiyorsunuz.

11 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile beraber hayatta tutunacak bir dalı değil, dalları olan bir ağacı arayabilirsiniz. Bazı şeylerin kökten değişimi gerekebilir, bunu net bir şekilde fark ediyorsunuz. Bu konuda motivasyonunuzun yüksek olmasını kullanın. Çünkü bu motivasyon size karşılaştıklarınızdan daha fazlasını getirebilir. Maddi kazanımlar elde etmek, geleceğinize yön vermek, şansınızı arttırmak ve kontrolü elinize almak için sıkı çalışmanız gerekecektir. Halihazırda bunları yapıyorsanız şimdi karşılık bulabilirsiniz. Yapmıyorsanız, buna engel olan ya da direnç göstermenize neden olan durumları, insanları görerek müdahale edebilirsiniz. Analizin, ayrıştırmanın ve mantıkla hareket etmenin önemli olduğu bir haftadasınız. Bunun istikrarlı bir hale gelmesi için baştan sıkı tutmanızda, kendinize sadık kalmanızda fayda var. Herhangi bir konu yerine size fayda sağlayacak konuları, herhangi bir arkadaşlık yerine güvende hissedeceğiniz ve hissettireceğiniz insanları önceliğiniz yapabilirsiniz.

14 Ocak'ta Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi, düşüncelerinizi ifade etmek ve hayata geçirmek noktasında sizi destekleyebilir. Kendinizi ve imkanlarınızı engellemeyin. Yeni bir şeyler öğrenmeye, deneyimlemeye açık olmalısınız. Bununla ilgili olumsuz tecrübeleri, gecikmeleri, zamanında yapılamayan ödeme ve işlemleri düşündüğünüzde şimdi harekete geçmenin ne kadar önemli olduğunu fark edeceksiniz. Eğitim alabilir, bir alanda gelişebilir,  ve uzmanlaşabilir, kendinize değer katacağınız ve bilginizle hareket edeceğiniz bir süreç oluşturabilirsiniz. Aranızdaki mesafenin değişmesi gerektiğini düşündüğünüz bazı arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili değişlik yapmayı düşünebilirsiniz. Retro döneminde bununla ilgili gelişmelerin yaşanmış olmasından referansla şimdi daha ciddi, mantıklı ve gerçekçi, deneyimlerle adım atacaksınız.

20 Ocak'ta Güneş'in Kova burcuna geçişi ile beraber kendi halinizle kalmak isteyeceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Her zamanki sessizliğinizden ve sakinliğinizden farklı olarak bu kez olayları ve insanları daha iyi analiz etmek için kenarda bekleyebilirsiniz. Bu pusuya yatmak, fırsat kollamak değildir. Sizi bu tuzağa düşürecek düşüncelerden ve insanlardan uzaklaşmanın önemli ve gerekli olduğunu unutmayın. Sosyal mecralarda, günlük hayatta, arkadaş veçevresinde kendinizi gösterme çabanızın altında yatan nedeni bulmalısınız. Bir şeyleri mi bastırıyorsunuz? Buna verecek cevabınız yaşam şeklinizi değiştirebilir. Bedensel ve ruhsal açıdan sizi kısıtlayan alışkanlıklar, fikirler, ortamlar ve ilişkiler konusunda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Olumlu ve olumsuz sürprizlere hazır olun. Beklemediğiniz yerden gelecek haberler ve konular size bazı tutumlarınızı, mesafelerinizi güncelleme gereği hissettirebilir. Yaratıcılığınızı geliştirmek, yeni planlar yapmak adına şanslı olabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtan, sizi olumsuz etkileyen ya da geriye düşüren faktörleri en aza indiriyorsunuz.

21 Ocak'ta Plüton'un Kova burcuna geçişi uzun soluklu bir süreci başlatıyor. Gizli saklı konuları, bastırılan duyguları anlamanın ve çözümlemenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Belki de artık bunlarla ilgilenmeyerek çözüme ulaşacaksınız. Deneyimle, zamanla hepsini görebilirsiniz ancak şimdi kendinize bir uğraş bulma, bir alan tanıma zamanındasınız. Karşılaştığınız fırsatlar, başınızdan geçen olaylar, hayatınıza bir şekilde dahil olan insanlar sizi şaşırtabilir. Bu şaşkınlığı uzun sürdürmeyin ve size anlatılanları yakalamaya çalışın. Kendinizle ilgili yeni bir şeyler öğrenebilir, tepkilerinizin altında yatan nedenleri bulabilirsiniz. Karşı çıkmak ya da görmezden gelmek bir seçenek değildir. Buna yöneldiğiniz için zaman ve imkan kaybettiğiniz günler geride kaldı. Bu hafta itibariyle daha iyi anlayıp değerlendirme yapabilmenizi sağlayacak bilgileri araştırabilir, uzman kişilerle görüşebilir, deneyimlerini paylaşan insanları okuyabilirsiniz. Birey ve toplum arasındaki bağı daha net göreceğiniz için karşılıklı olarak birbirinize katacağınız çok fazla detay olduğunu da fark edeceksiniz.

23 Ocak'ta Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi aklınızdaki fikirlerin uygulanabilirliği ve geri dönüşümü konusunda size fırsatlar tanıyabilir. Daha iyi hissedebilir, daha çok dikkat çekebilir ve üretim gücünüzü yükseltebilirsiniz. Hayatınızın gidişatı ne olursa olsun büyük düşünmeyi ve bir şeyler kazanabilmeyi bir alışkanlık haline dönüştürmelisiniz. İçinizde bununla ilgili bir cevherin olduğunu görebilirsiniz. Arkadaş ortamınızdan bu yönde geri bildirimler alabilirsiniz. Tüm bu verileri toplayarak hayallerinizi gerçekleştirme, başkalarını destekleme konusunda adım atabilirsiniz. Ekonomik kaygılarınız artık son buluyor. 

25 Ocak'ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte gündelik yaşantınızı gözden geçirebilirsiniz. Kendi bildiğiniz ve istediğiniz şekilde ilerlemenin getirdiği sonuçlar, sizi bundan sonrasına hazırlayacaktır. Sinirlerinizi yatıştırın ve birilerinin size karşı olduğunu düşünmeyi bırakın. Motivasyonunuzu bu yönde harcamamak kendiniz için yapacağınız en iyi yatırım olabilir. Spora başlamak, zararlı alışkanlıklar ve ortamlardan uzak durmak gerekebilir. Fiziksel olarak buna zaman ayırmak psikolojik olarak da iyi zaman geçirmenize yardımcı olacaktır. Beklediğiniz atama, terfi, işe alınma haberlerini alabilirsiniz. Bunun getirdiği stresi ortadan hızlıca kaldırmak sorumluluklara ve sizi bekleyen diğer konulara adapte olmanızı kolaylaştıracaktır. Evcil hayvanlarla ilgili kararlar alabilirsiniz, buna bir sağlık sorunu karşısında doktorunuzu dinlemenizde fayda var.

27 Ocak'ta Uranüs'ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla iletişim kurmakla ilgili endişeleriniz son buluyor. Kendinizi bu noktada yetiştirmeniz, iyileştirmeniz gereken konularda artık uygulamaya geçebilirsiniz. Şimdi sahne sizin, burada ne anlatacağınızı bilin ve karşılaşacaklarınıza hazır olun. Tanışacağınız insanlar sizi şaşırtabilir, beklenmedik haberler ve gelişmeler sunabilir. Önyargılı ya da çekimser olmak yerine üzerinde düşünüp değerlendirme yapma yetinizi kullanmalısınız. Fikirlerinizi paylaşacağınız insanları ve mecraları seçmek konusunda daha önce denemediğiniz yöntemler bulabilirsiniz. Sadece muhataplarınız değil, konuşacaklarınız da büyük oranda değişebilir.

Motivasyon Sözü: “Farklı olma hakkımızı yitirdiğimizde, özgür olma imtiyazımızı kaybederiz.”

Ocak 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>